Infoa tapahtumasta

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset uutiset tapahtumaan liittyen. Solutions’20 järjestettiin poikkeustilasta johtuen tänä vuonna verkossa.

Ajankohtaista 10.6.2020

Solutions’20-tapahtusivusto on suljettu

Solutions-asiakastapahtuma pidettiin tänä vuonna verkossa 14.5.2020. Sivustolla oli mahdollista vierailla myös tapahtuman jälkeen 4 viikon ajan.

Solutions’20-tapahtumasivu on nyt suljettu. Mikäli haluat kuulla ensi vuoden Solutions-tapahtumasta ensimmäisten joukossa, voit tilata tapahtumaan liittyvät ilmoitukset omaan sähköpostiisi. Saat tiedon, kun seuraavan Solutions-tapahtuman ilmoittautuminen on avattu.

Kiitos, lähettäkää minulle ilmoitus

Ajankohtaista 15.5.2020

Solutions’20-sisällöt edelleen katsottavissa

Jokavuotinen Solutions-asiakastapahtuma pidettiin tänä vuonna verkossa 14.5.2020. Tapahtuma tarjoili runsaan kattauksen inspiroivia puheenvuoroja ja koulutuspolkuja tuotteidemme käyttäjille ja kumppaneillemme.

Tapahtuman anti on edelleen katsottavissa osallistumislinkillä. Mikäli et ollut mukana tapahtumassa, pääset tutustumaan sisältöihin rekisteröitymällä tapahtumaan verkkosivullamme. Rekisteröitymisen jälkeen saat linkin, jolla pääset katsomaan kaikki tapahtuman sisällöt omaan tahtiin.

Ajankohtaista 14.5.2020

Solutions’20-tapahtumasivu on avattu!

Solutions’20-tapahtumasivusto on avattu 14.5.2020 klo 8.30. Pääset edelleen mukaan nauttimaan tapahtuma-annista rekisteröitymällä tapahtumaan verkkosivuillamme. Rekisteröitymisen jälkeen saat linkin, jonka kautta pääset siirtymään tapahtuma-alueelle.

Tapahtuma tarjoamaa täysin uusia, inspiroivia puheenvuoroja, koulutuksia, haastatteluja, käyttövinkkejä sekä paljon muuta mielenkiintoista sisältöä.

Myös haastattelujen lopullinen vierailijakaarti on varmistunut! Bisnespöydän ääressä kestävään arvoon liittyviä teemoja pohtivat kestävän liiketoiminnan asiantuntija Ulla Heinonen, aivotutkija ja tieteen popularisoija Katri Saarikivi ja Tampereen kaupungin kunnianhimoisen kehityshankkeen johtaja Teppo Rantanen.

Ajankohtaista 7.4.2020

Solutions’20 järjestetään verkkotapahtumana 14.5.2020

Visma Solutions noudattaa hallituksen suositusta yli 500 henkilön joukkotapahtumien perumisesta toukokuun loppuun asti. Tästä syystä myöskään Solutions’20-tapahtumaa ei järjestetä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Messukeskus Siivessä, vaan pääset nauttimaan tapahtuman annista 14.5.2020 verkkotapahtumassa.

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, joten olet lämpimästi tervetullut mukaan oppimaan ja uutta ja inspiroitumaan. Mikäli haluat päästä Solutions’20-tapahtuman sisäpiiriin ja saada sähköpostiisi uutisia tapahtumaan liityen, ilmoittaudu mukaan tapahtumaan. Ilmoittautumalla varmistat, että pääset katsomaan tapahtumamateriaaleja helposti myös tapahtumapäivän jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumista ei tarvitse erikseen perua.

Huom! Mikäli et halua enää sähköpostiisi Solutions’20-aiheisia viestejä, voit perua viestit sähköpostilla saapuneen pääsylipun “Muokkaa”-linkin kautta tai ilmoittamalla asiasta sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Löydät Solutions’20-verkkotapahtuman Facebookista. Liity mukaan!

Siirry Facebook-tapahtumaan tästä