Keynotepuhuja

Claudia Olsson

Digitalisaation kärkinimi

Kansainvälisesti tunnustettu digitalisaation, innovaatioiden ja eksponentiaalisen teknologian asiantuntija. Claudia Olssonilla on ainutlaatuisen laaja-alainen kuva digitalisaatiosta ilmiönä ja siitä, mihin suuntiin se on kehittymässä. Omassa työssään hän on erikoistunut uusiin teknologioihin ja tutkii niiden vaikutusta yhteiskuntiin, yksilöihin ja kansainvälisiin markkinoihin.

Vuonna 2018 Olsson nimitettiin mukaan Euroopan komission Industry 2030 -asiantuntijaryhmään. Samana vuonna myös Friends of Europe -ajatushautomo nosti hänet top40 nuoren eurooppalaisen johtajan listalle. Vuotta aiemmin hän vastaanotti Maailman Talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) Young Global Leader -tunnustuksen.

Claudia Olsson on globaalisti toimivan Exponential AB:n perustaja ja toimitusjohtaja. Yritys tarjoaa yhteisöille ja yrityksille apua digitalisaatioon ja uuteen teknologiaan liittyvien kysymysten kanssa. Hän on perustanut myös kouluksiin keskittyvän Stellar Capacityn ja innovatiivisia opetuskeinoja hyödyntävän Swedish for Professionals -yrityksen.