Tavoitteena pitkäaikaiset asiakassuhteet

Myynti ja markkinointi tekee työtä sen eteen, että ihmiset tuntevat palvelumme ja tietävät minkälaista hyötyä niistä voi saada. Siinä missä myynti on suoraan tekemisissä asiakkaiden kanssa, on markkinoinnin tehtävä luoda edellytykset myynnin toiminnalle. Markkinointi myös huolehtii muista yrityksen julkisuuskuvaan liittyvistä asioista ja auttaa muita tiimejä viestinnän suunnittelussa. Tiimin tavoitteena on luoda pitkäaikaisia, molemmat osapuolet tyydyttäviä asiakassuhteita. Myynnissä ja markkinoinnissa pärjääminen vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä, tuotetuntemusta, sitoutumista kovaan työntekoon sekä positiivista ja luottavaista mieltä.

Yli miljoona tavoitettua asiakasta vuodessa

Suomalainen kasvuyritys ja Suomen parhaat myyjät

4 mielenkiintoista ja edistyksellistä tuotetta

Tiina Laapio

Töihin on aina mukava tulla! Täällä on paitsi mahtavat työkaverit, myös mahdollisuus haastaa itsensä, vaikuttaa omaan työhön ja näyttää osaamisensa. Meillä on kova palo saada yhdessä enemmän aikaan ja oppia uutta. Nautin siitä, että voin olla mukana tuomassa suomalaiseen työelämään fiksuja ratkaisuja. Ja mikä parasta, tehdä sitä iloisessa ja innostavassa porukassa!

Tiina Laapio
Communication Manager
Sakari Sabell

Työskentelen Netvisorin myynnissä Helsingin toimistolla. Pidän työtäni merkityksellisenä, koska minulla on mahdollisuus auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan kilpailukykyään taloushallinnon kehittämisen kautta. Tekemisen meininki täällä on sellainen niinkuin pitääkin. Hommat toimii tiimien kesken ja meillä on täällä myynnin päässä sellaista hurttia huumoria, joka pitää mielen virkeänä päivästä toiseen.

Sakari Sabell
Product Specialist, Netvisor

Oletko huippuosaaja vailla uusia haasteita?

Katso avoimet työpaikkamme!