Infoa tapahtumasta

Tältä sivulta löydät tärkeää käytännön infoa tapahtumaan liittyen. Löydät myös ohjeet pääsylippusi peruuttamiseen, mikäli et pääsekään tulemaan tapahtumaan.

Ennen tapahtumaa

Tapahtumapaikka ja saapuminen

Messukeskus Siipi
Rautatieläisenkatu 3
00520 Helsinki

Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä. Pasilan asema on n. 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta. Raitiovaunut 7 ja 9 kulkevat lähelle Messukeskusta.

Tulo-ohjeet Messukeskukseen

Saapuminen autolla

Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä. Jos kuitenkin saavut autolla, kirjoita navigaattoriin Ratamestarinkatu 13, niin löydät Siiven pysäköintialueelle.

Pysäköintimaksu 12 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Suosittelemme maksamaan pysäköinnin ennakkoon.

Ohjeet pysäköintiin

Tapahtumassa

Pääsylippu

Saapuessasi tapahtumaan, näytä QR-koodin sisältävä mobiililippu tai tulostettu lippu. Lippu löytyy sähköpostistasi.

Sähköpostin aihe: Vahvistus: Solutions´20 – Kestävää arvoa
Lähettäjä: [email protected]

Ruokailut

Tapahtumassa tarjoillaan:

Aamiainen
Buffetlounas
Iltapäiväkahvit
Cocktail-purtavaa

Huomioimme 4.5. mennessä ilmoitetut erikoisruokavaliot. Voit muuttaa valintojasi sähköpostiisi saapuneen pääsylipun “Muokkaa”-linkin kautta.

Verkostoidu

Tapahtumassa on paikalla Netvisorin, Severan, ValueFramen, Visma Signin ja Maventan henkilökuntaa. Löydät henkilökuntamme tuotealueelta.

Tapahtuman virallisena sovelluksena ja verkostoitumiskanavana toimii aiemmiltakin vuosilta tuttu Brella. Sen kautta voit tutustua muihin osallistujiin ja sopia tapaamisia Visma Solutionsin asiantuntijoiden, paikalla olevien kumppaneiden ja muiden tapahtumavieraiden kanssa.

Lue lisää tapahtuman Brellasta

MarketPlace

MarketPlace rantautuu tänä vuonna tapahtumaan 10 tuotteisiin integroitavan ohjelmistokumppanin voimin.

Tule tapaamaan integraatiokumppaneita kasvotusten ja ratkaisemaan liiketoimintasi tiedonkulun haasteita ammattilaisen avustuksella.

Esteettömyys

Tapahtumapaikalla on huomioitu esteettömyys. Messukeskuksen kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä ja rakennuksen kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Myös suurin osa Messukeskuksen ravintoloista on esteettömiä.

Kaikista kerroksista löytyy esteettömiä WC-tiloja. Myös esteetön kuunteluympäristö on otettu huomioon.

Lue lisää esteettömyydestä

Peruutukset ja muutokset

Peruuta tulosi

Varaamme tapahtuman tarjoilut ilmoittautujamäärän mukaisesti. Muistathan peruuttaa ilmoittautumisen 4.5.2020 mennessä.

Voit tehdä sen joko sähköpotilla saapuneen pääsylipun “Muokkaa”-linkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Tapahtuma on maksuton. Peruuttamattomista poisjäänneistä veloitamme tarjoilukustannukset 80 €.

Muuta tietojasi

Voit tarkistaa omat ilmoittautumisesi sähköpostilla saapuneen vahvistuksen kautta: “Vahvistus: Solutions´20 – Kestävää arvoa”.

Voit muokata tietojasti pääsylipun “Muokkaa”-linkin kautta 4.5. asti. Saat sähköpostiisi päivitetyn vahvistuksen osallistumisestasi.