16.5.2019 Messukeskus Siipi, Helsinki

Tapahtuma-alueet

Solutions’19 tarjoaa monia mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja kohtaamisiin. Tapahtuma-alueilla pääset tutustumaan tuotteisiimme ja kumppaneihimme, saat ensimakua tuotteidemme uusista ominaisuuksista ja tapaat asiantuntijoitamme.

Tuotealueet | Kumppanipisteet | Brella-tapaamisalue |Working Lounge

Poimi kiinnostavimmat uutuudet!

Päivään kuuluu paljon uusia tuoteominaisuuksia, vinkkejä tehokkaista lisäpalveluista sekä paljon muuta. Poimi tästä kiinnostavimmat sisällöt

Netvisor-mobiilisovellus

Uusi Netvisor-mobiilisovellus tuo Netvisorin reaaliaikaisen taloustiedon ja monia käteviä toimintoja yritysjohtajien ja palkansaajien puhelimiin.

Tietoisku pääsalissa klo 12:10 ja 12:50
Netvisorin tuotealueella koko päivän

Ostolaskujen sijaisuustoiminto

Netvisorin ostoreskontrakäyttäjä voi nyt asettaa itselleen poissaolon ja osoittaa sijaiset, jotka voivat asiatarkastaa ja hyväksyä ostolaskuja.

Tietoisku pääsalissa klo 12:20 ja 13:00
Netvisorin tuotealueella koko päivän

Financial Overview ja ennustaminen

Budjetointi- ja raportointityökalu Financial Overview on nyt entistäkin laajempi ja kattaa uutena myös ennustamisen.

Tietoisku pääsalissa klo 12:25 ja 13:05
Netvisorin tuotealueella koko päivän

Visma Severan viikkonäkymä

Tule katsomaan, millainen on pian julkaistava uusi tuntikirjausten viikkonäkymä, joka ehdottaa myös tuntikirjauksia resursoinnin pohjalta.

Tietoisku pääsalissa klo 12:30 ja 13:10
Visma Severan tuotealueella koko päivän

Visma Severan talousennustaminen

Löydät pian Visma Severasta myös uudet projektien talousennusteet, jotka perustuvat resursointiin ja projektisuunnitelmaan.

Tietoisku pääsalissa klo 12:30 ja 13:10
Visma Severan tuotealueella koko päivän

Visma Sign ja kevyt allekirjoitus

Millainen on Visma Signin uusi kevyt allekirjoitus? Tule kuulemaan lisää sen toiminnasta ja mihin kaikkeen se soveltuu.

Tietoisku pääsalissa klo 12:35 ja 13:15
Visma Signin tuotealueella koko päivän

Uusi Power BI-integraatio

ValueFramen ja Netvisorin Power BI -integraatio visualisoi mm. tilitoimiston johtamisen keskeiset tunnusluvut.

ValueFramen tuotealueella koko päivän

Älykäs laskurahoitus suoraan Netvisorista

OP Laskulaina on uusi, täysin digitaalinen ja suoraan taloushallinto-ohjelmaan integroitu laskunluototuspalvelu.

Netvisor ja integraatiot -koulutuspolulla klo 13:30
Op Laskulainan kumppanipisteellä koko päivän

S-Business ja Netvisor automatisoi laskujen käsittelyn

Netvisorin ja S-ryhmän yhteistyöllä syntyi uusi tapa automatisoida laskujen käsittely.

Netvisor ja integraatiot -koulutuspolulla klo 14:20
S-Business-kumppanipisteellä koko päivän

Tuotealueet

Tapahtuman tuotealueet ovat uudistuneet ja kokoavat nyt yhteen entistäkin enemmän nähtävää ja koettavaa. Tule tapaamaan Visma Solutionsin myynnin, asiakaspalvelun ja tuotekehityksen asiantuntijoita, tutustu tuotteidemme uusiin toimintoihin ja poimi tuotealueilta mukaasi parhaat käyttövinkit.

Netvisor

Netvisorin tuotealue tarjoaa monipuolisen kattauksen älykästä taloushallintoa ja palkanlaskentaa. Paikalla ovat myös Netvisorin asiakaspalvelun, myynnin ja tuotekehityksen edustajat, jotka auttavat mielellään Netvisoriin liittyvien kysymysten kanssa.

Tule juttusille ja poimi mukaasi parhaimmat käyttövinkit ja tietoa uusista toiminnoista. Pääset myös tutustumaan Netvisorin uuteen mobiilisovellukseen ensimmäisten joukossa!

Visma Severa

Visma Severa on erityisesti asiantuntijayrityksille kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Tule tutustumaan mm. Visma Severan visuaaliseen ja intuitiiviseen projektinhallintaan ja CRM:ään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Tuotealueella voi testata Visma Severan toimintaa. Tutustu myös tuntikirjausten viikkonäkymään ja uudistettuun projektin taloustietojen ennustamiseen resursoinnin perusteella.

ValueFrame

ValueFrame on monipuolinen ja moniin eri tarpeisiin mukautuva ratkaisu asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen.

Tuotealueen asiantuntijoilta saat esimerkiksi ideoita ValueFramen hyödyntämiseen tilitoimistoissa. Tutustu tuotealueella myös uuteen PowerBI-raportointiin, joka visualisoi tilitoimiston johtamisen keskeiset tunnusluvut.

Visma Sign

Visma Sign tarjoaa tehokkaan ratkaisun sähköiseen allekirjoittamiseen, asiakirjojen sähköiseen hallintaan, arkistointiin ja verkkolomakkeiden tekemiseen.

Vieraile tuotealueella ja testaa miten sähköinen allekirjoitus toimii. Tuotepisteen asiantuntijat kertovat tarkemmin, miten sähköinen sopii erityylisiin käyttötarpeisiin.

Maventa

Maventan tuotealueella voit tutustua Suomen johtavaan verkkolasku- ja verkkopalkkapalveluun, johon luottaa jo yli 176 000 yritystä.

Tuotealueelta saat vinkkejä siihen, miten säästät palvelun avulla aikaa ja kustannuksia, saat myyntilaskusi varmasti perille ja säästät ostolaskujen käsittelyssä.

Kumppanipisteet

Tapahtuman tarjontaa täydentää 9 ohjelmistokumppaniamme. Kumppanit esittelevät Visma Solutionsin tuotteisiin integroituja lisäpalveluita sekä liiketoimintaa tehostavia ratkaisuja. Vieraile päivän aikana kumppanipisteillä ja löydä uusia keinoja oman työn tehostamiseen.

S-Business

Yrittäjä: tiesitkö, että S-Business automatisoi yrityksesi korttiostojen tiliöinnin? Vieraile pisteellämme, ota S-Business-kortit käyttöön jo tänään, ja pistä stoppi kuittihulabaloolle.

Op Laskulaina

Laskut käyttöpääomaksi joustavasti!​ OP Laskulaina on uudenlainen ja joustava laskunluototuspalvelu, joka tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun laskurahoituksen saamiselle suoraan Netvisorista.

Intrum

Autamme yrityksiä menestymään tarjoamalla räätälöityjä palveluja kassavirran kiihdyttämiseen ja pitkän aikavälin kannattavuuden parantamiseen. Tehosta yrityksesi rahankiertoa ja minimoi luottotappioriski Intrumin luotonhallintapalvelun avulla.

Saima HR

Saima sisältää kaikki tarvitsemasi palvelut henkilöstön hallintaan. Helppokäyttöinen HR-järjestelmä tukee esimiesten ja henkilöstöhallinnon toimintaa osallistaen koko henkilöstön työntekijöistä organisaation johtoon asti.

Eazybreak

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin. Netvisorin ja Eazybreakin integraatio tuo ultimaattisen helppouden Netvisor-asiakkaiden saataville. Voit jatkossa keskittyä olennaiseen, kun integraatio hoitaa puolestasi käyttäjätietojen päivittämisen ja palkkakirjaukset järjestelmien välillä.

Kosakka

Kosakka on pilvipalveluna toteutettu, erityisesti korjausrakentamisen tarpeisiin tehty työnjohto-ohjelmisto. Yhdistämällä Kosakan ja Netvisorin saat digitalisoitua rakennusalan yrityksesi prosessit työmaalta aina laskutukseen ja palkanmaksuun asti.

Finance.Rocks

Ole kirjanpitodatasi rocktähti ja anna tekoälyn laulaa taustalla.

Tuntinetti

Tuntinetti tarjoaa työajanseurannan ja henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisun. Tutustu sen automaattiseen TES-tulkintaan, vuosilomalaskentaan sekä palkanlaskentaan.

Supermetrics

Supermetricsin avulla automatisoit Netvisor-raportteja helposti ja nopeasti Google Sheetsissä, Excelissä ja Google Data Studiossa.

Brella: Tutustu, verkostoidu ja luo uusia kontakteja

Käytä tapahtumapäivä hyödyksesi ja varaa lyhyt tapaaminen sinua kiinnostavasta aiheesta verkostoitumistyökalun Brellan kautta. Brellasta voit etsiä esimerkiksi kouluttajan, tuoteasiantuntijan tai Solutions-kumppanin ja varata häneltä helposti tapaamisajan. Brellasta löydät myös muut tapahtumaan osallistuvat, joiden kanssa voit sopia vapaasti tapaamisia.

Lue lisää Brellasta

Working Lounge

Löydät tapahtumasta myös rauhallisen Working Loungen, silloin kun tarvitset hiukan omaa tilaa. Working Lounge on käytettävissäsi koko päivän ajan. Voit hoitaa siellä kiireiset työasiat päivän aikana tai vain levähtää hetken.

Kiitos kaikille osallistujille. Nähdään taas ensi vuonna!