Tapahtumat

Visma Solutions järjestää tilitoimistoille, kumppaneille ja yrityksille tapahtumia ympäri Suomea. Vuoden suurin tapahtuma on asiakkaille ja kumppaneille suunnattu Solutions´19. Lisäksi pidämme laajan kattauksen webinaareja ja live-koulutuksia verkon kautta.

Tulevat tapahtumat

Solutions´19: Vuoden suurin tapahtuma tulossa toukokuussa.

Katso viime vuoden tunnelmia

Webinaarisarja ja koulutukset tulorekisteristä.

Lisätietoa tulorekisteristä ja koulutuksista

Uusi Tilitoimiston Kasvuojelma alkaa tammikuussa 2019.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Menneet tapahtumat

Älykästä kasvua tilitoimistoissa

Viiden kaupungin kiertueeseen osallistui lähes sata taloushallinnon ammattilaista. Tapahtuman asiantuntijapuhujat toivat mukanaan uusimmat keinot älykkääseen kasvuun ja tilitoimiston arvon kasvattamiseen. Osallistujat pääsivät haastamaan tilitoimiston tavan toimia ja verkostoitumaan muiden tilitoimistoammattilaisten kanssa.

Lue lisää tilitoimistojen kumppaniohjelmasta

Solutions´18

Järjestämme vuosittain yhden suurimmista IT-alan tapahtumista. Asiakkaille ja kumppaneille suunnattuun Solutions´18-tapahtumaan osallistui yli 800 päättäjää ja asiantuntijaa. Tapahtuman teemana oli Älykästä kasvua. Päivä rakentui inspiroivista keynote-puheenvuoroista, roolikohtaisista koulutuspoluista, monipuolisista tapahtumapisteistä sekä rennosta iltatilaisuudesta.

Katso Solutions´18-tunnelmia

Netvisor-webinaarit ja koulutukset

Järjestämme maksuttomia webinaareja sekä verkkokoulutuksia, jotka tapahtuvat suorana lähetyksenä. Live-koulutuksia on pidetty mm. palkanlaskennasta, palkkalajeista ja kustannuslaskennasta. Webinaareja järjestetään joka kuukausi ja aiheet vaihtelevat talouden tunnusluvuista Netvisorin uusimpiin ominaisuuksiin.

Katso kaikki tulevat verkkokoulutukset ja nauhoitteet

Haluatko meidät mukaan tapahtumaasi?