‹ Takaisin Koulutuspolut-sivulle

Netvisor

Talouden ammattilaisen sujuva arki

Taloushallinnon parissa työskentelevät henkilöt, kirjanpitäjät, reskontranhoitajat, talouspäälliköt ja -johtajat

Taloushallinnon arki muuttuu ja kirjanpitäjän rooli uudistuu. Kun käytössä on modernit työkalut, voit tehostaa työtäsi ja kehittää omaa ammattitaitoasi mielekkäällä tavalla – apuna mm. tekoäly, automaatio ja mobiilityökalut. Kouluksen kesto on kokonaisuudessaan kaksi tuntia.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Koulutukset

13:15 Oma Netvisor

Puhujat: Anna Mustakallio & Petteri Rantamäki

Kirjanpitäjän uusi työkalu Oma Netvisor tuottaa uudenlaista tietoa ja auttaa rakentamaan entistä sujuvampaa arkea. Se kokoaa yhteen näkymään kaikki tärkeimmät tehtävät kirjanpitäjälle, joka vastaa useamman yrityksen taloushallinnosta.

13:30 Netvisor mobiilissa – yrittäjän työkalu

Puhujat: Mari Laine & Sini Alamäki

Miten Netvisorin mobiilisovellukset helpottavat taloushallinnon datan tuottamisessa ja seuraamisessa paikasta riippumatta. Miten ne helpottavat asiakkaasi arkea – entä sinun, talouden ammattilaisen?

13:50 Netvisorin tiliöintiautomaatiot

Puhujat: Marko Heininen & Petteri Rantamäki

Automaatio nopeuttaa taloushallinnon rutiineja. Mutta voinko luottaa tiliöintiautomaatioon? Koulutuksessa tutustumme siihen, miten automaatioteknologia toimii. Miten automaatio esimerkiksi oppii?

14:15 Mikä integraatio meille?

Puhujat: Sami Salonen & Marko Heininen

Miten taloushallinto voi hyödyntää jo muodostunutta dataa? Miten se voi tapahtua automaattisesti? Koulutuksessa tutustumme integraatioiden mahdollisuuksiin ja siihen, miten valita paras integraatiokumppani. Kuka integraation valinnassa ja toteuttamisessa voi auttaa?

14:35 Netvisor päätöksenteon tukena

Puhjat: Mari Laine & Marko Heininen

Netvisor yhdistää dataa eri lähteistä automaattisesti. Koulutuksessa kuulet, miten Netvisorin avulla tuotetaan vaivattomasti ajantasaista raportointia.

15:00 Kirjanpitäjä 2025

Puhuja: Jarkko Iitiä

Tule kuuntelemaan, kuinka kirjanpitäjän työ muuttuu tulevaisuudessa. Kuinka nykyaikaiset työkalut ja automaatio tukevat muutosta?

Tule mukaan tapahtumaan!

Varaa paikkasi tästä