Autamme luomaan kestävää kasvua.

Visma Solutions poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa luomaan yrityksille kasvua älykkäillä pilvipalveluilla. Toimintamme keskiössä ovat toisiaan tukevat tuotteet, tavoitteellinen yhteistyö, vastuullisuus ja kehittyvät osaajat.

Vastuullisesti kasvava yritys

Kasvu syntyy käyttäjien suosittelemista tuotteista, sitoutuneesta kumppaniverkosta ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvista osaajista. Visma Solutions on valittu jo 9 kertaa peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista. Meille on tärkeää olla vastuullinen toimija omassa yhteisössämme.
Lue täältä, miten vastuullisuus näkyy meidän toiminnassamme

5Tuotetta

336Työkaveria

170kAsiakasta

71m€Liikevaihto (2020)

3Toimistoa

15kSyötyä hedelmää

600Kumppania

19,3%LV-% (2019-2020)

Yhteistyöstä ekosysteemiin

Menestys synnyttää menestystä. Teemme yhteistyötä mm. tilitoimistojen, ohjelmistotalojen ja liittojen kanssa, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden kasvaa ja toimia fiksusti. API-rajapintojen kautta laajennamme ekosysteemiä ja autamme kehittämään automaatiota seuraavalle tasolle.

Lue lisää kumppanuuksista

Mahdollisuuksia monille

Jokaisella tulee olla mahdollisuus onnistua. Kohdistamme rahallisen tukemme erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseen. Olemme Visma Areenan pääyhteistyökumppani ja osallistumme vuosittain mm. Joulupuu-keräykseen sekä Hope Ry:n keräyksiin. Tuemme kotimaista urheilua ja tarjoamme yhteistyössä Olympiakomitean kanssa suomalaisille urheiluseuroille taloushallinnon työkaluja.

Tutustu urheiluseurojen ratkaisuun

Näköalapaikka kehittymiseen

Uskomme, että menestys lähtee työntekijöistä. Rohkaisemme ajattelemaan toisin ja panostamme työntekijöidemme kasvuun ja oppimiseen. Esimerkiksi työssä oppiminen, mentorointi ja työnkierto vievät osaamista uudelle tasolle. Työllistämme vuosittain kymmeniä traineeta eri oppilaitoksista ja tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden mentorointiin.

Lue lisää Visma Fellowship-ohjelmasta

Kestävää kasvua

Teemme päivittäin töitä kestävän kasvun puolesta. Pilvipalvelut auttavat yrityksiä toimimaan tehokkaammin ja paperittomaan toimistoon siirtyminen säästää niin luontoa, aikaa kuin kuluja. Tiesitkö, että jo 10 paperilaskun sähköistäminen vähentää hiilidioksidipäästöjä yli 4000 gCO2e kuukaudessa?

Vastuullisuus Visma Solutionsilla

Osana kansainvälistä Visma-konsernia

Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa. Yrittäjämäinen toiminta, uusimmat teknologiat ja laaja osaaminen on valjastettu asiakkaiden hyödyksi. Pohjois- Euroopassa yli miljoona asiakasta käyttää Visman tuotteita ja palveluita.

 

+1MAsiakasta
+10000Työntekijää
1,2mrd€Liikevaihto (2019)

Näin me toimimme

Arvomme ohjaavat päivittäistä tekemistä, tavoitteita ja rekrytointeja.

Kunnioitus

Ensisijainen onnistumisen mittarimme on asiakkaan ja kumppanin menestyminen. Haluamme, että avullamme asiakkaamme toimivat fiksusti, tehokkaasti ja nykyaikaisesti. Arvostamme kaikkea palautetta, joka auttaa meitä onnistumaan siinä paremmin.

Luotettavuus

Jokainen kantaa vastuun tuloksista ja tekemisestä. Vastaamme odotuksiin kykyjemme mukaan joka päivä. Luotamme kaverin haluun tehdä asiat niin hyvin kuin ne on sillä hetkellä mahdollista tehdä.

Innovatiivisuus

Kokeilemme ja omaksumme uusia asioita innolla. Arvostamme jatkuvaa kehittämistä ja kehittymistä. Liike pitää meidät kilpailukykyisenä.

Osaaminen

Rakennamme osaamista henkilökohtaisille vahvuuksille. Asetamme kovia tavoitteita ja odotamme aktiivista yrittäjähenkeä kaikilta.

Yhteishenki

Jokainen pitää huolta yhteishengestä ja välittää työkaverista. Saamme parhaan tuloksen yhdessä, erilaisia näkökulmia ja taitoja arvostamalla.

Tunnistitko itsesi?

Saatat olla meille sopiva osaaja! Lue Visma Solutionsista työpaikkana ja katso avoimet työpaikat.

Toimistomme

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, jotta meille on helppo tulla. Olemme joustavia etätyön suhteen, mutta haluamme tarjota myös viihtyisän ja rauhallisen toimistoympäristön työntekijöillemme. Toimistomme on suunniteltu niin, että ne mahdollistavat ytheisöllisyyden sekä työrauhan jokaiselle työntekijälle.

Lappeenranta

Olemme 360 metrin päässä Saimaan rannalta. Toimistomme sijaitsee Assi Vapaudenaukion 3. vaiheessa kolmessa avarassa kerroksessa. Joustavat toimistotilat on suunniteltu tarpeidemme pohjalta: jokainen tiimi on saanut vaikuttaa omaan työtilaansa.

Villimiehenkatu 10
53100 Lappeenranta
Finland

Helsinki

Pasilasta joka suuntaan helposti. Helppo saavutettavuus, Mall of Triplan palvelut ja tarpeisiimme suunnitellut työtilat upeilla maisemilla luovat toimivan kokonaisuuden Helsingin sykkeessä.

Veturitie 11 T 141
00520 Helsinki
Finland

Käyntiosoite:
Workery East, 14.kerros
Pasilan asema-aukio 1
00520 Helsinki

Sivutoimipisteet

Lappeenrannan ja Helsingin toimistojen lisäksi meillä on kaksi sivutoimipistettä, jotka sijaitsevat Lahdessa ja LUT-yliopiston Lappeenrannan kampuksella.

Lahti

Yhä useampi meistä työskentelee Lahdessa. Toimipisteemme sijaitsee Lahden keskustassa Dooroomin tiloissa.

Rautatienkatu 20
15110 Lahti
Finland

LUT-yliopiston Campus Office

Joustoa työntekoon opiskeljoille. Aloitimme Suomen ensimmäisen Campus Partner -yhteistyön Suomen Yliopistokiinteistöjen kanssa vuonna 2019 avaamalla sivutoimipisteen LUT-yliopiston kampukselle Lappeenrantaan. Campus Officen tavoite on tehdä opiskelun ja työnteon yhdistämisestä helpompaa. Toimitila on kaikkien työntekijöidemme käytössä.

Ota meihin yhteyttä

Työskentelemme viiden tuotteen parissa yli tiimirajojen.