‹ Takaisin Koulutuspolut-sivulle

Netvisor

Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Kenelle: Yrittäjät, asiatarkastajat, laskujen hyväksyjät, ostajat, myyjät

Koulutuspolussa kuulet, miten tehostat taloushallinnon hoitamista. Koulutusten tavoitteena on auttaa sinua tehostamaan arjen taloushallinno rutiineja niin, että voit käyttää talouden hoidosta vapautuvan ajan tuottavammin yrityksen liiketoimintaan. Koulutuspolun kesto on kokonaisuudessaan kaksi tuntia.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Koulutukset

13:15 Säästä aikaa tehostamalla taloushallinnon rutiineja

Puhuja: Jenni Saastamoinen & Essi Pekkala

Anna automaation huolehtia taloushallinnon rutiineista ja käytä aikasi siihen, mikä on arvokasta yrityksellesi. Tässä koulutuksessa kuulet, miten miten Netvisor säästää työaikaasi hoitamalla kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen ja ostolaskujen käsittelyn automaattisesti.

13:30 Automatisoi yrityksesi myyntilaskutus

Puhuja: Jenni Saastamoinen

Kuinka voit vähentää myyntilaskutukseen liittyvää manuaalisen työn määrää Netvisorissa. Koulutuksessa käydään läpi, kuinka Netvisor tekee toistuvat laskut puolestasi, miten myyntilaskujen lähettäminen saadaan automatisoitua, kuinka seuraat yrityksesi saatavia ja kuinka hoidat perinnän suoraan Netvisorista.

13:50 Paneelikeskustelu: Integraatiot osana liiketoiminnan kehittämistä

Puhujat: Anna Mustakallio & Niklas Vettanen

Keskustelua kokonaisvaltaisten tietojärjestelmäkokonaisuuksien vaikutuksesta liiketoimintaan. Paneelikeskustelussa teemoina integraatioiden mahdollisuudet, helppous ja se, miten valita yrityksellesi paras integraatiokumppani.

14:15 Työaika, matkat ja kulut

Puhuja: Ilona Wellner

Säästä ja vapauta palkanlaskennan resursseja hoitamalla tuntikirjaukset ja matkalaskut Netvisorilla. Kun kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa, ne ovat automaattisesti myös palkanlaskennan käytettävissä. Opit myös miten saat kuitit näppärästi kululaskulle ja kirjanpitoon.

14:35 Ostolaskujen automaattinen käsittely

Puhjat: Nelli Väätänen & Elina Mykkänen

Miten automaatiosääntöjen avulla voidaan tehostaa ja helpottaa ostoreskontran manuaalista tekemistä ja säästää kallista työaikaa? Koulutuksessa opit, miten automatisoit pienet, mutta toistuvat manuaaliset talouden toiminnot, jotka isossa mittakaavassa vievät paljon aikaa.

15:00 Palkat kirjanpitoon

Puhuja: Reetta Korhonen

Koulutuksessa opit millaisia mahdollisuuksia Netvisor tarjoaa erilaisten kulujen jaksotuksista palkoista suoraan kirjanpitoon. Käymme läpi mm. pekkasten ja vuosivapaiden jaksotusta sekä matkakulujen kirjanpitoa.

Tule mukaan tapahtumaan!

Varaa paikkasi tästä