Solutions’21 – Yhdessä olemme enemmän

Tuotteemme

Tavoitteemme on yksinkertaistaa asiakkaidemme liiketoimintaa ja tehostaa yritysten arkea markkinoiden parhailla ohjelmistoratkaisuilla. Pääset tutustumaan kaikkiin tuotteisiimme tapahtumassa: osallistu tuote-esittelyihin ja tapaa tuoteasiantijamme virtuaalitapahtuman Expo-pisteellä.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Netvisor

Älykäs taloushallinto ja palkanlaskenta

Netvisor on taloushallinnon ja palkanlaskennan ohjelmisto, jonka avulla yrityksen taloustiedot ovat aina ajan tasalla. Netvisor automatisoi taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen, saatavien seurannan ja ostolaskujen tarkastamisen. Laaja integraatioekosysteemi mahdollistaa liitokset näppärästi myös muihin järjestelmiin.

Tutustu Netvisorin koulutuspolkuihin

Visma Severa

Toiminnanohjausjärjestelmä asiantuntija- ja projektiyritysten tarpeisiin

Visma Severassa asiakkaat, projektit, tunnit ja laskutus ovat kaikki yhdessä järjestelmässä. Visma Severa on toiminnanohjausjärjestelmä, jolla johdat koko asiantuntijaliiketoiminnan putken asiakkaan ensikontaktista laskutukseen.

Tutustu Visma Severan koulutuspolkuun

ValueFrame

Monipuolinen toiminnanohjaus vaativiin asiantuntijayrityksen tarpeisiin

Räätälöitävä toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hoidat saumattomasti yrityksesi asiakkuudenhallinnan, työajanseurannan, projektinhallinnan, laskutuksen sekä raportoinnin. Tehokkailla BI-integraatioilla ValueFrame ratkaisee vaativimmat raportointitarpeet.

Tutustu ValueFramen koulutuspolkuun

Visma Sign

Asiakirjojen allekirjoittaminen ja arkisto – täysin sähköisesti

Visma Sign sopii esimerkiksi kaupallisten sopimusten, työsopimusten, pöytäkirjojen, valtakirjojen sekä lakisääteisten velvoitteiden allekirjoittamiseen. Visma Signin voi kytkeä turvallisesti osaksi yrityksen nykyisiä järjestelmiä ja prosesseja.

Tutustu Visma Signiin tapahtumassa. Ilmoittaudu mukaan tästä

Maventa

Verkkolaskutus ja verkkopalkka kustannustehokkaasti

Verkkolaskutus, automaattinen maksuvalvonta, huomautukset, perintä ja laskulainapalvelut. Maventalla hoidat koko laskun elinkaaren helposti, sillä kaikki hoituu laskun lähetyksen jälkeen automaattisesti. Yhdistä Maventa näppärästi omiin prosesseihisi tai integroi osaksi ohjelmistokokonaisuutta.

Tutustu Maventaan tapahtumassa. Ilmoittaudu mukaan tästä

Ilmoittaudu mukaan Solution’21-tapahtumaan!

Varaa paikkasi tästä