Keynotepuhuja

Ilkka Lavas

Intohimoinen sarjayrittäjä

llkka Lavas on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, media-alan innovaattori, puhuja, valmentaja ja nimi monen tunnetun yrityksen takana. Ilkka Lavaksen soveltamat innovatiiviset prosessimallit ovat auttaneet jättimäisiä korporaatioita ja ketteriä startuppeja kasvamaan ja menestymään vuodesta toiseen.

Ilkka Lavas perusti ensimmäisen yrityksensä 20 vuotta sitten ja kasvattanut yrityksistään yli sata ihmistä työllistävän konsernin, jolla on asiakkaita yli 100 maassa. Ilkka Lavaksen tunnetuimpiin yrityksiin kuuluu muun muassa legendaarinen City-lehti, verkkopalveluita suunnitteleva City Dev Labs, TableOnline pöytävaraus ja ilmainensanakirja.fi.

Lavas on palkittu yrittäjä ja ollut lukuisissa vastuutehtävissä, mm. Suomen Yrittäjien Kasvuyrityskomitean jäsenenä. Lavaksen tiimi kipusi vuonna 2018 RedHerring sekä Serendipity Challengen voittajien joukkoon ja sijoittui kolmanneksi nopeimmin kasvavaksi yritykseksi Deloitte Fast500- kilpailussa. Hän on myös kirjoittanut kirjat ”Luontainen yrittäjyys” 2005 ja ”Pysäyttämätön yrittäjyys” 2013, josta ilmestyi englanninkielinen versio ”Unstoppable entrepreneurship” 2014, Life Changing Secrets 2016, Lean Startup 2017 sekä Startup Way -johtaminen 2019.