Visma Solutionsin Tilitoimistoille

Hyvä tilitoimistokumppanimme.

Visma Solutionsin kumppanina sinulla on oikeus tietää tarkemmin käyttämiesi ja asiakkailletarjoamiesi palveluiden tietosuojasta. Olemme koonneet näille sivuille kattavan tietopaketinpalveluidemme tietosuojaan liittyen sekä lukuisia linkkejä, joiden kautta löydät lisätietoatietosuoja-asetuksesta ja Visman toiminnasta.

Palveluitamme käyttävät loppuasiakasyritykset toimivat EU-tietosuoja-asetuksen mukaisenarekisterinpitäjänä kaikkien niiden tietojen osalta, joita he tai heidän kumppaninsa tallentaatarjoamiimme palveluihin. Lisätietoja rekisterinpitäjän vastuista löytyy mm. Tietosuojavaltuutetun sivuilta ​https://tietosuoja.fi/organisaatiot

Tilitoimistokumppanimme toimivat omille asiakkailleen henkilötietojen käsittelijänä. VismaSolutions Oy käsittelee asiakasyrityksesi henkilötietoja käyttämäsi palvelun osalta alihankkijanatoimivana henkilötietojen käsittelijänä. Suosittelemme teitä keskustelemaan asiakkaanne kanssa,jotta heillä on riittävästi tietoa rekisterinpitäjän vastuista ja velvollisuuksista ja siitä, kuinka VismaSolutionsin palvelut voivat auttaa asiakasta täyttämään nämä velvollisuudet. Lisätietoja siitä,kuinka Visma Solutions toimii alihankkijana toimivana henkilötietojen käsittelijänä löytyy sivulta Visma Solutions henkilötietojen käsittelijänä​. Lisäksi olemme valmistelleet Netvisor-palveluammekäyttäville tilitoimistokumppaneillemme valmiin raportin pohjautuen Taloushallintoliitonjulkaisemaan kyselyyn palkanlaskentajärjestelmiä tarjoaville yrityksille ja sen löydät sivulta Tietosuoja-asetuksen huomioiminen Netvisor-palvelussa – Taloushallintoliiton kyselyohjelmistotaloille.pdf.

Visma Solutions käsittelee tiettyjä asiakasyrityksesi sekä tilitoimistosi henkilötietoja osana omaaasiakasrekisteriään rekisterinpitäjänä ja näiden osalta löydät lisätietoja sivulta ​Visma Solutionsrekisterinpitäjänä

Suosittelemme tutustumaan myös muihin Visma Solutionsin valmistelemiintietosuojamateriaaleihin, jotka löydät sivulta ​Julkaisuja ja yleistä tietoa tietosuojaan liittyen​


<< Takaisin | Päivitetty – xx.xx.xxxx