virtuaali­tapahtuma 20.5.2021

Solutions’21 – yhdessä olemme enemmän

Kevään odotetuin tapahtuma tuo yhteen yli 1000 Visma Solutionsin asiakasta, kumppania ja kutsuvierasta. Astu sisään virtuaaliseen Solutions’21-tapahtumaan ja vietä inspiroiva iltapäivä hyvien kumppaneiden ja innostavien esitysten parissa.

Tapahtuma on päättynyt. Kiitos, kun olit mukana! Haluatko ilmoituksen Solutions’22-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta ensimmäisten joukossa?

“Erittäin hieno tapahtuma – ehdottomasti tämän alan huipputapahtuma Suomessa.”

Solutions’21 – yhdessä olemme enemmän

Kevään odotetuin tapahtuma

Visma Solutionsin asiakaspäivät ovat kevään merkkitapahtuma, joka tuo yhteen tuhatkunta kunniavierasta. Tapahtumapäivään kuuluu erottamattomasti inspiroivat puheenvuorot, ensisilmäykset jännittäviin uutuuksiin sekä ideat oman arjen tehostamiseen.

Innostavia uutuuksia oman osaamisen tueksi

Tapahtuma tarjoaa jälleen roppakaupalla uutta kerrottavaa: uusia tuoteominaisuusia, fiksuja käyttövinkkejä oma arjen tueksi sekä ensivilkaisuja tulossa oleviin uutuuksiin.

Tekijän & teknologian voittava yhdistelmä

Älykkäät ohjelmistot ja uudet toiminnot pääsevät oikeuksiinsa uteliaiden ja ennakkoluulottomien osaajien käsissä. Poimi mukaasi vinkit, miten yhdistät uuden teknologian ja oman osaamisesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Löydä ja rakenna uusia yhteyksiä

Virtuaalitapahtuma on mainio tilaisuus tutustua markkinoiden laajimman kumppaniverkoston tarjoamiin mahdollisuuksiin, joiden avulla tehostat yrityksesi toimintoja.

“Mahtava tapa saada ajankohtaista tietoa.”

“Sisällöt hyvin mietitty ja aikataulutettu; jäi myös aikaa kysymyksille.”

“Monipuolinen tapahtuma, paljon asiaa ja mielenkiintoiset puhujat.”

Yli 30 inspiroivaa puheenvuoroa

Solutions’21-tapahtuman esiintymislavalle nousee tuttuun tapaan huikea kattaus osaavia asiantuntijoita. Tapahtuman virallisena juontajana toimii tuottaja ja TV-maailman rautainen ammattilainen Baba Lybeck. Päivän esiintyjäkaartiin kuuluu yli 30 innostavaa ja asiantuntevaa puhujaa Visma Solutionsilta ja lisäksi myös vierailevia tähtiä. Päivän huipentuu innovaatiostrategi ja TEDx-puhuja Philipp Kristian Diekhönerin keynotepuheenvuoroon.

Tutustu puhujiin

Löydä oma polkusi

Tapahtuma tarjoaa viisi eri polkua, joiden tarjonnasta voit valita juuri sinulle mielenkiintoisimmat sisällöt. Kuulet poluilla eri tuotteiden tuoreimmat terveiset, mitä uutta meillä on työn alla ja mihin panostamme jatkossa. Netvisorin poluilta löydät ajansäästöä tuovia vinkkejä, joiden avulla luot enemmän aikaa liiketoiminnalle. Aiheiksi nousee tilitoimistojen ja talouden ammattilaisten parempi arki ja palkanlaskennan parhaat käytännöt. Severan ja ValueFramen polulla kuulet uusista mahdollisuuksista yhdistää tietoja useampien eri järjestelmien välillä. Lisäksi tarjolla on myös mielenkiintoista sisältöä Visma Signista ja Maventasta.

Tutustu koulutuspolkuihin

Eturivin paikka uusiin julkaisuihin

Tutustu ensimmäisten joukossa uusiin tuoteominaisuuksiin ja palveluihin. Kuulet lisää mm. uusista mahdollisuuksista hyödyntää automaatiota ja älykkäitä toimintoja omassa työssäsi. Tarjolla on myös uutisia uusista integraatiosta, rajapinnoista ja millaista etua ne tarjoavat sinun arkeesi.

Vuorovaikutteinen virtuaalitapahtuma

Solutions’21 on interaktiivinen virtuaalitapahtuma, joka on paljon enemmän kuin perinteinen etäpalaveri tai webinaari. Luo itsellesi osallistujaprofiili, astu sisään tapahtuman, kiertele eri tapahtuma-alueilla ja tutustu samalla myös muihin osallistujiin – aivan kuin livetapahtumassa. Tapahtumapäivään sisältyy yli 30 live-esitystä ja voit vaihtaa helposti ajatuksia myös esittäjien ja muiden tapahtumavieraiden kanssa.

torstai 20.5.2021

Solutions’21-ohjelma

12:00Solutions’21:n ovet avautuvat, tervetuloa tutustumaan tapahtuma-alueen sisältöihin
12:30Tapahtuman virallinen avaus, Jussi Pekkala, Visma Solutions
13:00Tuotejohtajan terveiset, Janne Lyytikäinen, Visma Solutions
13:15Polkujen esitykset alkavat
15:20Visma Sign, Aleksander Elomaa, Visma Solutions
15:45Keynote, Philipp Kristian Diekhöner
17:00Tapahtuma päättyy

Tapahtumainfo

Tapahtumapaikka

Solutions’21-tapahtuma järjestetään ajan hengen mukaisena interaktiivisena virtuaalitapahtuma Hopin-tapahtuma-alustalla. Voit osallistua kätevästi ja turvallisesti suoraan omalta tietokoneeltasi käsin.

Aika

Tapahtuma-alustamme ovet avautuvat klo 12 ja sulkeutuvat klo 16:30.

Osallistuminen

Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset tapahtumaan mukaan.

Tapahtumavieraana

Luo itsellesi ensin oma profiili, jolla osallistut tapahtumaan. Voit itse määritellä, mitä haluat itsestästi kertoa. Tämän jälkeen voit kierrellä tapahtuma-alueella aivan kuin livetapahtumissa ja pysähtyä myös vaihtamaan kuulumisia tuttujen nimien kanssa.

Hinta

Tapahtuma on Visma Solutionsin asiakkaille, kumppaneille ja kutsuvieraille maksuton.