Solutions’20 – Kestävää arvoa

Puhujat ja kouluttajat

Mistä kestävä kilpailukyky nykyään muodostuu? Miten vastuullisuus vaikuttaa taloudelliseen menestykseen? Miten oma hyvinvointisi näkyy työpäivässäsi? Tapahtuman puheenvuoroissa tutustumme siihen, mistä kaikesta kestävä arvo voi syntyä ja saamme myös konkreettisia vinkkejä kestävään ja mielekkääseen työntekoon.

Keynote-puhujat

Ulla Heinonen

Toimitusjohtaja, Gaia Consulting Oy

“Integroimalla kestävän kehityksen ja innovointiajattelun liiketoiminnan kehittämiseen voimme saavuttaa kannattavaa kasvua ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Meidän on myös käytettävä mahdollisuuksia, joita digitalisaatio meille tarjoaa.”

Heinosella on 20-vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, strategia- ja innovaatiotyöstä sekä kestävän kehityksen konsultoinnista ja tutkimuksista. Puheenvuorossaan hän avaa, mitä vastuullisuus tarkoittaa yritykselle ja miten se muutetaan kilpailueduksi.

Lue lisää keynote-puhujasta

Jyrki Sukula

Kokki, yrittäjä ja innovatiivinen mediapersoona

Jyrki Sukula on suosittu TV-kokki, HK Ruokatalon entinen johtaja, ravintoloitsija, yrittäjä ja viininviljelijä. Hän on myös tunnettu Kuppilat Kuntoon -TV-ohjelmasta.

Keynote-puheenvuorossaan Sukula tarkastelee kestävyyttä liiketoiminnan näkökulmasta. Lisäksi hän nostaa esille kiinnostavia ravintola-alalla nousseita trendejä. Miten vastuullisuustrendi on vaikuttanut alaan? Millainen rooli teknologisella kehityksellä on ravintola ja ruokabisnekseen?

Marko Yrjövuori

Fysiikkavalmentaja & startup-omistaja ja -advisor

Marko Yrjövuorella on takana pitkä ura fysiikkavalmentajana muun muassa Los Angeles Lakersin ja Los Angeles Kingsin organisaatioissa. Täläl hetkellä hän toimii mm. Susijengin medical trainerina ja liiketoiminnan kehitysjohtajana NEO Physical Therapy and Performance -yksikössä.

Marko Yrjövuori antaa puheenvuorossaan konkreettisia työkaluja siihen, miten asiantuntijatyöstä voi palautua paremmin. Hän käy läpi myös hyvinvointiteknologioita, joita hän itse käyttää asiakkaidensa kanssa. Mitä hyötyä näistä on meille jokaiselle?

Lue lisää keynote-puhujasta

Vieraspuhujat

Niko Kangasmaa

Projektipäällikkö, Eazybreak Oy
Koulutuspolku: Palkanlaskenta

Niko Kangasmaa kehittää Eazybreakin verkkopalvelua ja sen markkinointia jo kuudetta vuotta. Hän on ollut mukana Eazybreakin ja Netvisorin välisen integraation kehityksessä sen synnyinponnisteluista tähän päivään asti.

Esityksessään Niko avaa työsuhde-etujen automaation hyötyjä ja antaa käytännön vinkkejä. Miten esimerkiksi työsuhde-etujen palkkakirjaukset saa automatisoitua Netvisoriin?

Marjukka Niinioja

APItalista & Founding partner, Osaango Oy
Koulutuspolku: Integraatiokumppanit ja kumppanuudesta kiinnostuneet

Marjukka on yksi Osaango Oy:n perustajista sekä API-talous 101 -kirjan kirjoittajista, Tivi-vaikuttaja 2018 ja 2019, sekä avoimen APIOps Cycles -menetelmän äiti. Hänellä on liiketoiminnan ja teknologian kehittämisestä alusta- ja API-talous-näkökulmista useilta eri toimialoilta Suomessa ja kansainvälisesti.

Puheenvuorossaan Niinioja kertoo, miten osaltaan APIt ja alustat mahdollistavat organisaatioiden rajat ylittävien palvelupolkujen suunnittelun ja uusien liiketoimintamallien synnyn.

Susanna Juusti

VP, Customer Experience, ID BBN
Koulutuspolku: Severa

Susanna Juustin ydinosaamista ovat digitaalinen asiakaskokemus siihen liittyvät markkinointiteknologiat sisältöineen. Lisäksi hän vastaa ID BBN:n talous- ja henkilöstöhallinnon kehittämisestä.

Puheenvuorossaan Juusti kertoo, miten uusi Microsoftin PowerBI on vaikuttanut tuottavuuden parantamiseen ja sen kehittämiseen viikkotasolla ja millaisia dashbordeja ID BBN hyödyntää arjen tukena.