Solutions’21 – Yhdessä olemme enemmän

Nauhoitteet

Kuuntele Visma Solutionsin toimitusjohtaja Jussi Pekkalan katsaus tulevaan, uppoudu key note-puhuja Philip Kristian Diekhönerin ajatuksiin luottamuksesta tai syvenny koulutuspolkujen ohjelmaan Solutions’21 -tapahtuman nauhoitteiden kautta.

Haluatko ensimmäisten joukossa ilmoituksen vuoden 2022 tapahtumasta?

Jussi Pekkala ja Janne Lyytikäinen

Solutions’21-tapahtuman virallinen avaus

Yhdessä olemme enemmän -teeman kantavana ajatuksena on ihmisten, yritysten ja järjestelmien sujuvaa yhteistyötä eteenpäin vievä ekosysteemiajattelu.

Tutustu koko päälavan ohjelmaan Youtubessa

Keynote-puheenvuoro

Philipp Kristian Diekhöner

Keynote-puheenvuorossaan Diekhöner avaa luottamuksen merkitystä kiihtyvän digitaalisaation keskellä ja kertoo, miten voimme rakentaa menestystä yhteistyön ja luottamuksen pohjalle.

Katso Diekhönerin videotervehdys tapahtumavieraille

Yli 30 asiantuntijapuheenvuoroa huippupuhujilta

Koulutuspolut

Solutions’21-tapahtuman asiantunteva puhujakaarti koostui yli 30 asiantuntijasta, joiden esitykset tarjosivat vinkkejä oman arkeen, mutta myös ensisilmäyksiä jännittäviin uutuuksiin. Löydät alta asiantuntijapuheenvuorot koulutuspoluittain Netvisorilta, Visma Severalta, ValueFramelta sekä tuotekehityksen edustajilta.

Netvisor – Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Kenelle: Yrittäjät, asiatarkastajat, laskujen hyväksyjät, ostajat, myyjät

Netvisor muuttaa yrityksen taloushallinnon vähemmän aikaa vieväksi. Koulutuspolussa perehdytään siihen, miten vähennät manuaalisen työn määrää taloushallinnossa ottamalla kaiken hyödyn irti Netvisorista. Tavoitteena on, että voit käyttää talouden hoidosta vapautuvan ajan tuottavammin yrityksen liiketoimintaan.

Netvisor – Talouden ammattilaisen sujuva arki

Kenelle: Taloushallinnon parissa työskentelevät henkilöt, kirjanpitäjät, reskontranhoitajat, talouspäälliköt ja -johtajat

Taloushallinnon arki muuttuu: rutiinit helpottuvat, työ nopeutuu ja kirjanpitäjän rooli uudistuu. Netvisor tarjoaa talouden ammattilaiselle modernit työkalut oman työn tehostamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Koulutuksissa saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten tekoäly, automaatio ja mobiilityökalut helpottavat työpäivääsi.

Netvisor – Luotettava palkanlaskenta

Kenelle: Palkanlaskijat

Koulutuspolussa käydään läpi alan uusimmat tuulet ja syvennytään Netvisorin älykkäisiin työtä helpottaviin teknologioihin. Saat myös vinkkejä palkanlaskennan raportointiin, lomalaskentaan ja palkkakirjanpitoon. Tutustumme myös uusiin työkaluihin Netvisorissa.

ValueFrame-koulutuspolku

Kenelle: Päättäjät ja pääkäyttäjät

Koulutuspolussa tutustutaan ValueFramen uusimpiin ominaisuuksiin ja jaetaan parhaita käyttövinkkejä arjen tueksi. Kuulet myös tuotekehityksen terveiset ja opit uutta integraatioista ja REST-rajapinnan mahdollisuuksista.

Visma Severan koulutuspolku

Kenelle: Päättäjät ja pääkäyttäjät

Koulutuspolussa tutustutaan Severan uusiin ominaisuuksiin ja siihen, miten saat kaiken hyödyn irti Severasta oman työsi tueksi. Isona teeman koulutuspolussa ovat myös integraatiot, joilla voit laajentaa Severan käyttöä. Kuulet ensimmäisten joukossa myös uudesta julkaisusta: Severan REST-rajapinnasta.

Yhteydenottopyyntö

Onko sinulla kysymyksiä tai palautetta tapahtumaan liittyen? Ota meihin yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa Visma Solutionsin tai integraatiokumppaneidemme tuotteiden sopivuudesta yrityksellesi, jätä meille yhteydenottopyyntö kyseisen tuotteen yhteystietosivun kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Visma Netvisor
Visma Sign
Visma Severa
ValueFrame

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta?

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta