Solutions’21 – Yhdessä olemme enemmän

Tapahtumainfo

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset uutiset sekä käytännön ohjeita tapahtumaan liittyen. Luvassa on virtuaalinen live-tapahtuma, joka tuo yhteen yli 1000 Visma Solutionsin asiakasta, kumppania ja kutsuvierasta.

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta

Kiitos vuoden 2021 Solutions-tapahtumasta!

Solutions’21-virtuaalitapahtumassa kuultiin ajankohtaisia tuoteuutisia, opittiin uutta, tutustuttiin kumppaneihin ja inspiroiduttiin Philipp Kristian Diekhönerin puheenvuorosta: Trust, your superpower.

Tapahtuma pidettiin turvallisesti etänä ja kaikki koulutukset esitettiin kotitoimistolta käsin. Ainoastaan päälavan esiintyjät olivat paikalla studiolla.

Kohtaamiset ovat olleet edellisinä vuosina tärkeä osa tapahtumaa. Virtuaalisessa livetapahtumassa kohtaamiset mahdollisti chat-ikkuna, jossa käytiinkin aktiivista keskustelua ja esitettiin erinomaisia kysymyksiä esiintyjille.

Kiitos juontajallemme Baba Lybeckille upean tunnelman luomisesta!

Ja erityiskiitos sinulle, kun olit mukana. Yhdessä olemme enemmän!

Mikäli haluat tietoa Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta ensimmäisten joukossa, voit tilata ilmoituksen tästä linkistä

Yleistä virtuaalitapahtumasta

Virtuaalinen tapahtumapaikka

Solutions’21-tapahtuma järjestetään ajan hengen mukaisena virtuaalitapahtuma. Tapahtuma-alustana toimii selainpohjainen Hopin, ja pääset mukaan tapahtumaan turvallisesti suoraan omalta tietokoneeltasi käsin. Suosittelemme käyttämään Chrome-selainta.

Tapahtuman kesto

Solutions’21 ovet avautuvat klo 12. Päivän virallinen osuus päättyy klo 16:30 ja tapahtuma-alueen ovet sulkeutuvat klo 17:00. Solutions-tapahtuman esitykset lähetetään suorana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tämän lomakkeen kautta. Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä antamiasi tietoa käytetään vain viestintään, eikä Visma Solutions jaa tietojasi muille yrityksille.

Hinta

Tapahtuma on Visma Solutionsin asiakkaille, kumppaneille ja kutsuvieraille maksuton.

Ohjeet virtuaalitapahtumaan saapumiseen

Tapahtumaan osallistuminen on helppoa ja siihen liittyviin muodollisuuksiin menee vain muutama minuutti. Suosittelemme liittymään tapahtumaan tietokoneen kautta. Parhaan tapahtumakokemuksen saat isolta ruudulta, esimerkiksi isolta tietokonenäytöltä tai yhdistämällä läppärisi televisioon.

1. Navigoi itsesi tapahtumasivustolle

Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset luomaan itsellesi käyttäjätunnuksen tapahtumaan. Pääset liittymään mukaan tapahtumaan tästä linkistä

2. Luo käyttäjätunnus Hopin-alustalle tapahtumaa varten

Klikkaa “Join event” ja luo käyttäjätunnukset tapahtumaan. Katso esimerkki alla. Hyväksy myös tapahtuma-alustana toimivan Hopin-palvelun käyttöehdot.

3. Tarkista profiilisi tiedot

Tarkista tietosi oikeasta ylälaidasta löytyvästä “Edit profile” -kohdasta. Vierailijaprofiili vastaa virtuaalista nimikylttiä. Antamasi tiedot näkyvät tapahtuman aikana myös muille osallistujille ja voit itse määritellä, mitä ja kuinka paljon haluat itsestäsi muille kertoa.

4. Sit back & relax – odota tapahtuman alkua

Ota mukava asento ja odota tapahtuman ovien aukeamista klo 12.

Huomaa, että sinun tulee tarvittaessa vielä klikata “Enter event”, jotta pääset mukaan livelähetykseen. Samoin, jos poistut tapahtuma-alustalta, pääset takaisin tapahtumaan klikkaamalla “Enter event”.

4. Kiertele, verkostoidu ja nauti tapahtumasta

Tämän jälkeen voit kierrellä tapahtuma-alueella, kommentoida koulutuksia ja esityksiä sekä käydä yksityiskeskusteluja linjoilla olevien asiantuntijoidemme ja muiden osallistujien kanssa chat-ikkunassa.

Tapahtuman aikataulu

12:00Solutions’21:n ovet avautuvat, tervetuloa tutustumaan tapahtuma-alueen sisältöihin
12:30Tapahtuman virallinen avaus, Jussi Pekkala, Visma Solutions
13:00Tuotejohtajan terveiset, Janne Lyytikäinen, Visma Solutions
13:15Polkujen esitykset alkavat
15:20Visma Sign, Aleksander Elomaa, Visma Solutions
15:45Keynote, Philipp Kristian Diekhöner
17:00Tapahtuma päättyy

Yhdessä olemme enemmän

Enemmän kuin etätapahtuma

Virtuaalinen tapahtuma-alusta on suunniteltu niin, että pystyt vapaasti liikkumaan tapahtuma-alueilla ja osallistumaan haluamiisi koulutuksiin.

Lisäksi voit kommentoida koulutuksia ja esityksiä sekä käydä yksityiskeskusteluja linjoilla olevien asiantuntijoidemme ja muiden osallistujien kanssa chat-ikkunassa.

Jaa fiiliksiä somessa

#Solutions21

Jaa tunnelmia ennakkoon ja tapahtumapäivänä sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagia #Solutions21.

Löydät meidät Facebookista, Twitterista ja Instagramista nimellä @VismaSolutions. Henkilökuntamme on aktiivinen myös LinkedInissa.

Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta?

Tilaa ilmoitus ensi vuoden tapahtumasta