‹ Takaisin Koulutuspolut-sivulle

Netvisor

Luotettava palkanlaskenta

Kenelle: Palkanlaskijat

Koulutuspolussa syvennytään Netvisorin palkanlaskijan työtä helpottaviin teknologioihin sekä palkanlaskennan uusiin työkaluihin Netvisorissa. Saat vinkkejä palkanlaskennan raportointiin, lomalaskentaan ja palkkakirjanpitoon.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

Koulutukset

13:15 Oma Netvisor

Puhuja: Ilona Wellner

Oma Netvisor tuottaa uudenlaista tietoa ja auttaa rakentamaan entistä sujuvampaa arkea. Se kokoaa yhteen näkymään kaikki tärkeimmät tehtävät palkanlaskijalle, joka vastaa useamman yrityksen palkanlaskennasta.

13:35 Netvisor-mobiili

Puhujat: Saara Reijonen & Annika Sihvo

Netvisorin mobiilisovelluksilla palkansaaja voi kirjata työaikansa sekä matka- ja kululaskunsa ajasta ja paikasta riippumatta. Kirjaukset ovat automaattisesti palkanlaskennassa käytettävissä. Tule kuuntelemaan, kuinka mobiilia kannattaa hyödyntää palkanlaskennan tehostamiseen.

13:55 Raportit palkanlaskijan apuna

Puhuja: Reetta Korhonen

Koulutuksessa opit, miten hyödyntää raportointityökaluja palkanlaskennan tarkistamisessa kustannuslaskennan ja maksettavien palkkojen osalta ennen palkkojen maksua. Käymme myös läpi, miten täsmäytysraporttia voidaan hyödyntää palkanlaskennan ja kirjanpidon välillä.

14:15 Lomalaskenta

Puhuja: Saara Reijonen

Koulutuksessa kuulet, kuinka hallinnoit lomalaskentaa Netvisorissa. Kun lomakertymät päivitetään kuukausittain, ovat ne jatkuvasti ajan tasalla, myös kirjanpidossa.

14:35 Palkanlaskija 2025

Puhuja: Raisa Ruokonen

Tule kuuntelemaan, kuinka palkanlaskijan työ muuttuu tulevaisuudessa ja kuinka nykyaikaiset työkalut ja automaatio tukevat muutosta.

Tule mukaan tapahtumaan!

Varaa paikkasi tästä