Inspiroidu ja syvennä osaamistasi tapahtuman koulutuspoluissa.

Solutions’19-tapahtuman koulutukset jakautuvat viiteen eri pääpolkuun, joista löytyy tuoreita näkökulmia ja konkreettisia vinkkejä omaan työhön.

Tilitoimistot

Tila 101, 11:00-12:00 ja 13:30-15:00

Tilitoimistojen koulutuspolun keskiössä on palvelu ja sen johtaminen. Kouluttajamme käsittelevät monia kuumia kysymyksiä: Millaisia keinoja tilitoimistoilla on oman palveluntuotantonsa tehostamiseen ja optimointiin? Entä kuinka Netvisor mahdollistaa markkinoiden nopeimman palvelumallin? Lavalle nousee Visma Solutionsin kouluttajien lisäksi myös Arol Finance, joka jakaa omat oppinsa palvelutuotannon optimoinnista.

Katso koulutuspolun ohjelma ja aikataulu

Palkanlaskenta

Tila 208, 11:00-11:50 ja 13:00-14:50

Palkanlaskennan koulutuspolku tarjoaa käytännön vinkkejä sekä uutta näkökulmaa työn kehittämiseen. Asiantuntevat kouluttajamme nostavat esiin paljon puhuttaneen tulorekisteri-ilmoittamisen ja siihen liittyvät parhaat käytännöt. Saat mukaasi myös käytännön vinkkejä lomalaskennan raportointiin. Käsittelemme myös palkkaprosessin tehostamista työaikakirjausten ja matkalaskujen avulla.

Katso koulutuspolun ohjelma ja aikataulu

Netvisor ja integraatiot

Tila 102, 11:00 – 12:00 ja 13:00 – 15:00

Tuotteistetut integraatiot tarjoavat valmiin ja helposti hyödynnettävän tavan kasvattaa taloushallinnon automaatiota. Mitä integraatioista on hyvä tietää ja miten Netvisorin käyttäjät voivat hyödyntää niitä? Koulutuspolku tarjoaa läpileikkauksen ajankohtaiseen aiheeseen ja lavalle nousee myös 5 vierailevaa puhujaa, jotka kertovat omat käytännön esimerkkinsä integraatioiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Katso koulutuspolun ohjelma ja aikataulu

Visma Severa

Tila 207, 11:00 – 12:00 ja 13:00 – 15:00

Visma Severan koulutuspolulla käydään läpi ohjelmiston viimeisimpiä uutisia ja kehityksen painopisteitä. Kouluttajamme pureutuvat työnohjaukseen, projektien perustamisen parhaisiin käytäntöihin ja niiden hallintaan talouden näkökulmasta. Miten projektille tehdään talousennuste ja miten hyödynnät Severan laskutusta ja raportointia? Vieraileviksi puhujiksi saapuvat Arkkitehdit Soini & Horto ja Askele Oy.

Katso koulutuspolun ohjelma ja aikataulu

ValueFrame

Tila 206, 11:00 – 12:30 ja 13:30 – 15:00

Kuule tuoreimmat ValueFramen kuulumiset ja koulutupolulla vierailevan Rejlersin tarina siitä, miten heidän arkensa muuttui kun ValueFrame tuli taloon. Kouluttajamme tarjoavat myös toimivimmat vinkit ValueFramen hyödyntämiseen muun muassa siitä, kuinka tehostat projektinhallintaa ja miten voit hyödyntää ValueFramea oman työaikasi suunnittelussa ja hallinnassa.

Katso koulutuspolun ohjelma ja aikataulu

Ilmoittaudu mukaan!

Inspiroivat keynotepuheenvuorot, osaamista syventävät koulutuspolut, vanhoja tuttuja, uusia kontakteja ja monta muuta syytä tulla paikalle. Ilmoittaudu nyt ja varmista oma paikkasi vuoden tärkeimmässä tapahtumassa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Tapahtuma on asiakkaille ja kutsuvieraille ilmainen. Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutamme tarjoilukustannukset (80e). Oman rekisteröitymisen voi peruuttaa 6.5.2018 mennessä Lyytin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspaivat.solutions@visma.com