Onnellisten ihmisten työpaikka

Visma Solutions on Great Place to Work -tunnustettu työpaikka, jossa työ ei ole välttämätön paha, vaan rikastuttava osa elämää muiden asioiden ohella.

Visma Solutions on tarjonnut minulle työpaikan, jossa työ on mielenkiintoista ja palkitsevaa. Parasta on, että saan olla työpaikalla oma itseni ja kantaa vastuun tehtävistäni parhaaksi näkemälläni tavalla.

Maiju Soljasalo
Application Specialist
Maiju Soljasalo

Mitä tarjoamme

  • Mielenkiintoisen työn vakaassa ja nopeasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.
  • Kilpailukykyiset edut terveydenhoitoon, liikuntaan ja ruokailuun.
  • Parhaimmat työkalut työtäsi tukemaan.
  • Yrityksen järjestämiä virkistyspäiviä ja urheilutapahtumia pikkujouluista sählyturnauksiin.
  • Kerhotoimintaa lautapeleistä neulontaan.
  • Avoimen työyhteisön, jota kaikki pääsevät kehittämään.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi kiinnostuksesi mukaan.
Tutustu Meihin - Visma Solutions
Tutustu Meihin - Visma Solutions
Tutustu Meihin - Visma Solutions
Tutustu Meihin - Visma Solutions
Tutustu Meihin - Visma Solutions

Mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana

Visma Solutionsilla työntekijän on mahdollisuus edetä yrityksen sisällä aina johtotehtäviin asti. Seuraavassa neljä kokeneempaa Vismalaista kertovat historiastaan yrityksessä.

Teemu Heimala
Team Manager, Severa tuotekehitys

Tultuani alkujaan Visma Severalle töihin, työskentelin ensimmäiset kolme vuotta myyjänä. Työ oli antoisaa ja pääsin sovittamaan Severaa asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin sekä kouluttamaan asiakkaita käyttämään palvelua mahdollisimman tehokkaasti. Myyjänä asiakasymmärrys vähitellen karttui, jonka myötä minulla heräsi palo vaikuttaa myös tuotteen kehittämiseen.

Luonnollinen seuraava askel oli siirtyä liiketoiminta-analyytikon tehtäviin. Se antoi minulle mahdollisuuden vaikuttaa tuotestrategiaan ja varmistaa, että suunnittelemamme toiminnot soveltuvat asiakkaiden käyttöön. Vuodesta 2015 eteenpäin olen toiminut Severan tuotekehitystiimin vetäjänä, jossa minulla on vastuu sekä tiimin työntekijöistä, että tuotteen isoista kehityslinjoista.

Product Specialist, Severa
Business Analyst
Team Manager, Severa tuotekehitys
Laura Sainio
Quality Assurer, Netvisor tuotekehitys

Aloitin 2011 Netvisorin asiakaspalvelussa. Olin alusta alkaen kiinnostunut tuotekehityksestä ja siirryin vähitellen tekemään töitä asiakaspalvelun ohessa myös testaajana. Kaksoisrooli päättyi, kun otin kokoaikaisen vastuun Netvisorin asiakaspalvelun koordinoinnista ja kehittämisestä. Seuraavaksi minusta tehtiin asiakaspalvelutiimin esimies. Myöhemmin tehtävä monipuolistui, kun tiimiini liittyi myös Severan asiakaspalvelijat.

Vuonna 2015 totesin, että olin pohjimmiltani edelleen insinööri ja kaipasin tuotekehityksen tehtäviin. Tällä hetkellä työskentelen Netvisorin laadunvarmistajana, jonka myötä vastuullani on huolehtia asiakkaiden tarpeiden ymmärretyksi tulemisesta ja siitä, että tuotteen käytettävyys ja virheettömyys ovat kohdillaan.

Software Specialist, Netvisor
Coordinator, Netvisor Customer Service
Team Leader, Netvisor Customer service
Service Manager, Netvisor Customer Service
Quality Assurer
Janne Hirvonen
 Partner Manager

Valmistuin Englannista kauppatieteiden kandiksi vuonna 2004 ja aloitin sen jälkeen silloisella Severa Oy:lla myyjänä vuonna 2004. Yritys oli perustettu samana vuonna ja olin ensimmäinen kokopäiväinen työntekijä Lappeenrannan toimipisteessä. Olin tässä vaiheessa vielä todella kokematon, mutta opin työtä tehden.

Severa kasvoi ja sain toimia myynnin lisäksi kouluttajana, myyjien esimiehenä sekä yhtenä markkinoiden avaajana Suomen ulkopuolella. Nykyisin työskentelen Visma Solutionsilla Partner Managerina, jossa työni tarkoitus on auttaa kumppaneitamme kasvamaan yhdessä meidän kanssamme.

Product Specialist, Severa
Sales Manager, Severa
Product Manager and UX Team Leader, Severa
Senior Support Manager
Partner Manager
Jussi Koljonen
 System Architect, Maventa

Toimin vuodesta 2004 vuoteen 2011 Nokia Oy:llä konsulttina erinäisissä laadunvarmistus- ja sovelluskehitysprojekteissa. Yrityksen tulevat mullistukset ja suunnitelmat eivät menneet yksiin omieni kanssa, joten päätin katsoa mitä töitä markkinoilla oli tarjolla. Maventa etsi tuohon aikaan kokenutta laatuorientoitunutta sovelluskehittäjää ja työnhakuilmoitus vaikutti siltä kuin olisi juuri minulle kirjoitettu. Työ ja toimialue vaikutti erittäin mielenkiintoiselta ja riittävän haasteelliselta, joten päätin hakea tehtävään. Päädyin myöhemmin Vismalle yritysoston myötä.

Nykyiseen päivittäiseen työtehtävääni kuuluu edelleen vahvasti sovelluskehitys ja ongelmanratkonta, mutta myös tulevan kehityksen ja arkkitehtuurin suunnittelu. Kansainvälinen tiimimme koostuu alan ammattilaisista ja tulokkaista, joten työskentely on hyvin inspiroivaa ja mielekästä. Seuraamme alan trendejä ja jalostamme jatkuvasti meidän työskentelytapoja ja -prosesseja.

System Developer, Maventa
Lead Developer, Maventa
System Architect

Tällaista on arki Visma Solutionsilla

Voit seurata meitä Instagramissa @vismasolutions.

Oletko huippuosaaja vailla uusia haasteita?

Katso avoimet työpaikkamme!