Solutions’20 | 14.5.2020 @Messukeskus Siipi

Kestävää arvoa

Uskomme, että taito hyödyntää teknologiaa arjessa liiketoimintaa, sidosryhmiä ja ympäristöä hyödyttävällä tavalla on edellytys pitkän aikavälin menestykseen.

Inspiroidu, opi uutta ja verkostoidu

Solutions-tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen yhteensä 1 000 Visma Solutionsin asiakasta, kumppania ja kutsuvierasta. Syvennä osaamista asiantuntijoidemme loutsaamissa koulutuspoluissa, inspiroidu tapahtuman teemaan liittyvistä keynote-puheenvuoroista ja verkostoidu Marketplace-pisteellä ohjelmistokumppaneidemme kanssa.

Tunnelmia viime vuoden tapahtumasta

Uusia kontakteja ihan yllättäenkin.

Hienosti järjestetty tapahtuma ja inspiroivat puhujat.

Mukavan rento ja vapaa tilaisuus vaikka paljon sekä uutta että tärkeää asiaa esillä.

Inspiroivia keynote-puhujia

Solutions-tapahtumassa pääset kuulemaan huippuesiintyjien tuoreimpia näkemyksiä tapahtuman teeman ympäriltä. Tänä vuonna Keynote-puhujina ovat aivotutkija ja tieteen popularisoija Katri Saarikivi, kestävän liiketoiminnan asiantuntija ja Gaian toimitusjohtaja Ulla Heinonen, fysiikkavalmentaja, startup-omistaja ja -advisor Marko Yrjövuori sekä ravintoloitsija, yrittäjä ja yrityssparraaja Jyrki Sukula.

Syvennä osaamistasi koulutuspoluissa

Syvennä tuote- ja ammatillista osaamistasi koulutuspoluissa asiantuntijoiden johdolla. Saat tuoreimmat vinkit oman työpäiväsi helpottamiseen ja tehostamiseen ja kuulet ensimmäisenä tulevista lanseerauksista. Koulutuspolut pidetään erikseen tilitoimistoille, Netvisor-käyttäjille, palkanlaskijoille, integraatiokumppaneille, Severa-käyttäjille ja ValueFrame-käyttäjille.

Tuotealueet palveluksessasi

Tuotealueet kokoavat tapahtumavieraat ja Visma Solutionsin asiantuntijat yhteen. Tule vaihtamaan ajatuksia ja saamaan uusia ideoita tuotekehityksen, asiakaspalvelun ja myynnin edustajilta. Pääset myös tutustumaan uusiin lanseerauksiin ja tuoteominaisuuksiin ensimmäisten juokossa.

Live Marketplace

Kumppaniverkostomme kattaa jo yli 600 ohjelmistoa. MarketPlace rantautuu verkkosivuilta tapahtumaan tuoden 10 tuotteisiimme integroitavaa ohjelmistoa kätesi ulottuville. Tule tapaamaan integraatiokumppaneita kasvotusten ja ratkaisemaan liiketoimintasi tiedonkulun haasteita ammattilaisen avustuksella.

Tapahtuman teema

Kestävää arvoa

Tulevaisuudessa menestyvä yritys on resurssitehokas, kilpailukykinen, kannattava ja vastuullinen. Tapahtumassa etsimme ideoita ja konkreettisia ratkaisuja siihen, miten teknologia tukee liiketoimintasi menestystä pitkällä tähtäimellä.

“Jotta yritys on elinvoimainen ja menestyvä myös pitkällä tähtäimellä, sen on tärkeää toimia taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla. Tällainen yritys on kannattava ja kilpailukykyinen.”

-EK-keskusliitto

“Pk-yrityksille vastuullinen liiketoiminta tarkoittaa yrityksen kehittämistä olemassa olevia hyviä käytäntöjä hyväksi käyttäen tavalla, josta on eniten hyötyä sekä yrityksille että niiden sisäisille ja ulkoisille rahoittajille ja omistajille.”

-Yrittäjät

“Nyt maailman megatrendit haastavat keskisuuret yritykset pikemminkin strategiseen ketteryyteen, jossa kestävyys on oleellinen osa liiketoiminnan motiiveja, tekemistä ja tuottoja. Yritysten kestävyydestä osa tulee hyötynä takaisin yritykselle kustannussäästöjen kautta. ”

-Sitra

Luodaan yhdessä kestävää arvoa

Ohjelmistotalona korostamme teknologian merkitystä kestävän arvon luomisessa. Teknologian mahdollistama tehokkuus, helppous, reaaliaikaisuus ja tietoturvallisuus antavat liiketoiminnalle vankan pohjan. Maailman, yhteiskunnan ja ympäristön muuttuessa vankalla alustalle on helpompaa rakentaa menestystä pitkällä tähtäimellä.

Kannattavuutta ja vastuullisuutta

Kun panostat liiketoimintasi kehittämiseen kestävällä tavalla, voit olla myös arvokas ja menestyvä kumppani omille sidosryhmillesi ja ympäröivälle maailmalle. Esimerkiksi automaatio, robotiikka ja integraatiot sekä lakimuutoksiin sopeutuvat ohjelmistot tukevat osaltaan kestävän liiketoiminnan tekemisessä.

Tervetuloa mukaan tapahtumaan!

Paikkoja on rajoitetusti.