Aim for success

Growth with Visma

Visma mukana tukemassa eSportin voittokulkua

Me Vismalla emme pelkää haastetta. Tavoitteemme ovat korkealla ja haluamme tukea myös muiden kasvua älykkäiden ohjelmistojemme avulla.

Meille on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus onnistua, menestyä ja kirjoittaa omaa kasvutarinaansa. eSportin suosio on kovassa kasvussa ja avaa yhä laajempia mahdollisuuksia lahjakkaille pelaajille. Olemme ylpeänä mukana tukemassa eSportin kasvua ja Trailblazersin voittokulkua.

Visma Solutions Oy

Visma Solutionsin tavoitteena on poistaa liiketoiminnan monimutkaisuutta ja auttaa yrityksiä kasvamaan pilvipalveluidemme kautta. Meitä on tällä hetkellä jo yli 200 ja kasvamme määrätietoisesti. Teemme nykyaikaisia ja älykkäitä ratkaisuja yrityksen taloushallintoon ja palkanlaskentaan, toiminnanohjaukseen, verkkolaskutukseen ja sähköiseen allekirjoittamiseen. Meillä kaiken tekemisen keskiössä on yhteistyö, vastuullisuus ja kehittyvät, haastetta pelkäämättömät osaajat.

Visma Consulting Oy

Olemme kokonaisvaltainen ICT-ratkaisujen asiantuntijayritys. Noin 350 konsulttiamme ympäri Suomea ovat jakautuneet omien asiantuntemustensa mukaan esimerkiksi tuote- ja palvelukehityksen, tekoälyratkaisujen (optimointi, mallinnus), Business Intelligence -johtajuuden sekä sähköisten asioinnin palveluiden kehittämiseen. Ei ole digitaalista haastetta, jota mutkattoman mukavat ammattilaisemme eivät taklaisi! Monipuoliset projektimme mahdollistavat omillemme hyvin henkilökohtaisen urakehityksen.