KOODAUSTA

JA KISAILUA

Koodausta ja kisailua. Ainutlaatuinen tapa päästä meille töihin.

Testaa tietotekniset taitosi ja tutustu meihin työpaikkana.

Järjestämme vuosittain Koodausta ja kisailua -tapahtuman, johon ovat tervetulleita tietotekniikkaa ja ohjelmointia opiskelevat tulevaisuuden kyvyt. Tapahtuma on ainutlaatuinen tapa tutustua Visma Solutionsiin työpaikkana, testata omat taitonsa sekä viettää hauska ilta hyvässä seurassa. Illan aikana tuotekehityksen osaajat kertovat uratarinoita ja osallistujat mittelevät ohjelmointitaitojaan joko tiimi- tai yksilökisassa. Menestystä niittäneenä saatat saada kutsun myös traineeohjelmamme työhaastatteluun.

Ilmoitamme tällä sivulla seuraavan tapahtuman ajankohdasta.

Osallistujien kokemuksia


Tästä saa paljon enemmän irti kuin tavanomaisesta yritysvierailusta. Tulee olo, että haluaa tulla tänne töihin.

Tapahtuma oli erittäin hyvä ja mielenkiintoinen ja hyvin järjestetty, joten helposti voi suositella kavereille.

Ehdoton plussa siitä, että kerrottiin käytännön työtehtävistä. Harvoin sitä suoraan tietää mitä esim. Developer Trainee ihan oikeasti on tehnyt.

Tuotekehityksen uratarinoita

Tuotekehityksen työntekijät kertovat omasta urapolustaan ja kehittymisestä. Kuulet mm. miten töiden aloittaminen sujui, miten voit yhdistää työt ja opiskelun ja millaista työtä Trainee käytännössä tekee.

Tiimikisa ja yksilökisa

Pääset testaamaan koodaustaitosi joko yksin tai pienessä tiimissä. Tarvitset hakkerointitaitoja, kekseliäisyyttä ja kylmiä hermoja. Voittajat palkitaan.

Meille traineeksi?

Etsimme tietotekniikan opiskelijoita trainee-ohjelmaamme, joka käynnistyy taas ensi kesänä. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen tavan tutustua toisiimme jo ennen haastattelua.

Lue lisää trainee-ohjelmistamme