‹ Takaisin Koulutuspolut-sivulle

ValueFrame

Kenelle: Päättäjät ja pääkäyttäjät

Tutustut ValueFramen uusimpiin ominaisuuksiin ja saat käyttövinkkejä arjen tehostamiseen. Myös tuotekehitys on paikalle kertomassa tulevaisuuden suunnitelmista. Opit myös uutta integraatioista ja REST-rajapinnan mahdollisuuksista.

Koulutukset

13:15 Tuotekehityksen terveiset

Puhujat: Paula Sinervo & Jarno Rantala

Tuotekehityksen terveisissä esitellään mitä uutta on kehitetty ja julkaistu. Tämän lisäksi esitellään ValueFramen tuotestrategia sekä roadmap, mihin tuotekehityksen osalta ollaan tällä hetkellä sekä tulevaisuudessa keskittymässä.

14:15 ValueFramen käytön laajentaminen integraatioilla

Puhujat: Milla Vainio & Suvi Viertola

Puheenvuoron aikana esitellään tuotteistettuja integraatioita, jotka mahdollistavat ValueFramen käytön laajentamista. Tämän lisäksi esitellään, mihin ValueFramen REST-rajapintaa voidaan käyttää: mitä tietoja rajapinnan kautta voidaan hakea ja mihin haettua tietoa voi hyödyntää.

14:40 Sopimuslaskutuksen uudistukset

Puhujat: Suvi Viertola & Raila Kotajärvi

Puheenvuorossa esitellään ValueFramen sopimuslaskutuksen uudistukset ja miten uusia toiminnallisuuksia voidaan hyödyntää. Käymme läpi uuden lomakkeen sekä hakunäkymän.

15:05 ValueFramen parannetut raportointimahdollisuudet

Puhuja: Milla Vainio & Raila Kotajärvi

Puheenvuorossa esitellään ValueFramen raportteihin tehdyt uudistukset ja miten niitä voidaan hyödyntää. Tämän lisäksi käydään läpi tallennettuja hakuja: miten voidaan tallentaa eri hakuja raporteissa eri käyttäjäryhmille?

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta