Visma Solutions tietosuojatietoa

Tieto on arvokasta, usein jopa korvaamatonta. Visma tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostamiseen, kehittämiseen ja turvaamiseen, mutta tämä edellyttää tietojen jakamista Visman kanssa. Asiakkaidemme tietojen suojaaminen on Vismalle erittäin tärkeää, koska asiakkaamme luottavat meihin ja haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia. Viime vuosina tietosuojaan liittyen on tullut paljon muutoksia, mukaan lukien EU:n tietosuojalainsäädäntö (GDPR), joka tuli voimaan toukokuussa 2018. Visma noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä ja on sitoutunut huolehtimaan palveluidensa ajantasaisuudesta myös kaikkien tulevien lainsäädännön muutosten osalta.

Tältä sivustolta löydät tietoa kuinka Visma Solutionsin palveluissa tietosuoja on otettu huomioon sekä vinkkejä siihen, mitä asiakkaidemme kannattaa huomioida henkilötietojen käsittelyyn liittyen.

Visma Solutions Oy toimii palveluntarjoajan ominaisuudessa henkilötietojen käsittelijänä sekä omien rekistereiden osalta rekisterinpitäjänä. Alla olevien linkkien kautta löydät helpoiten omaa yritystäsi ja henkilötietojesi käsittelyä koskevat tiedot riippuen siitä, oletko Visma Solutionsin asiakas vai kumppani.

 

 

Linkit tuotekohtaisiin tietosuojasivuihin:

 

 

 

Linkit yleisiin tietosuojasivuihin:

 

Visma-konsernin tietosuoja

Visma-konsernilla on yleiset tietosuojaohjeistukset, jotka koskevat kaikkia Visma-yrityksiä. Lisätietoa Visma-konsernin ohjeistuksista löytyy seuraavien linkkien kautta:

Visman tietosuojasivut (eng)
Visman yleinen tietosuojaseloste