‹ Takaisin Puhujat-sivulle

Keynote-puhujat

Marko Yrjövuori

Fysiikkavalmentaja & startup-omistaja ja -advisor

Kuka?

Marko Yrjövuorella on takana pitkä ura fysiikkavalmentajana muun muassa Los Angeles Lakersin ja Los Angeles Kingsin organisaatioissa. Tällä hetkellä hän toimii Suomen koripallomaajoukkue Susijengin medical trainerina. Hän on myös liiketoiminnan kehitysjohtaja NEO Physical therapy and Performance yksikössä ja omistaja Elitetrainers -kuntosalissa.

Yrjövuori toimii toimii useissa menestyvissä start-upeissa omistajana ja advisorina ja konsultoi johtavia urheilu- ja hyvinvointiyrityksiä. Hän on myös auttanut useita yrityksiä pääsemään Yhdysvaltojen markkinoille.

Keynote-puheenvuoro

Tieto- ja asiantuntijatyötä tekevän henkilön työkalu on aivot, minkä takia työstä palautuminen ei aina ole helppoa: työaika saattaa olla häilyvä, asiat jäävät mieleen pyörimään ja itseohjautuvuus haastaa jaksamista. Yhä useammat ihmiset kokevat uupumusta ja haasteita palautumisen kanssa.

Marko Yrjövuori antaa puheenvuorossaan konkreettisia työkaluja siihen, miten asiantuntijatyöstä voi palautua paremmin. Hän käy läpi kiinnostavia hyvinvointiteknologioita, joita hän itse käyttää asiakkaidensa kanssa ja kertoo, mitä hyötyä näistä voi olla ihan jokaiselle.

Kestävää arvoa

Voiko kestävyyden tuoda myös yksilötasolle? Miten hyvinvointi, jaksaminen ja itsestä huolehtiminen osaltaan tekevät sinusta arvokkaan työntekijän? Miten pidät huolen siitä, että jaksat itse pitkällä tähtäimellä työssäsi?