Solutions’21 – Yhdessä olemme enemmän

Puhujakokoonpano

Kohtaa asiantuntijamme ja opi uutta vierailevilta puhujilta virtuaalitapahtumassa 20.5.2021. Tapahtuman juontaa tuottaja ja TV-maailman rautainen ammattilainen Baba Lybeck. Päivä huipentuu kansainväliseen keynote-puheenvuoroon.

Tutustu juontajaan

Baba Lybeck

Virtuaalitapahtuman virallisena juontajana toimii tuottaja ja TV-maailman rautainen ammattilainen Baba Lybeck.

Lybeckin ura media-alalla alkoi Radio Citysta, jonka jälkeen hänet on nähty lukuisissa kiinnostavissa TV-projekteissa ja juontajatehtävissä. Lybeck työskenteli lähes 10-vuoden ajan uutistoimittajana Nelosen uutisissa, josta hän siirtyi vuonna 2009 tuottajaksi Yleisradioon. Lybeck tuli monelle tutuksi Ylen Uutisvuoto-viihdeohjelmasta, jossa hän toimi ylituomarina kahdeksan vuoden ajan.

Tällä hetkellä hän juontaa MTV3 Uutisten Viiden jälkeen -ajankohtaisohjelmaa, jota esitetään joka arkipäivä.

Keynote-puheenvuoro

Philipp Kristian Diekhöner

Diekhöner on kansainvälisesti tunnettu innovaatiostrategi, futuristi, tutkija ja kirjailija, joka on saavuttanut menestystä myös inspiroivana keynote-puhujana.

Diekhönerin intohimo on herättää keskustelua luottamuksen tärkeydestä liiketoiminnassa. Hänen lanseeraamansa käsite trust economy kuvastaa, miksi digitalisaation keskellä luottamus on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä pääomista.

“Trying to achieve economic gain without accounting for trust is like trying to print your own money and convincing retailers to accept it as a form of payment.”

Keynote-puheenvuorossaan Diekhöner avaa luottamuksen merkitystä kiihtyvän digitaalisaation keskellä ja kertoo, miten voimme rakentaa menestystä yhteistyön ja luottamuksen pohjalle.

Katso Diekhönerin videotervehdys tapahtumavieraille

Jussi Pekkala

Toimitusjohtaja, Visma Solutions Oy

Toimitusjohtajamme Jussi Pekkala on ollut ammattijääkiekkoilija, mainostoimiston osakas, HR-johtaja sekä vakuutusmyyjä. Ennen toimitusjohtajan tehtävää Jussi työskenteli viimeiset 10 vuotta myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä kasvattamassa Visma Solutions Oy:stä liikevaihdoltaan 100 kertaa suuremman ja menestyneen Great Place to Work -yrityksen.

Jussin mielestä kestävä kasvu ei synny ilman ihmisten kasvutarinoita, joiden ytimessä ovat tietoinen tekeminen, yhteiset tavoitteet, vapaus valita ja rohkeus ratkaista ongelmia.

Jussin puheenvuoro avaa Solutions-tapahtuman.

Janne Lyytikäinen

Tuotejohtaja, Visma Solutions Oy

Janne Lyytikäisellä on pitkän linjan kokemus ohjelmistokehityksessä, tilitoimistoyrittäjänä ja pankissa, mistä kumpuaa laaja näkemyspohja yritysten prosessien automatisoinnille. Janne uskoo, että teknologian hyödyntäminen edellyttää yrityksiltä uudenlaista ajattelua sekä muutoshalua. Myös työtä tulee organisoida ja ajatella uudella tavalla – yhdessä kehittäen.

Jannen puheenvuoro johdattaa meidät kohti Solutions-tapahtuman koulutuspolkuja.

Kohtaa koulutuspoluilla yli 30 huippupuhujaa

Virtuaalitapahtumaa siivittää eteenpäin koulutuspolkujen kiinnostavat asiantuntijapuheenvuorot.

Solutions’21-tapahtuman asiantunteva puhujakaarti koostuu yli 30 asiantuntijasta, joiden esitykset tarjoavat vinkkejä oman arkeen, mutta myös ensisilmäyksiä jännittäviin uutuuksiin.

Mukana ovat tuoteasiantuntijamme Netvisorilta, Visma Severalta, ValueFramelta sekä tuotekehityksen edustajia. Lisäksi paikalle saapuu vierailevia puhujia kiinnostavien näkökulmien kanssa.

Tutustu puhujiimme alla.

Vieraspuhujat

Jonathan Teir

Partner, Head of Analytics
Greenstep Oy

Koulutuspolku: Luotettava palkanlaskenta & Expo-alue

Jonathan Teir on Greenstep Oy:n analytiikkatiimin vetäjä ja BI Bookin perustaja. Jonathan omaa vuosien kokemuksen talouslukujen raportoinnista ja sen automatisoinnista. Tapahtumassa hän kertoo, miten Netvisor-raportoinnin voi automatisoida helposti ja kustannustehokkaasti BI Bookin avulla.

Jaana Jussila

Luottokonsultti
Intrum Oy

Koulutuspolku: Talouden ammattilaisen sujuva arki & Expo-alue

Jaanalla on 10 vuoden kokemus luotonhallinnan parissa. Solutions’21-tapahtumassa hän esittelee, miten ennakoimalla ja luottotietoja hyödyntämällä vältät luottotappioit, vähennät perinnän tarvetta sekä kohdennat myynnin maksukykyisiin asiakkaisiin.

Aleksi Miikkulainen

Head of SME
Eazybreak, ePassi Group

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle & Expo-alue

Aleksi vastaa myynnin ja markkinoinnin lisäksi Eazybreakin ja Netvisorin kumppanuudesta. Aleksi aloitti Eazybreakilla loppuvuodesta 2020. Sitä ennen hän teki monipuolisen uran kansainvälisten kuluttajabrändien markkinoinnissa. Tapahtumassa hän kertoo henkilöstöetujen nykytilanteesta, uusista tuulista ja mahdollisuuksista yrityksille.

Matti Tiilikainen

CEO
Askele Oy

Koulutuspolku: Visma Severa & Expo-alue

Matti Tiilikaisella on 13 vuoden best practices -kokemus Visma Severan ja Netvisorin käytön kehittämisestä asiantuntijayrityksissä. Kuulet Matin puheenvuoron Severa-koulutuspolulla sekä Expo-alueella.

Netvisor-asiantuntijat

Jarkko Iitiä

Director of Accounting Office Products
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Talouden ammattilaisen sujuva arki

Jarkko on Visma Solutionsin kanavamyynnin johtaja, ja vastaa tililtoimistokanavan kasvusta sekä kumppanien tyytyväisyydestä.

Marko Heininen

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Talouden ammattilaisen sujuva arki

Marko Heininen on kokenut taloushallinnon kouluttaja, jolle myös tilitoimistoympäristö on tuttu. Marko uskoo, että automaatio on tullut taloushallintoon jäädäkseen: “Automaatio helpottaa ja tehostaa tekemistä. Taloushallinnon rutiinit ja toimenkuva muuttuu, hyppää mukaan nyt!”

Kari Ryynänen

ISV Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Talouden ammattilaisen sujuva arki
Kari vastaa Visma Solutionsin ISV-kumppaniohjelmasta. Hän on erityisen kiinnostunut ekosysteemeistä sekä liiketoiminnan alustoista.

Sini Alamäki

Product Owner, Mobiili
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Talouden ammattilaisen sujuva arki

Sini työskentelee Netvisorin mobiilisovelluksen kehittämisen parissa tuoteomistajan tehtävässä. Sinin intohimona on tarjota maailmanluokan käytettävyys ja erinomainen työpäiväkokemus niin asiakkaillemme kuin sovelluksen kehittämisen parissa työskentelevillekin.

Mari Laine

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Talouden ammattilaisen sujuva arki

Mari toimii Netvisorin kouluttajana Visma Solutionsilla. Marilla on monipuolinen kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä tilitoimistossa ja kouluttajan tehtävistä.

Sami Salonen

Solution Consultant
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Talouden ammattilaisen sujuva arki

Sami on Netvisorin myyntitiimin johtava asiantuntija, joka sovittaa yhteen Netvisorin sekä asiakkaan prosessit ja tuntee integraatioiden tarjoamat mahdollisuudet läpikotaisin. Puheenvuorossaan hän kertoo miten löydetään oikeanlainen kumppanijärjestelmä ja integraatio yrityksen toiminnan ja talousprosessien tehostamiseksi.

Petteri Rantamäki

Accounting Office Program Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Talouden ammattilaisen sujuva arki

Petteri on Netvisorilla työskentelevä nuori tilitoimisto­valmentaja ja Kasvuohjelma-sparraaja, joka on työstänyt lähes sadan erilaisen tilitoimiston liiketoimintaa kohti modernimpaa kokonaisuutta. Petterin missio on avustaa tilitoimistoja menestymään nyt ja pitkälle tulevaisuuteen alalla, jolla muutosvauhti on päätä huimaavaa. Tähän pyritään läpinäkyvällä ja vilpittömällä yhteistyöllä, avomielisellä suhtautumisella ideoihin ja aktiivisella entisten toimintamallien haastamisella.

Elina Mykkänen

Product Owner, Ostot
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Elinalla on monen vuoden kokemus Netvisorin ostoreskontrasta, sähköisestä laskutuksesta ja maksuliikenteestä. Asiakkaiden työn helpottaminen ja tehostaminen automaation avulla on yksi tärkeimmistä tavoitteista.

Niklas Vettanen

Integration Specialist
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Niklas työskentelee integraatioasiantuntija Netvisorin ohjelmistointegraatioiden parissa. Työssään hän auttaa asiakkaita rajapinnan ja muiden tiedonsiirtotapojen kanssa, sekä konsultoi ohjelmistokumppaneita rajapintojen teknisessä suunnittelussa. Hänellä on laaja ymmärrys Netvisorin rajapinnasta ja integraatiokumppanuuksista.

Essi Pekkala

Accounting Office Consultant
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Essi tunnustautuu Netvisor-nörtiksi. Hän auttaa kirjanpitäjiä ja palkanlaskijoita löytämään parhaat toimintatavat sekä tehostamaan ohjelmiston käyttöä. Netvisor on enemmän kuin pelkkä työkalu.

Nelli Väätänen

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Nelli on Netvisorin käyttöönottojen ja koulutuksien ammattilainen. Hänellä on monipuolinen kokemus ohjelmiston parissa työskentelystä ja ohjelmiston soveltamisesta erilaisiin tarpeisiin.

Anna Mustakallio

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Anna on Netvisorin käyttöönottojen ja koulutuksien ammattilainen. Hänellä on monipuolinen kokemus kokemus useista erilaisista taloushallinnon tehtävistä sekä ohjelmisto käyttöönotoista. Anna haluaa olla mukana kehittämässä älykkäitä ratkaisuja, jotka säästävät käyttäjien aikaa ja vaivaa – tällöin he pääsevät tuottamaan enemmän lisäarvoa omassa työssään.

Sirpa Turunen

Accounting Office Program Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Sirpa toimii tilitoimistojen kumppanivastaavana vastaten kumppaneiden kasvusta sekä liiketoiminnan kehittämisestä yli viidentoista vuoden kokemuksella. Sirpan mielestä kaikki taloushallinnon rutiinityöt ovat automatisoitavissa ja hän haluaakin haastaa kaikki taloushallinnon ammattilaiset mukaan tämän yhteisen mission saavuttamiseksi.

Jaana Mikkola

Product Owner
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Jaana työskentelee Netvisorin tuoteomistajana tavoitteena kehittää taloushallinnon alaa eteenpäin teknologian ja automaation avulla.

Reetta Korhonen

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle ja Luotettava palkanlaskenta

Reetta toimii Netvisorin kouluttajana Visma Solutionsilla. Reetalla on monipuolinen kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä tilitoimistossa.

Ilona Wellner

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Enemmän aikaa liiketoiminnalle ja Luotettava palkanlaskenta

Ilona toimii Netvisorin kouluttajana Visma Solutionsilla. Ilonalla on monipuolinen kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä tilitoimistossa.

Raisa Ruokonen

Product Owner, Palkat
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Luotettava palkanlaskenta

Raisa on palkanlaskennan asiantuntija, jolla on vankka kokemus yrityksen taloushallinnosta sekä yrittäjyydestä. Hän on aiemmin työskennellyt erilaisissa palkanlaskennan asiantuntija- ja koulutustehtävissä. Raisa haluaa muuttaa palkanlaskijan työn mielenkiintoiseksi asiantuntijatehtäväksi palkkaprosesseja nykyaikaistamalla.

Annika Sihvo

Application Specialist
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Luotettava palkanlaskenta

Annika toimii asiantuntijana Netvisorin palkkoihin ja mobiiliin liittyen.

Saara Reijonen

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutuspolku: Luotettava palkanlaskenta

Saara toimii Netvisorin palkanlaskennan kouluttajana Visma Solutionsilla. Saaralla on monipuolinen kokemus palkanlaskennan ja kouluttajan tehtävistä tilitoimistossa.

ValueFrame-asiantuntijat

Paula Sinervo

Product Owner
Visma Solutions Oy

Koulutus: Tuotekehityksen terveiset

Paula Sinervo toimii ValueFramen tuoteomistajana ja hänellä on usean vuoden kokemus ValueFramen tuotekehityksestä.

Jarno Rantala

Development Leader, PSA
Visma Solutions Oy

Koulutus: Tuotekehityksen terveiset

Jarno toimii PSA-tuotteiden kehitystiimin vetäjänä. Jarnolla on yli 10 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja hän uskoo ketterään ja asiakaslähtöiseen kehitykseen.

Milla Vainio

Application Consultant
Visma Solutions Oy

Koulutus: ValueFramen käytön laajentaminen integraatioilla, Sopimuslaskutuksen uudistukset, ValueFramen parannetut raportointimahdollisuudet

Milla Vainio toimii ValueFramen ratkaisukonsulttina, ja hänellä on useamman vuoden kokemus projektin hallinnollisista tehtävistä. Asiakkaille oikeiden ratkaisujen löytäminen on Millalle intohimo.

Suvi Viertola

Application Consultant
Visma Solutions Oy

Koulutus: Sopimuslaskutuksen uudistukset

Suvi Viertola on pitkän linjan ratkaisukonsultti, jolla on usean kymmenen vuoden kokemus järjestelmien käyttöönotoista ja koulutuksista. Suvi on monitaitoinen ja hänellä on laaja kokemus ValueFramesta, sekä ohjelmiston soveltamisesta erilaisiin tarpeisiin ja eri toimialoihin.

Visma Severa -asiantuntijat

Teemu Heimala

Product Director, PSA
Visma Solutions Oy

Koulutus: Tuotekehityksen terveiset

Teemu Heimala toimii PSA-tuotteiden tuotejohtajana. Teemu on rautainen ammattilainen, jolla on pitkä kokemus PSA-tuotteiden kehittämisestä ja PSA-liiketoiminnasta. Intohimona auttaa Visman asiantuntijayritysasiakkaita toimimaan tehokkaasti ja kannattavasti hyvien softatuotteiden ja -palvelujen avulla.

Riitta Kemppainen

Product Owner
Visma Solutions Oy

Koulutus: Tuotekehityksen terveiset

Riitta toimii Severan tuoteomistajana ja hänellä on pitkä kokemus PSA-tuotteiden kehittämisestä.

Antti Byckling

Senior Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutus: Uusien toiminnallisuuksien esittely ja Tuotteistetut integraatiot

Antti Byckling on Visma Severan avainasiakasvastaava. Antti on tehnyt töitä Severan kanssa vuodesta 2008 lähtien ja työskentelee tällä hetkellä pääasiassa Severan käyttöönottoprojektien parissa.

Rebekka Loikkanen

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutus: Uusien toiminnallisuuksien esittely

Rebekka on Severan avainasiakasvastaava, ja hänellä on laaja kokemus järjestelmän käyttöönotoista eri toimialoille sekä koulutuksista.

Elisa Tapanainen

Integration Specialist
Visma Solutions Oy

Koulutus: Tuotteistetut integraatiot

Elisa Tapanainen työskentelee asiantuntijana ohjelmistointegraatioiden parissa. Hänellä on laaja ymmärrys rajapinnoista ja integraatiokumppanuuksista. Elisan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden ja integraatiokumppaneiden auttamista rajapinnan ja integraatioiden kanssa.

Kalle Rapi

Key Account Manager
Visma Solutions Oy

Koulutus: Severan uusi REST-rajapinta

Kalle Rapi on Visma Severan avainasiakasvastaava. Kokemusta on kertynyt yli sadasta käyttöönottoprojektista eri toimialoilta. Kalle uskoo vahvasti yksinkertaisiin hyviksi havaittuihin toimintamalleihin.

Hanna Karppinen

Product Owner
Visma Solutions Oy

Koulutus: Severan uusi REST-rajapinta

Hanna toimii Severan tuoteomistajana ja hänellä on pitkä kokemus PSA-tuotteiden kehittämisestä.

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta?

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta