‹ Takaisin Koulutuspolut-sivulle

Netvisor

Luotettava palkanlaskenta

Kenelle: Palkanlaskijat

Koulutuspolussa syvennytään Netvisorin palkanlaskijan työtä helpottaviin teknologioihin sekä palkanlaskennan uusiin työkaluihin Netvisorissa. Saat vinkkejä palkanlaskennan raportointiin, lomalaskentaan ja palkkakirjanpitoon.

Koulutukset

13:15 Oma Netvisor

Puhuja: Ilona Wellner

Oma Netvisor tuottaa uudenlaista tietoa ja auttaa rakentamaan entistä sujuvampaa arkea. Se kokoaa yhteen näkymään kaikki tärkeimmät tehtävät palkanlaskijalle, joka vastaa useamman yrityksen palkanlaskennasta.

13:35 Netvisor-mobiili

Puhujat: Saara Reijonen & Annika Sihvo

Netvisorin mobiilisovelluksilla palkansaaja voi kirjata työaikansa sekä matka- ja kululaskunsa ajasta ja paikasta riippumatta. Kirjaukset ovat automaattisesti palkanlaskennassa käytettävissä. Tule kuuntelemaan, kuinka mobiilia kannattaa hyödyntää palkanlaskennan tehostamiseen.

13:55 Raportit palkanlaskijan apuna

Puhuja: Reetta Korhonen

Koulutuksessa opit, miten hyödyntää raportointityökaluja palkanlaskennan tarkistamisessa kustannuslaskennan ja maksettavien palkkojen osalta ennen palkkojen maksua. Käymme myös läpi, miten täsmäytysraporttia voidaan hyödyntää palkanlaskennan ja kirjanpidon välillä.

13:05 BI Book – Integroi BI-raportointi taloushallintoon helposti

Puhuja: Jonathan Teir, Greenstep Oy

BI Book tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan tavan integroida dynaaminen Power BI -raportointi Netvisoriin. Puheenvuorossaan Greenstep Oy:n analytiikkatiimin vetäjä ja BI Bookin perustaja Jonathan Teir kertoo, miten Netvisor-raportoinnin voi automatisoida helposti ja kustannustehokkaasti BI Bookin avulla.

14:15 Lomalaskenta

Puhuja: Saara Reijonen

Koulutuksessa kuulet, kuinka hallinnoit lomalaskentaa Netvisorissa. Kun lomakertymät päivitetään kuukausittain, ovat ne jatkuvasti ajan tasalla, myös kirjanpidossa.

14:35 Palkanlaskija 2025

Puhuja: Raisa Ruokonen

Tule kuuntelemaan, kuinka palkanlaskijan työ muuttuu tulevaisuudessa ja kuinka nykyaikaiset työkalut ja automaatio tukevat muutosta.

Koulutuspolulla esittäytyvät kumppanit

BI Book tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan tavan integroida dynaaminen Power BI -raportointi Netvisoriin. BI Book herättää Netvisor-datasi henkiin tarjoten syvällisempää analytiikkaa ja mahdollisuuden visualisoida dataa helposti.

Lue lisää kumppanista

Intrum on terveen talouden suunnannäyttäjä ja luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. 110 vuoden historia perinnästä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan maksamiseen ja luottotietoihin liittyen.

Lue lisää kumppanista

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Eazybreakin Netvisor-integraatio tuo aiemmin vain suurille yrityksille tarjolla olleet hyödyt ja helppokäyttöisyyden kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi.

Lue lisää kumppanista

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta