Olemme vastuullinen kesätyönantaja

Haluamme, että jokainen kesätraineemme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti kesätyöjaksostaan meillä. Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa ja sitoutuneet kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen.

Hyvä hakijakokemus

Kesätyön hakeminen vaatii paljon aikaa, työtä ja vaivaa. Kunnioitamme jokaista hakijaa ja pidämme heidät ajan tasalla rekrytointiprosessin etenemisestä. Niille hakijoille, joita ei valita tehtävään, ilmoitetaan asiasta pikimmiten.

Mielekäs työ

Mielekäs työ vastaa kesätraineen taitoja ja on sopivan haasteellista. Meillä jokaisella traineella on myös mahdollisuus vaikuttaa työtehtävien sisältöön. Työtehtävät, vastuut ja odotukset on määritelty selkeästi ja tukevat traineen ammatillista kasvua.

Perehdytys ja ohjaaminen

Jokainen trainee saa kesän ajalle mentorin, joka vastaa perehdyttämisestä ja siitä, että trainee saa palautetta työstään. Mentori esittelee aluksi myös yrityskulttuurimme ja kertoo, mitä hyviin käytöstapoihin työpaikallamme kuuluu.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Trainee on työyhteisön täysivaltainen jäsen ja tasavertainen muiden työntekijöiden kanssa. Trainee saa käyttöönsä kaikki samat työvälineet ja työympäristön kuin muillakin työntekijöillä.

Kohtuullinen palkka

Trainee saa työn vaatimusten ja aiemman kokemuksensa perusteella kohtuullista palkkaa.

Kirjallinen työsopimus

Meillä kirjallinen työsopimus tehdään jokaisessa työsuhteessa. Sopimuksen päättyessä annamme työtodistuksen kesätyöjaksosta ja traineen kanssa käydään palautekeskustelu, jossa häntä rohkaistaan antamaan palautetta myös meille.

Hyvä kesätyökokemus on kaikkien yhteinen päämäärä.

Kesätrainee on ensimmäisestä päivästä alkaen täysivaltainen jäsen työporukassamme. Jokainen meistä on sitoutunut auttamaan ja opastamaan traineeta eteenpäin päivittäisessä työssä ja oppimisprosessissa parhaansa mukaan. Työkaverien arvostaminen, yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen on koko työporukkamme yhteinen tahtotila.

Visma Solutions oli kesällä 2020 mukana toista kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka yhteydessä käydään myös Vastuullisin kesäduuni -kilpailu. Kilpailuun osallistui yhteensä 114 työnantajaa, joita arvioi 6404 kesätyöntekijää. Kyselytutkimuksen perusteella Visma Solutions sijoittui pienet ja keskisuuret organisaatiot -kategoriassa viidenneksi 25 yrityksen joukosta.

Visma Solutions sai kampanjassa kunniamaininnan: Teoriasta tekoihin – unelmien kesäduuni. Kunniamaininta myönnetään työnantajalle, joka on onnistunut tarjoamaan merkityksellistä työtä korkeakouluopiskelijoille kesän aikana. Suomen parhaat kesätyöpaikat -listauksessa Visma Solutions sijoittui viidenneksi.

“Pääsin tekemään työtä aiheen parissa, jonka kerroin työhaastattelussa minua kiinnostavan. Tehtävässäni pääsen paneutumaan itseäni kiinnostavaan aiheeseen syvemmin ja samalla luoda firmalle jotain arvokasta.”

Ilmari Pekonen,
Summer Trainee 2020

Tutustu trainee-ohjelmiin!

Etsimme joka vuosi useita tulevaisuuden kykyjä traineeksi muun muassa asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja tuotekehitykseen. Lue lisää trainee-ohjelmistamme ja tule ottamaan seuraava askel urallasi.