Solutions’19-info

Visma Solutionsin asiakastapahtuma on kasvanut vuosien varrella pienestä 200 hengen tapahtumasta 1000 asiakkaan tapahtumaksi. Liikkeellä on siis paljon porukkaa, joten kokosimme alle tärkeimmät vinkit päivää ajatellen.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Messukeskus Siipi osoitteessa Rautatieläisenkatu 3, Helsinki. Osalle paikka saattaa olla tuttu myös sen aiemmalla nimellä eli Kokoustamona.

Päivän keynote-puheenvuorot pidetään isossa salissa ja koulutuspolkujen ajaksi jakaudutaan koulutustiloihin. Aamupala, lounas, päiväkahvit ja illallinen tarjoillaan Messukeskus Siiven Valo-tiloissa.

Lippu

Saapuessasi tapahtumaan, näytä QR-koodin sisältävä mobiililippu tai tulostettu lippu. Kirjaamme sen avulla sinut sisään.

Olet saanut lipun sähköpostitse osoitteesta [email protected] rekisteröitymisesi yhteydessä. Sähköpostin aihe: Vahvistus: Solutions’19. Saat avattua lipun sähköpostin yläkulmassa olevasta “Avaa lippu”-linkistä. Varmista jo ajoissa, että lipun QR-koodi näkyy oikein.

Saapuminen

Messukeskus Siipi sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä. Pasilan asema on n. 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta. Lisäksi Raitiovaunut 7 ja 9 kulkevat lähelle Messukeskusta.

Messukeskus Siiven osoite on Rautatieläisenkatu 3. Jos tulet autolla, kirjoita navigaattoriin Ratamestarinkatu 13, niin löydät Siiven pysäköintialueelle helposti.

Pysäköinti

Messukeskuksen pysäköinti on maksullinen. Pysäköintimaksu 12 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Kätevintä on maksaa pysäköinti ennakkoon, mutta voit maksaa pysäköinnin automaattiin tai sisällä lippukassalle. Maksuvälineinä käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Katso tarkemmat ohjeet messukeskuksen sivuilta.

Päivän kulku

Messukeskus Siiven ovet avautuvat klo 08:30, jolloin myös tapahtumapisteet aukeavat. Vaihda lippusi kaulanauhaan, nauti energisoiva aamupala ja tutustu tapahtuma-alueiden tarjontaan.

Päivä avataan pääsalissa klo 09:15, jonka jälkeen lavalle nousevat päivän keynote-puhujat. Klo 11 ohjelma jatkuu aamupäivän koulutuspoluilla, joiden parissa jatketaan vielä lounaan jälkeen. Iltapäivän keynote-puheenvuorojen jälkeen ilta jatkuu klo 18:00 alkavan iltatilaisuuden merkeissä. Katso aikataulu täältä.

Ruokailut

Haluamme, että tapahtumavieraiden energiatasot ovat kohdallaan heti aamusta alkaen. Herkullinen aamiainen on tarjolla klo 8:30 – 9:15. Lounastarjoilu alkaa klo 12:00 ja pöydät ovat katettuina aina klo 13:30 asti. Iltapäivän kahvit on tarjolla klo 15:00 – 15:30 ja illallisruokailu alkaa klo 18:00. Olemme huomioineet 6.5. mennessä ilmoitetut erikoisruokavaliot. Saat niistä lisätietoa tapahtuman ravintolahenkilökunnalta.

Huom! Muista ilmoittaa meille ruokailut, joihin olet osallistumassa. Voit tarkistaa omat ilmoittautumisesi “Vahvistus: Solutions19” viestistä ja voit muokata tietojasti Muokkaa-linkin kautta 6.5. saakka. Saat sen jälkeen sähköpostiisi päivityn vahvistuksen.

Tapaa ja tutustu

Solutions’19-päivän parasta antia ovat tapaamiset vanhojen tuttujen kanssa, uudet tuttavuudet ja mahdollisuus vaihtaa kasvotusten kuulumisia tuttujen nimien kanssa. Paikalle tulee yli 160 Visma Solutionsin henkilöä useasta eri tiimistä – asiakastuesta, tuotekehitysestä, myynnissä, kouluttajia ja monia muita. Tule moikkamaan heitä tapahtuman tuotepisteille tai sovi oma tapaaminen.

Tapahtuman virallisena sovelluksena ja verkostoitumiskanavana toimii aiemmiltakin vuosilta tuttu Brella! Sen kautta voit tutustua muihin osallistujiin ja sopia tapaamisia Visma Solutionsin asiantuntijoiden, paikalla olevien kumppaneiden ja muiden tapahtumavieraiden kanssa. Tutustu Brellaan

Peruutukset ja muutokset

Varaamme tapahtuman tarjoilut ilmoittautujamäärän mukaisesti. Mikäli sinulle tulee este, muistathan peruuttaa ilmoittautumisen 6.5.2019 mennessä. Voit tehdä sen joko “Vahvistus: Solutions’19” viestissä olevan linkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen
[email protected] Tapahtuma on maksuton, mutta peruuttamattomista poisjäänneistä veloitamme tarjoilukustannukset 80 €.