‹ Takaisin Koulutuspolut-sivulle

Visma Severa

Kenelle: Päättäjät ja pääkäyttäjät

Koulutuspolussa käydään läpi Severan uusia ominaisuuksia ja Severan käyttöä – miten saat kaiken hyödyn irti Severasta oman työsi tueksi? Tutustumme myös integraatiohin, joilla voit laajentaa Severan käyttöä.

Koulutukset

13:15 Tuotekehityksen terveiset

Puhujat: Riitta Kemppainen & Teemu Heimala

Tuotekehityksen terveisissä esitellään Severan tuotteen strategia sekä roadmap, mihin tuotekehityksen osalta ollaan tällä hetkellä ja tulevaisuudessa keskittymässä. Tämän lisäksi esitellään, mitä uutta on hiljattain julkaistu.

13:35 Uusien toiminnallisuuksien esittely

Puhujat: Antti Byckling & Rebekka Loikkanen

Vinkkejä arjen tehostamiseen ja helpottamiseen. Severan asiantuntijat esittelevät puheenvuorossa Severan uusia toiminnallisuuksia ja uudistuksia sekä niiden käyttöä.

13:55 Askele – Toiminnanohjauksen prosessien ja järjestelmien optimointi

Puhujat: Matti Tiilikainen, Askele Oy

Askele Oy konsultoi yrityksiä Visma Severan käytön tehostamisessa. Matti Tiilikaisella on 13 vuoden best practices -kokemus Visma Severan ja Netvisorin käytön kehittämisestä asiantuntijayrityksissä. Puheenvuorossaan hän kertoo, miten liiketoimintaa voi johtaa entistä paremmin optimoimalla prosesseja ja työkalujen käyttöä.

14:15 Julkaisu: Severan uusi REST-rajapinta

Puhujat: Kalle Rapi & Hanna Karppinen

Puheenvuorossa asiantuntijat esittelevät Severan uutta REST-rajapintaa. Miten rajapintaa voidaan hyödyntää integraatioissa muiden järjestelmien kanssa? Miten rajapinnan saa käyttöön?

14:40 Tuotteistetut integraatiot

Puhujat: Antti Byckling & Elisa Tapanainen

Puheenvuorossa esitellään tuotteistettuja integraatioita, joilla voidaan laajentaa Severan käyttöä. Tämän lisäksi esitellään eri integraatioita ja miten nämä saadaan käyttöön.

Koulutuspolulla esittäytyvät kumppanit

BI Book tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan tavan integroida dynaaminen Power BI -raportointi Severaan. BI Book herättää datasi henkiin tarjoten syvällisempää analytiikkaa ja mahdollisuuden visualisoida dataa helposti.

Lue lisää kumppanista

Askele Oy konsultoi yrityksiä Visma Severan käytön tehostamisessa. Askeleella on valmiit toimintamallit asiantuntijayritysten liiketoiminnan ja kannattavuuden parantamiseen sekä projektinhallinnan kehittämiseen.

Lue lisää kumppanista

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta