Olemme vastuullinen kesätyönantaja

Haluamme, että jokainen kesätraineemme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti kesätyöjaksostaan meillä. Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa ja sitoutuneet kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen.

Hyvä hakijakokemus

Kesätyön hakeminen vaatii paljon aikaa, työtä ja vaivaa. Kunnioitamme jokaista hakijaa ja pidämme heidät ajan tasalla rekrytointiprosessin etenemisestä. Niille hakijoille, joita ei valita tehtävään, ilmoitetaan asiasta pikimmiten.

Mielekäs työ

Mielekäs työ vastaa kesätraineen taitoja ja on sopivan haasteellista. Meillä jokaisella traineella on myös mahdollisuus vaikuttaa työtehtävien sisältöön. Työtehtävät, vastuut ja odotukset on määritelty selkeästi ja tukevat traineen ammatillista kasvua.

Perehdytys ja ohjaaminen

Jokainen trainee saa kesän ajalle mentorin, joka vastaa perehdyttämisestä ja siitä, että trainee saa palautetta työstään. Mentori esittelee aluksi myös yrityskulttuurimme ja kertoo, mitä hyviin käytöstapoihin työpaikallamme kuuluu.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Trainee on työyhteisön täysivaltainen jäsen ja tasavertainen muiden työntekijöiden kanssa. Trainee saa käyttöönsä kaikki samat työvälineet ja työympäristön kuin muillakin työntekijöillä.

Kohtuullinen palkka

Trainee saa työn vaatimusten ja aiemman kokemuksensa perusteella kohtuullista palkkaa.

Kirjallinen työsopimus

Meillä kirjallinen työsopimus tehdään jokaisessa työsuhteessa. Sopimuksen päättyessä annamme työtodistuksen kesätyöjaksosta ja traineen kanssa käydään palautekeskustelu, jossa häntä rohkaistaan antamaan palautetta myös meille.

Hyvä kesätyökokemus on kaikkien yhteinen päämäärä.

Kesätrainee on ensimmäisestä päivästä alkaen täysivaltainen jäsen työporukassamme. Jokainen meistä on sitoutunut auttamaan ja opastamaan traineeta eteenpäin päivittäisessä työssä ja oppimisprosessissa parhaansa mukaan. Työkaverien arvostaminen, yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen on koko työporukkamme yhteinen tahtotila.

“Me traineet olemme mukana kaikissa yrityksen yhteisissä tekemisissä aivan samalla tavalla kuin vakituisetkin työntekijät.”

Essi Kykyri,
Summer Trainee 2018

“Meitä rohkaistaan kertomaan tuoreilla näkökulmilla mielipiteitä niin tiimin kuin koko yrityksen toimintatapoihin.”

Krista Holappa,
Summer Trainee 2018

Tutustu trainee-ohjelmiin!

Etsimme joka vuosi useita tulevaisuuden kykyjä traineeksi muun muassa asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja tuotekehitykseen. Lue lisää trainee-ohjelmistamme ja tule ottamaan seuraava askel urallasi.