Henkilötietojen käsittely ValueFramessa

Käsittelemme henkilötietoja ValueFrame-palvelussa henkilötietojen käsittelijänä asiakasyritystemme toimiessa rekisterinpitäjänä.

Tietosuoja ValueFrame-palvelun sopimusehdoissa

ValueFramen palvelusopimukseen on lisätty liite henkilötietojen käsittelystä. Asiakkaat, joiden sopimukseen tätä liitettä ei ole sopimuksen luontivaiheessa lisätty, voivat käydä täyttämässä lomakkeen, jolla kyseinen liite saadaan sopimukseen lisättyä. Tietosuojaliitteen sisältö on nähtävissä ennen lomakkeen allekirjoittamista.

Vinkkejä tietosuojaan liittyen

ValueFramen tukisivuilta löytyy artikkeli tietosuoja-asetukseen liittyen ja sivulla on muun muassa ohjeistusta siihen, kuinka palvelun käyttäjä voi omalta osaltaan varautua tietosuoja-asetuksen muutokseen. Artikkeli löytyy sivulta ValueFrame ja GDPR – Valueframe help

Palvelun tuotantoon käytetyt alihankkijat

Visma Solutions käyttää ValueFrame-palvelun tuottamiseen alihankkijoita. Kaikkien alihankkijoiden kanssa on solmittu tietojenkäsittelysopimus, joiden avulla varmistumme alihankkijoidemme tietosuojatasosta ja huolehdimme näin palvelumme käyttäjien tietosuojasta. Mikäli käytettävät alihankkijat ovat EU:n ulkopuolelta, Vismalla on valtuudet varmistaa oikeudelliset perusteet Henkilötietojen siirtämiseen EU:n ulkopuolelle asiakkaan puolesta käyttäen asianmukaisia oikeudellisia mekanismeja, kuten EU:n mallisopimuksia.

Löydät ajantasaisen listan ValueFrame-palvelun tuottamiseen käyttämistämme alihankkijoista täältä:
https://www.visma.com/trust-centre-products/valueframe

Ohjeita tietosuojaongelmiin liittyen

Mikäli epäilet ValueFrame-palveluun tai sen alihankkijaan liittyen jonkinlaista tietosuojaan tai tietoturvaan liittyvää ongelmaa, ole välittömästi yhteydessä ValueFramen asiakaspalveluun tai Visman Responsible Disclosure-ohjelman mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Lisätietoa Visman Responsible Disclosure-ohjelmasta löytyy osoitteesta
https://www.visma.com/trust-centre/security/


<< Takaisin