Solutions’21 – Yhdessä olemme enemmän

Koulutuspolut

Koulutuspoluilla kuulet eri tuotteidemme tuoreimmat terveiset, mitä meillä on työn alla ja mihin panostamme jatkossa. Koulutusten tavoitteena on tarjota uusia oivalluksia sekä hyödyllisiä käyttövinkkejä tuotteisiimme liittyen. Lisäksi pääset kuulemaan tuoreimmat tuoteuutiset ja lanseeraukset ensimmäisten joukossa.

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta

Tutustu koulutuspolkuihin

Netvisor – Enemmän aikaa liiketoiminnalle

Kenelle: Yrittäjät, asiatarkastajat, laskujen hyväksyjät, ostajat, myyjät

Netvisor muuttaa yrityksen taloushallinnon vähemmän aikaa vieväksi. Koulutuspolussa perehdytään siihen, miten vähennät manuaalisen työn määrää taloushallinnossa ottamalla kaiken hyödyn irti Netvisorista. Tavoitteena on, että voit käyttää talouden hoidosta vapautuvan ajan tuottavammin yrityksen liiketoimintaan.

Tutustu koulutuspolkuun tarkemmin

Netvisor – Talouden ammattilaisen sujuva arki

Kenelle: Taloushallinnon parissa työskentelevät henkilöt, kirjanpitäjät, reskontranhoitajat, talouspäälliköt ja -johtajat

Taloushallinnon arki muuttuu: rutiinit helpottuvat, työ nopeutuu ja kirjanpitäjän rooli uudistuu. Netvisor tarjoaa talouden ammattilaiselle modernit työkalut oman työn tehostamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Koulutuksissa saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten tekoäly, automaatio ja mobiilityökalut helpottavat työpäivääsi.

Tutustu koulutuspolkuun tarkemmin

Netvisor – Luotettava palkanlaskenta

Kenelle: Palkanlaskijat

Koulutuspolussa käydään läpi alan uusimmat tuulet ja syvennytään Netvisorin älykkäisiin työtä helpottaviin teknologioihin. Saat myös vinkkejä palkanlaskennan raportointiin, lomalaskentaan ja palkkakirjanpitoon. Tutustumme myös uusiin työkaluihin Netvisorissa.

Tutustu koulutuspolkuun tarkemmin

ValueFrame-koulutuspolku

Kenelle: Päättäjät ja pääkäyttäjät

Koulutuspolussa tutustutaan ValueFramen uusimpiin ominaisuuksiin ja jaetaan parhaita käyttövinkkejä arjen tueksi. Kuulet myös tuotekehityksen terveiset ja opit uutta integraatioista ja REST-rajapinnan mahdollisuuksista.

Suosittelemme ValueFrame-tilitoimistoasiakkaille koulutuspolkua Talouden ammattilaisen sujuva arki.

Tutustu koulutuspolkuun tarkemmin

Visma Severan koulutuspolku

Kenelle: Päättäjät ja pääkäyttäjät

Koulutuspolussa tutustutaan Severan uusiin ominaisuuksiin ja siihen, miten saat kaiken hyödyn irti Severasta oman työsi tueksi. Isona teeman koulutuspolussa ovat myös integraatiot, joilla voit laajentaa Severan käyttöä. Kuulet ensimmäisten joukossa myös uudesta julkaisusta: Severan REST-rajapinnasta.

Tutustu koulutuspolkuun tarkemmin

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta