Visma Solutionsin Asiakkaille

Hyvä asiakkaamme.

Visma Solutionsin asiakkaana sinulla on oikeus tietää tarkemmin käyttämiesi palveluidentietosuojasta. Olemme koonneet näille sivuille kattavan tietopaketin palveluidemme tietosuojaanliittyen sekä lukuisia linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoa tietosuoja-asetuksesta ja Vismantoiminnasta. Alla on lisätietoa koottuna asiakkuustyypin mukaisesti sekä suoraan VismaSolutionsin kanssa asiakassuhteessa oleville asiakkaille sekä kumppaneidemme kauttapalveluitamme käyttäville asiakkaille.

Palveluitamme käyttävät yritykset toimivat EU-tietosuoja-asetuksen mukaisena rekisterinpitäjänäkaikkien niiden tietojen osalta, joita he tai heidän sopimuskumppaninsa tallentaa tarjoamiimmepalveluihin. Lisätietoja rekisterinpitäjän vastuista löytyy mm. Tietosuojavaltuutetun sivuilta https://tietosuoja.fi/organisaatiot

Suosittelemme tutustumaan myös muihin Visma Solutionsin valmistelemiin tietosuojamateriaaleihin, jotka löydät sivulta Julkaisuja ja yleistä tietoa tietosuojaan liittyen

Yritykseni on sopimussuhteessa Visma Solutionsin kanssa

Visma Solutions Oy toimii yrityksellesi henkilötietojen käsittelijänä. Lisätietoja siitä, kuinka Visma Solutions toimii henkilötietojen käsittelijänä löytyy sivulta Visma Solutions henkilötietojenkäsittelijänä

Tämän lisäksi Visma Solutions käsittelee tiettyjä henkilötietoja osana omaa asiakasrekisteriään rekisterinpitäjänä ja sen osalta löydät lisätietoja sivulta Visma Solutions rekisterinpitäjänä

Yritykseni on sopimussuhteessa Visman kumppanin kanssa

Visman kumppani, jonka kanssa olet sopimussuhteessa, toimii yrityksellesi henkilötietojenkäsittelijänä. Visma Solutions Oy käsittelee yrityksesi henkilötietoja käyttämäsi palvelun osaltaalihankkijana toimivana henkilötietojen käsittelijänä. Mikäli teillä on kysymyksiä Vismankumppanin osalta henkilötietojen käsittelyyn liittyen, pyydämme teitä olemaan yhteydessäkyseiseen yritykseen. Lisätietoja siitä, kuinka Visma Solutions toimii alihankkijana toimivanahenkilötietojen käsittelijänä löytyy sivulta Visma Solutions henkilötietojen käsittelijänä

Tämän lisäksi Visma Solutions käsittelee tiettyjä henkilötietoja osana omaa asiakasrekisteriään rekisterinpitäjänä ja sen osalta löydät lisätietoja sivulta Visma Solutions rekisterinpitäjänä


<< Takaisin | Päivitetty – xx.xx.xxxx