Infoa tapahtumasta

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset uutiset tapahtumaan liittyen. Solutions’20 järjestetään poikkeustilasta johtuen tänä vuonna verkossa. Tapahtuma on maksuton. Olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan ja inspiroitumaan kanssamme verkkotapahtumaan!

Ajankohtaista

Solutions’20 -verkkotapahtuma 14.5.2020

Visma Solutions noudattaa hallituksen suositusta yli 500 henkilön joukkotapahtumien perumisesta toukokuun loppuun asti. Tästä syystä myöskään Solutions’20-tapahtumaa ei järjestetä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Messukeskus Siivessä, vaan pääset nauttimaan tapahtuman annista 14.5.2020 verkkotapahtumassa.

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, joten olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan ja uutta ja inspiroitumaan. Mikäli haluat päästä Solutions’20-tapahtuman sisäpiiriin ja saada sähköpostiisi uutisia tapahtumaan liityen, ilmoittaudu mukaan tapahtumaan. Ilmoittautumalla varmistat, että pääset katsomaan tapahtumamateriaaleja helposti myös tapahtumapäivän jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumista ei tarvitse erikseen perua.

Huom! Mikäli et halua enää sähköpostiisi Solutions’20-aiheisia viestejä, voit perua viestit sähköpostilla saapuneen pääsylipun “Muokkaa”-linkin kautta tai ilmoittamalla asiasta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspaivat.solutions@visma.com.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Löydät Solutions’20-verkkotapahtuman Facebookista. Liity mukaan!

Siirry Facebook-tapahtumaan tästä