‹ Takaisin Koulutuspolut-sivulle

Netvisor

Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Kenelle: Yrittäjät, asiatarkastajat, laskujen hyväksyjät, ostajat, myyjät

Koulutuspolussa kuulet, miten tehostat taloushallinnon hoitamista. Koulutusten tavoitteena on auttaa sinua tehostamaan arjen taloushallinno rutiineja niin, että voit käyttää talouden hoidosta vapautuvan ajan tuottavammin yrityksen liiketoimintaan. Koulutuspolun kesto on kokonaisuudessaan kaksi tuntia.

Koulutukset

13:15 Säästä aikaa tehostamalla taloushallinnon rutiineja

Puhuja: Jaana Mikkola & Essi Pekkala

Anna automaation huolehtia taloushallinnon rutiineista ja käytä aikasi siihen, mikä on arvokasta yrityksellesi. Tässä koulutuksessa kuulet, miten miten Netvisor säästää työaikaasi hoitamalla kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen ja ostolaskujen käsittelyn automaattisesti.

13:35 Automatisoi yrityksesi myyntilaskutus

Puhuja: Sirpa Turunen & Nelli Väätänen

Kuinka voit vähentää myyntilaskutukseen liittyvää manuaalisen työn määrää Netvisorissa. Koulutuksessa käydään läpi, kuinka Netvisor tekee toistuvat laskut puolestasi, miten myyntilaskujen lähettäminen saadaan automatisoitua, kuinka seuraat yrityksesi saatavia ja kuinka hoidat perinnän suoraan Netvisorista.

13:55 Paneelikeskustelu: Integraatiot osana liiketoiminnan kehittämistä

Puhujat: Anna Mustakallio & Niklas Vettanen

Keskustelua kokonaisvaltaisten tietojärjestelmäkokonaisuuksien vaikutuksesta liiketoimintaan. Paneelikeskustelussa teemoina integraatioiden mahdollisuudet, helppous ja se, miten valita yrityksellesi paras integraatiokumppani.

14:05 Eazybreak – Helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille

Puhuja: Aleksi Miikkulainen, Eazybreak, ePassi Group

Eazybreakin Netvisor-integraatio tuo aiemmin vain suurille yrityksille tarjolla olleet hyödyt ja helppokäyttöisyyden kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi. Esityksessään Eazybreakin Aleksi Miikkulainen kertoo henkilöstöetujen nykytilanteesta, uusista tuulista ja mahdollisuuksista yrityksille.

14:15 Työaika, matkat ja kulut

Puhuja: Ilona Wellner

Säästä ja vapauta palkanlaskennan resursseja hoitamalla tuntikirjaukset ja matkalaskut Netvisorilla. Kun kaikki tiedot ovat yhdessä paikassa, ne ovat automaattisesti myös palkanlaskennan käytettävissä. Opit myös miten saat kuitit näppärästi kululaskulle ja kirjanpitoon.

14:35 Ostolaskujen automaattinen käsittely

Puhjat: Nelli Väätänen & Elina Mykkänen

Miten automaatiosääntöjen avulla voidaan tehostaa ja helpottaa ostoreskontran manuaalista tekemistä ja säästää kallista työaikaa? Koulutuksessa opit, miten automatisoit pienet, mutta toistuvat manuaaliset talouden toiminnot, jotka isossa mittakaavassa vievät paljon aikaa.

15:00 Palkat kirjanpitoon

Puhuja: Reetta Korhonen

Koulutuksessa opit millaisia mahdollisuuksia Netvisor tarjoaa erilaisten kulujen jaksotuksista palkoista suoraan kirjanpitoon. Käymme läpi mm. pekkasten ja vuosivapaiden jaksotusta sekä matkakulujen kirjanpitoa.

Koulutuspolulla esittäytyvät kumppanit

BI Book tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan tavan integroida dynaaminen Power BI -raportointi Netvisoriin. BI Book herättää Netvisor-datasi henkiin tarjoten syvällisempää analytiikkaa ja mahdollisuuden visualisoida dataa helposti.

Lue lisää kumppanista

Intrum on terveen talouden suunnannäyttäjä ja luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. 110 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan maksamiseen ja luottotietoihin liittyen.

Lue lisää kumppanista

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Eazybreakin Netvisor-integraatio tuo aiemmin vain suurille yrityksille tarjolla olleet hyödyt ja helppokäyttöisyyden kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi.

Lue lisää kumppanista

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta