Kumppanuus, josta
hyötyvät kaikki

Fiksut tuotteet tarvitsevat ympärilleen fiksuja kumppaneita. Näin asiakkaamme saavat parhaan hyödyn ja autamme yrityksiä kasvamaan älykkään teknologian avulla. Tarjoamme kumppaneillemme nykyaikaisen palvelumallin, nopeasti kasvavan asiakaskunnan, laajan yhteistyöverkoston ja markkinoiden fiksuimmat tuotteet. Oletko kiinnostunut ohjelmistokumppanuudesta kanssamme?

Tuotteet, jotka innostavat

Monipuoliseen tuotepalettiimme kuuluvat sähköinen allekirjoitus, verkkolasku ja verkkopalkka, automatisoitu taloushallinto ja palkanlaskenta sekä asiantuntijayrityksille suunnatut toiminnanohjausjärjestelmät.

Tutustu tuotteisiimme

Kannattava kumppanuus

Kumppanuusohjelmamme tuottavat kilpailukykyä ja tukevat liiketoiminnan kasvua. Hyödynnä valmis asiakaskunta sekä laaja kumppaniverkostomme.

Tilitoimistoille
Ohjelmistokehittäjille
Integraattoreille
Palveluyrityksille

Tukea ja sparrausta

Meillä et jää ongelmien kanssa yksin! Asiakaspalvelukanavien ja kumppanitiimien lisäksi, Visma Community -verkkoyhteisöstä löydät vastauksia kysymyksiisi 24/7. Communityssä jakavat tietoa sekä tilitoimistot, asiakkaat että ohjelmistokehittäjät.

Tutustu verkkoyhteisöömme

170 000 asiakasta pyörittää liiketoimintaansa Visma Solutionsin tuotteilla.

Netvisor-tilitoimistokumppanuus

Tilitoimistojen kumppanina liiketoiminnan kasvussa

Kumppanina saat käyttöösi markkinoiden edistyneimmät ohjelmistot päivittäiseen työhön, toiminnan ohjaamiseen sekä tukemme liiketoiminnan tehostamiseen. Netvisor -tilitoimistokumppanuus on rakennettu tuottamaan kilpailukykyä ja tukemaan tilitoimistojen kasvua.

Lue lisää kumppanuudesta

Parhaat ohjelmistot tilitoimistokäyttöön

Kumppanuuden myötä saat käyttöösi maksutta taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelmiston Netvisorin. Lisäksi pääset hyödyntämään monipuolista toiminnanohjausjärjestelmää ValueFramea. Molemmat ohjelmistot on suunniteltu ja rakennettu yhdessä tilitoimistojen kanssa, joten ne tukevat liiketoimintaasi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää tilitoimistojen työkaluista

Netvisorin käyttäminen tilitoimistoympäristössä on tuonut meille ihan selkeää liikevaihdon kasvua. Pystymme hoitamaan asiakkuuksia enemmän ja erittäin kannattavasti.

Minna Täppinen
Toimitusjohtaja,
Angelma ja Mäkelä Oy

Enemmän kuin ohjelmistovalinta

Haluamme nähdä kumppaneidemme menestyvän. Siksi tehokkaiden työkalujen ja automatisoitujen työprosessien lisäksi tarjoamme apua ja neuvoja tilitoimistosi kapasiteetin ja kannattavuuden hallinnassa. Lisäksi pääset hyödyntämään yli 800 liiketoimintakumppanimme verkostoa, josta löytyy mm. ohjelmistokehittäjiä, integraattoreita, palveluyrityksiä ja tilitoimistoja.

Ota yhteyttä

Tutustu integraatioihin MarketPlacessa

500 suomalaista tilitoimistoa on valinnut Netvisor-kumppanuuden liiketoimintansa kasvun pohjaksi.

ISV Partner -kumppanuus

Luo uutta liiketoimintaa
älykkäillä ohjelmistoilla

Tuotteemme auttavat säästämään aikaa, automatisoimaan manuaalisia työtehtäviä ja kasvattamaan liiketoimintaa. Meidän missiomme on poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään kilpailussa – kestävästi. Haluatko olla mukana?

Jätä yhteydenottopyyntö

Ohjelmistokumppanuus

Kumppanuus, joka inspiroi

Yhdistä oma tuotteesi meidän teknologiaan, hyödynnä tuotteidemme valmiita ominaisuuksia tai luo jotain uutta räätälöidyillä sovelluksilla. Tarjoamme ohjelmistokumppaneillemme mm. kattavat kehitystyökalut, asiantuntijoidemme tuen ja valmiin asiakaskunnan. Toisin kuin perinteiset ohjelmistokumppanuudet, Visma Solutionsin ISV Partner-kumppanuus on rakennettu yksinomaan pilvipalveluiden ympärille ja se tarjoaa kumppaneille menestyksekkään teknologian lisäksi go-to-market resurssit.

Hae mukaan kumppaniksi

Tutustu tuotteisiimme

Ohjelmistokumppanuus sisältää mm.

Kattavat rajapinnat

Maksuttomat kehitystyökalut

Teknisen tuen

Selkeän dokumentaation

Kasvavan asiakaskunnan

Laajan liiketoimintaverkoston

Ilmaisen näkyvyyden kanavissamme

Kehittäjien verkkoyhteisö

Laaja liiketoimintaverkosto

Kumppaninamme sinulla on mahdollisuus hyödyntää yli 170 000 asiakkaan ja 800 liiketoimintakumppanin verkosto. Liiketoimintakumppaneihimme kuuluu muita ohjelmistokehittäjiä, palveluyrityksiä, integraattoreita ja tilitoimistoja. Kannustamme kumppaneitamme aktiivisesti verkostoitumaan toistensa kanssa ja rakentamaan uusia innovatiivisia tuotteita, palveluita ja liiketoimintamalleja.

Palveluyritykset

Tuote ja palvelu käsi kädessä

Onko sinulla palvelu, joka hyödyttäisi suoraan asiakkaitamme? Etsimme kumppaneiksi palveluyrityksiä, erityisesti rahoitus- talous- ja tietoaloilta. Tarjoamme kumppaneillemme valmiin asiakaskunnan, vakaan teknologia-alustan ja kanavan palvelulle. Tehdään yhdessä jotain ihan uutta!

Ota yhteyttä

Integraattorit

Saumaton kokonaisuus integraatioilla

Kysyntä asiakaskohtaisiin ohjelmistoratkaisuihin kasvaa koko ajan. Päivittäisten ohjelmistojen lisääntyessä, asiakkaamme ja kumppanimme tarvitsevat asiantuntijoita ohjelmistojen välisten integraatioiden toteuttamiseen ja integraatioprojektien läpiviemiseen.

Ota yhteyttä

Ohjelmisto- ja palvelukumppaniverkostomme kattaa jo yli 500 yritystä

Haluatko kuulla lisää kumppaniohjelmistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kerromme mielellämme lisää kumppanuudesta.