Solutions’21 – Yhdessä olemme enemmän

Kumppanit

Yhteistyö tekee meistä vahvempia ja auttaa rakentamaan parempaa yritystoimintaa. Virtuaalitapahtumaan saapuu paikalle yhdeksän yhteistyökumppaniamme, joiden palvelut auttavat luomaan entistä toimivamman kokonaisuuden liiketoiminnan tueksi. Tapaa kumppaneiden edustajat virtuaalitapahtuman Expo-alueella sekä koulutuspoluilla.

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta

Tapahtumaan saapuvat kumppanit

BI Book

Integroi BI-raportointi helposti osaksi arkea

BI Book tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan tavan integroida dynaaminen Power BI -raportointi Netvisoriin ja Visma Severaan.

BI Book herättää datasi henkiin tarjoten syvällisempää analytiikkaa ja mahdollisuuden visualisoida dataa helposti. Sen avulla saat kattavan kokonaiskuvan liiketoiminnastasi ja pystyt tekemään päivittäin parempia päätöksiä yrityksesi johtamisessa. Netvisor-asiakas saa BI Bookin käyttöön Netvisor Storesta napin painalluksella.

Solutions-tapahtumassa BI Bookia edustaa Jonathan Teir, joka on Greenstep Oy:n analytiikkatiimin vetäjä ja BI Bookin perustaja.

Netvisor-asiakas: Lue lisää kumppanista

Severa-asiakas: Lue lisää kumppanista

Eazybreak

Helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille (lounas, liikunta, kulttuuri, hyvinvointi ja työmatka). Joustavaa palvelua käyttävät niin isot kuin pienet yritykset. Eazybreakin Netvisor-integraatio tuokin aiemmin vain suurille yrityksille tarjolla olleet hyödyt ja helppokäyttöisyyden kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi.

Työsuhde-etujen käyttöön on liittynyt Korona-aikana paljon haasteita, mitkä Eazybreakin asiakkaat ovat välttäneet. Henkilöstön jaksaminen on kuitenkin noussut isoksi aiheeksi, ja moni yritys miettii nyt, miten huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista paremmin. Muun muassa tästä tapahtumassa kertoo lisää Eazybreakin Aleksi Miikkulainen.

Lue lisää kumppanista

Intrum

Ennakointi on parasta riskienhallintaa

Intrum on terveen talouden suunnannäyttäjä ja luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. 110 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan maksamiseen ja luottotietoihin liittyen.

Luottotietoja hyödyntämällä hallitset luottoriskejä, vähennät perinnän tarvetta sekä optimoit myyntiä. Tarkastamalla luottotiedot ennen kauppaa, tiedät mikä on asiakkaasi maksukyky ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Liiketoimintasi jatkuvuuden turvaat seuraamalla toimittajien maksuviiveitä.

Tapaa Solutions-tapahtumassa Intrumin Jaana Jussila ja kysy lisää tarjouksesta: Saat Netvisorin kautta hyödynnettävä Riski-indikaattorin tapahtuman ajan veloituksetta käyttöön 30.6.2021 asti.

Lue lisää kumppanista

Askele Oy

Liiketoiminnan kehitysprojektit asiantuntijayrityksille

Askele Oy konsultoi yrityksiä Visma Severan käytön tehostamisessa. Tarjoamme valmiit toimintamallit asiantuntijayritysten liiketoiminnan ja kannattavuuden parantamiseen sekä projektinhallinnan kehittämiseen.

Askeleen asiakkaan Kuubi Oy:n sanoin:“Etsimme kumppania joka tuntee Visma Severan, toimii liiketoimintalähtöisesti ja miettii nimenomaan meidän bisnestä. Hävikkiä on nyt poistettu ja tuottavuus kasvanut. Kaikki on nyt paljon helpompaa!”

Tapahtumassa Askeleelta paikalla Matti Tiilikainen, jonka puheenvuoro kuullaan myös Severan koulutuspolulla.

Lue lisää kumppanista

Avoin.Systems

Toiminnanohjaus- ja verkkokaupparatkaisut

Avoin.Systems on avoimen lähdekoodin verkkopalveluiden yhteissuunnitteluun, kehittämiseen ja käyttöönottoon erikoistunut yritys.Netvisor-käyttäjille tarjoamme reaaliaikaisen Wiisas järjestelmän toiminnanohjaukseen sekä materiaalivirtojen hallintaan.

Wiisas perustuu Odoo toiminnanohjausjärjestelmään ja saumattomaan integraatioon Netvisorin taloushallintoon, jolloin kaikki yrityksen kriittiset prosessit hoituvat vaivattomasti. Wiisas tuo yrityksille tehokkaat työkalut varastonhallintaan, CRM:ään ja verkkokauppaan, myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti. Avoin.Systemsiltä saat Netvisoriin integroituvan Wiisas ERP:n ja verkkokaupan tehokkaasti samasta yrityksestä.

Lue lisää kumppanista

Bezala

Puuttuvien luottokorttitapahtumien muistutus ja matkalaskujärjestelmä

Bezala on automatisoitu matka- ja kululaskusovellus, joka säästää työntekijöidesi hermoja, kirjanpitäjäsi aikaa ja yrityksesi rahaa. Anna Bezalan hoitaa tietojen lukeminen kuiteista, puuttuvista kuiteista muistuttaminen sekä tulorekisteri-ilmoitukset, ja jätä itsellesi vain tietojen tarkastaminen.

Integraatiomme suosituimpiin kirjanpito-, toiminnanohjaus- ja HR-järjestelmiin sekä käytetyimpiin luottokorttiyhtiöihin tekevät käyttöönotosta ja päivittäisestä käytöstä vaivatonta.

Lue lisää kumppanista

FabricAI

Ostolaskut kirjanpitoon automaattisesti

FabricAI:n itseohjautuvan automaation avulla vähintään 20% ostolaskuista siirtyvät kirjanpitoon automaattisesti. Jos tuloksia ei saavuteta 3 kuukauden kuluessa, voit käyttää palvelua veloituksetta kunnes automaatioaste saavutetaan.

Tekoäly seuraa kirjanpitäjän työskentelyä ja oppii käsittelemään automaattisesti laskut, joihin ei tarvitse tehdä muutoksia. Ei sääntöjen kirjoittamista, päivittämistä ja ylläpitoa.

Hyödynnä ilmainen käyttöönotto ja 100% tyytyväisyystakuu.

Lue lisää kumppanista

Flashnode

Automatisoi varastosaldoihin liittyvä tiedonsiirto

Flashnode automatisoi Netvisoria käyttävien yritysten tilauksiin/laskuihin, tuotteisiin ja varastosaldoihin liittyviä asioita.

Automaatio hoitaa tietojen tuonnit ja viennit ihmisten nopeammin ja virheettä. Säästyvän ajan voi käyttää sitten muuhun.

Yleisimmät tiedonsiirrot ovat verkkokauppatilauten tuonti (ja tiliöinti) Netvisoriin ja varastosaldojen vienti Netvisorista verkkokauppaan.

Tule tutustumaan ja kartoittamaan mahdollisuuksia!

Lue lisää kumppanista

Kasperi

Kotimainen poistolaskentaohjelmisto

Kasperi on kotimainen poistolaskentaohjelmisto, joka on integroitu Netvisorin kanssa.
Kasperia käyttää jo yli 2000 yritystä ja se soveltuu kaikille toimialoille.

Kasperi tuottaa valmiit raportit kirjanpidon ja verotuksen tarpeisiin säästäen merkittävästi aikaasi kuukauden vaihteen kirjauksissa, tilinpäätösvaiheessa sekä veroilmoituksia täytettäessä.

Vieraile Kasperin Expo-alueella, niin kerromme miten ohjelman käyttöönotto käy vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella!

Lue lisää kumppanista

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta