Neljä ykkösketjua

Meillä on neljä eri tiimiä, joille on kaikille määritetty oma tärkeä tehtävänsä. Tuotekehitys tekee meille tuotteen, myynti & markkinointi toimittaa sen asiakkaalle ja asiakaspalvelu pitää asiakkaan tyytyväisenä. Hallinnon vastuulla on huolehtia, että kaikki tämän prosessin ympärillä toimii moitteettomasti. Tältä sivulta löydät tiimikohtaiset esittelyt sekä työntekijöiden ajatuksia omaan työhön ja työpaikkaan liittyen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun tehtävä on olla asiakkaan tukena arjessa ja tarjota ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen. Etsimme ihmisiä, joilla on suuri määrä energiaa, vahva sisäinen motivaatio ja halu kehittää itseään jatkuvasti.

On hienoa saada olla osana kasvavaa firmaa ja päästä myös itse kasvamaan sen mukana.

Tia Björkell
Customer Support Team Leader

Työn tekeminen koulun ohella antaa uutta näkökulmaa opiskeluun ja pitää viikot toimeliaina.

Lauri Suoniemi
Finance Assistant
Lauri Suoniemi

Hallinto

Hallinnon tiimi koostuu kolmesta osastosta, joita ovat taloushallinto, henkilöstöhallinto sekä IT. Hallinnon tehtäviin etsitään henkilöitä, jotka ovat oma-aloitteisia, positiivisen asenteen omaavia ja määrätietoisia ongelmanratkaisijoita.

Tuotekehitys

Tuotekehitys tuottaa ohjelmistoihin uusia toiminnallisuuksia ja varmistaa, että palvelut toimivat virheettömästi. Etsimme tuotekehitykseen tiimipelaajia, jotka omistautuvat tavoitteilleen ja syttyvät mahdollisuudesta ratkoa asiakkaidemme haasteita.

Grigori Savustjan

Everyday in your work you are going to meet new challenges, learn something new.

Grigori Savustjan
Software Designer

Meillä on täällä myynnin päässä sellaista hurttia huumoria, joka pitää mielen virkeänä päivästä toiseen.

Sakari Sabell
Product Specialist
Sakari Sabell

Myynti ja markkinointi

Myynti ja markkinointi tekee työtä sen eteen, että ihmiset tuntevat palvelumme ja tietävät minkälaista hyötyä niistä voi saada. Myynnissä ja markkinoinnissa pärjääminen vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä, tuotetuntemusta, sitoutumista kovaan työntekoon sekä positiivista ja luottavaista mieltä.

Oletko huippuosaaja vailla uusia haasteita?

Katso avoimet työpaikkamme!