Parhaat ratkaisut asiakasta varten

Tuotekehitys tuottaa asiakkaalle kilpailuetua ja kehittää parhaita ratkaisuja liiketoiminnan tueksi. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että tuotekehitys rakentaa ohjelmistoon uusia toiminnallisuuksia ja varmistaa, että kokonaisuus toimii virheettömästi. Koko tuotekehityksen toiminta lähtee asiakkaasta ja tästä syystä yhteistyö markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun kanssa on tärkeää ja sitä tehdään päivittäin. Tuotekehityksessä työskentely vaatii monimutkaisten kokonaisuuksien ymmärtämistä, mutta on toisaalta antoisaa. Mielekkyyttä lisää vielä se, että kehitettävillä ohjelmistoilla on yhteensä satoja tuhansia käyttäjiä. Etsimme tuotekehitykseen tiimipelaajia, jotka omistautuvat tavoitteilleen ja syttyvät mahdollisuudesta ratkoa asiakkaidemme haasteita.

Modernit, jatkuvasti kehittyvät pilvipohjaiset tuotteet

Mahdollisuus kehittää palveluja, joilla yhteensä satoja tuhansia käyttäjiä

Työntekijöitä monista eri kansallisuuksista

Grigori Savustjan

I have been working in Visma Solutions’s software development for almost five years and I would like to say one thing about it: It is awesome. Everyday in your work you are going to meet new challenges, learn something new. Innovation and technical skills are valued here as much as your social qualities. You are going to work with amazing people here and definitely not going to feel yourself bored in years to come. Here, the force will always be with you.

Grigori Savustjan
Software Developer
Laura Metso

Toimin käyttöliittymäsuunnittelijana tuotekehityksen palkanlaskentatiimissä. Tavallinen työviikkoni koostuu pääasiassa uusien näkymien suunnittelusta, ongelmien ratkomisesta, olemassa olevien toimintojen parantamiskeinojen ideoimisesta sekä ohjeiden ja määrittelydokumenttien kirjoittamisesta. Mukava työyhteisö ja mielekkäät työtehtävät saavat viihtymään. Työ tarjoaa haasteita ja uuden oppimista. Jo kuusi vuotta takana, enkä osaisi kuvitella itseäni mihinkään muualle.

Laura Metso
User Experience Designer

Tuotekehityksen avoimet työpaikat

Alla kaikki tuotekehityksen avoinna olevat työpaikat. Jos taitojasi vastaavaa työpaikkaa ei ole tarjolla, lähetä meille avoin hakemus. 

Oletko huippuosaaja vailla uusia haasteita?

Katso avoimet työpaikkamme!