Solutions’20-tapahtuma järjestettiin tänä vuonna verkkotapahtumana.

Verkkotapahtuma 14.5.2020

Solutions’20 – Kestävää arvoa

Uskomme, että pitkän aikavälin menestys syntyy taidosta hyödyntää teknologiaa liiketoiminnan pohjana. Vankan pohjan ansiosta voit olla arvokas kumppani myös omille sidosryhmillesi ja ympäröivälle maailmalle.

Kiitos vuoden 2020-tapahtumasta, nähdään taas ensi vuonna! Haluatko ilmoituksen Solutions’21-tapahtuman ilmoittautumisen aukeamisesta ensimmäisten joukossa?

Inspiroidu ja opi uutta

Solutions-tapahtuma järjestetään tänä vuonna verkossa. Pääset syventämään tuoteosaamistasi asiantuntijoidemme luotsaamissa koulutuspoluissa ja näkemään uusimmat tuotelanseeraukset ensimmäisten joukossa. Kuulet myös asiantuntijavieraidemme kiinnostavat haastattelut. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumalla mukaan pääset Solutions’20-sisäpiiriin ja pysyt ajan tasalla tapahtumaan liittyvistä uutisista.

Bisnespöydässä keskustelua kestävästä arvosta

Opi uutta kestävästä liiketoiminnasta ja pitkän tähtäimen menestyksen edellytyksistä Bisnespöytä-podcastin Solutions’20-tapahtumaa varten tekemissä jaksoissa. Vieraana kestävän liiketoiminnan asiantuntija ja Gaia Oy:n toimitusjohtaja Ulla Heinonen, aivotutkija Katri Saarikivi ja Smart Tampere -hankkeen johtaja Teppo Rantanen. Keskustelua luotsaa tuttuun tapaan toimittaja Ani Rumpu.

Syvennä osaamistasi koulutuspoluissa

Syvennä tuote- ja ammatillista osaamistasi koulutuspoluissa asiantuntijoiden johdolla. Saat tuoreimmat vinkit oman työpäiväsi helpottamiseen ja tehostamiseen. Koulutuspolut pidetään erikseen tilitoimistoille, palkanlaskijoille, Netvisor-käyttäjille, intergaatiokumppaneille, Severa-käyttäjille ja ValueFrame-käyttäjille. Kokoamme sisältöä myös Maventa-kumppaneille ja Visma Sign-käyttäjille.

Ajankohtaista sisältöä tuotteittain

Kokoamme parhaat käyttövinkit sekä kiinnostavan ja ajankohtaisen sisällön tuotteittain helposti katsottavaksi. Kuulet tulevat lanseeraukset ja ajankohtaiset uutiset ensimmäisten joukossa. Tule ottamaan talteen parhaat niksit oman työpäiväsi tueksi.

Ohjelmistokumppanit ja Marketplace

Kumppaniverkostomme kattaa jo yli 600 ohjelmistoa. Verkkotapahtumassa pääset tutustumaan uusimpiin ohjelmistointegraatioihin ja arkea helpottaviin kokonaisratkaisuihin. Marketplacen kautta pääset myös ottamaan yhteyden kumppaneihin ja juttelemaan oman yrityksesitarpeista helposti yhteyshenkilön kanssa.

Luodaan yhdessä kestävää arvoa

Ohjelmistotalona korostamme teknologian merkitystä kestävän pitkän aikavälin menestyksen takaamisessa. Teknologian mahdollistama tehokkuus, helppous, reaaliaikaisuus ja tietoturvallisuus antavat liiketoiminnalle vankan pohjan. Maailman, yhteiskunnan ja ympäristön muuttuessa vankalla alustalle on helpompi rakentaa kestävää kilpailuetua.

Kannattavuutta ja vastuullisuutta

Kun panostat liiketoimintasi kehittämiseen kestävällä tavalla, voit olla myös arvokas ja menestyvä kumppani omille sidosryhmillesi ja ympäröivälle maailmalle. Esimerkiksi automaatio, robotiikka ja integraatiot sekä lakimuutoksiin sopeutuvat ohjelmistot tukevat osaltaan kestävän liiketoiminnan tekemisessä.

Opi, oivalla ja inspiroidu verkkotapahtumassa!