Visma Solutions esittää: Koodausta & Kisailua

TIISTAI 9.2. KLO 16–20

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Tapahtuma tuleville ohjelmistokehityksen ammattilaisille

Koodausta ja kisailua -tapahtuma on tilaisuutesi loistaa ja näyttää kykysi devaajana. Tapahtuma on tarkoitettu tietotekniikan ja ohjelmoinnin opiskelijoille, joille on jo karttunut osaamista devaamisesta. Tehtävät ovat haastavia ja vaativat ohjelmointiosaamista, kekseliäisyyttä ja kylmiä hermoja.

Järjestämme tapahtuman vuosittain Summer Trainee -haun aikana, jolloin tapahtuma on myös ainutlaatuinen tapa tutustua Visma Solutionsiin työpaikkana. Pääset kuulemaan kokeneiden ohjelmistokehittäjien uratarinat ja kuulet lisää traineen roolista tuotekehitystiimissämme.

.

Tapahtuma oli erittäin hyvä, mielenkiintoinen ja hyvin järjestetty, joten helposti voi suositella kavereille.

Palaute tapahtumasta 2019

Tapahtuma järjestetään etänä

Koodausta ja kisailua 2021

Tiistaina 9.2.2020, klo 16-20.00

Kolmen hengen tiimit

Tänä vuonna tapahtumassa kisataan 3-hengen tiimeissä. Kokoa siis kolmen kopla ja lähde mittelemään taitojasi kiperän koodaushaasteen parissa muita tiimejä vastaan.

Rajattu määrä paikkoja

Tapahtumaan mahtuu mukaan 15 joukkuetta, joten kokoa tiimisi kasaan ja ilmoittaudu mukaan ennen kuin paikat täyttyvät! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Huippupalkinnot ?

Voittajatiimin jäsenet palkitaan 100€ lahjakorteilla Verkkokauppa.comiin. Myös toiseksi ja kolmanneksi tulleet tiimit palkitaan.

Tutustu traineen työhön

“Koodaustaitoni ovat menneet aivan valtavasti eteenpäin. Kehitys on tapahtunut paitsi koodaamalla, myös lukemalla muiden aiemmin tekemää koodia.” – Development Trainee 2020

Lue tuotekehityksen traineiden blogi

Kampustoimisto @LUT-yliopisto

Avasimme alkusyksystä 2019 toimistotilan LUT-yliopiston Lappeenrannan kampukselle. Uudet tilat helpottavat etenkin opiskelevien työntekijöidemme arkea. Opiskele, käy luennoilla ja tee töitä juuri niin kuin sinun aikatauluihisi parhaiten sopii.

Tutustu Campus Officeen

Starttaa urasi Visma Solutionsilla!

Etsimme jatkuvasti uusia tulevaisuuden talentteja meille töihin.

Tutustu avoimiin paikkoihin