Tapahtumat

Visma Solutions järjestää tilitoimistoille, kumppaneille ja yrityksille tapahtumia ympäri Suomea. Vuoden suurin tapahtuma on asiakkaille ja kumppaneille suunnattu Solutions´19. Lisäksi pidämme laajan kattauksen webinaareja ja live-koulutuksia verkon kautta.

Tulevat tapahtumat

Solutions´19: Vuoden suurin tapahtuma toukokuussa.

Tutustu tapahtumaan

Webinaarisarja ja koulutukset tulorekisteristä.

Lisätietoa tulorekisteristä ja koulutuksista

Uusi Tilitoimiston Kasvuojelma alkaa 2019.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

16.5.2019 MESSUKESKUS SIIPI, HELSINKI

Solutions´19

Järjestämme vuosittain yhden suurimmista IT-alan tapahtumista. Solutions-tapahtuma tuo yhteen noin 1000 Visma Solutionsin asiakasta, kumppania ja muuta kutsuvierasta. Päivään kuuluu alan huippujen puheenvuoroja ajankohtaisista ilmiöistä, uusia tuoteominaisuuksia ja oman osaamisen syventämistä. Vaihda ideoita uudistetuilla tuotealueilla, poimi parhaat palat kumppaneidemme palveluista ja verkostoidu muiden tapahtumavieden kanssa rennossa ympäristössä.

Tutustu tapahtumaan

Netvisor-webinaarit ja koulutukset

Järjestämme maksuttomia live-webinaareja. Live-koulutuksia on pidetty mm. palkanlaskennasta, palkkalajeista ja kustannuslaskennasta. Webinaareja järjestetään joka kuukausi ja aiheet vaihtelevat talouden tunnusluvuista Netvisorin uusimpiin ominaisuuksiin.

Katso webinaarinauhoitteita

Menneet tapahtumat

Älykästä kasvua tilitoimistoissa

Viiden kaupungin kiertueeseen osallistui lähes sata taloushallinnon ammattilaista. Tapahtuman asiantuntijapuhujat toivat mukanaan uusimmat keinot älykkääseen kasvuun ja tilitoimiston arvon kasvattamiseen. Osallistujat pääsivät haastamaan tilitoimiston tavan toimia ja verkostoitumaan muiden tilitoimistoammattilaisten kanssa.

Lue lisää tilitoimistojen kumppaniohjelmasta

Haluatko meidät mukaan tapahtumaasi?