Tapahtumat

Visma Solutions järjestää tilitoimistoille, kumppaneille ja yrityksille tapahtumia ympäri Suomea. Vuoden suurin tapahtuma on asiakkaille ja kumppaneille suunnattu Solutions-päivä. Lisäksi pidämme laajan kattauksen webinaareja ja live-koulutuksia verkon kautta.

Tulevat tapahtumat

 

Webinaarisarja ja koulutukset tulorekisteristä

Lisätietoa tulorekisteristä ja koulutuksista

Tilitoimiston Kasvuohjelmalla liiketoiminta kuntoon

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

virtuaalitapahtuma 20.5.2021

Solutions´21

Järjestämme vuosittain yhden suurimmista IT-alan tapahtumista. Solutions-tapahtuma tuo yhteen noin 1000 Visma Solutionsin asiakasta, kumppania ja muuta kutsuvierasta. Päivään kuuluu alan huippujen puheenvuoroja ajankohtaisista ilmiöistä, uusia tuoteominaisuuksia ja oman osaamisen syventämistä. Vaihda ideoita uudistetussa virtuaalitapahtumassa, poimi parhaat palat kumppaneidemme palveluista ja vietä inspiroiva iltapäivä hyvässä seurassa.

Tutustu Solutions’21-tapahtumaan

Netvisor-webinaarit ja koulutukset

Järjestämme maksuttomia live-webinaareja. Live-koulutuksia on pidetty mm. palkanlaskennasta, palkkalajeista ja kustannuslaskennasta. Webinaareja järjestetään joka kuukausi ja aiheet vaihtelevat talouden tunnusluvuista Netvisorin uusimpiin ominaisuuksiin.

Katso ja osallistu webinaareihin

Menneet tapahtumat

 

Netvisorin tilitoimistokiertue

Olemme jalkauttaneet Suomen suurimpiin kaupunkeihin jo kahtena syksynä. Viiden kaupungin kiertueeseen on osallistununt jo lähes 200 taloushallinnon ammattilaista. Tapahtuman asiantuntijapuhujat ovat tuoneet mukanaan mm. uusimmat keinot älykkääseen kasvuun, tilitoimiston arvon kasvattamiseen ja ylivoimaisen nopeaan palveluun. Osallistujat ovat päässet haastamaan tilitoimiston tavan toimia ja verkostoitumaan muiden tilitoimistoammattilaisten kanssa.

Lue lisää tilitoimistojen kumppaniohjelmasta

Haluatko meidät mukaan tapahtumaasi?