16.5.2019 Messukeskus Siipi, Helsinki

Alusta menestykselle

Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vahvalle alustalle. Kasvun perustana ovat oikeat kumppanuudet ja sen tukena fiksut ratkaisut ja toimintatavat.

Inspiroidu, syvennä osaamistasi ja verkostoidu Solutions’19 -tapahtumassa

Solutions-tapahtuma tuo vuosittain yhteen 1000 Visma Solutionsin asiakasta, kumppania ja muuta kutsuvierasta. Päivään kuuluu alan huippujen puheenvuoroja ajankohtaisista ilmiöistä, uusia tuoteominaisuuksia ja oman osaamisen syventämistä. Vaihda ideoita uudistetuilla tuotealueilla, poimi parhaat palat kumppaneidemme palveluista ja verkostoidu muiden tapahtumavieraiden kanssa rennossa ympäristössä.

Osallistu, opi ja oivalla

Solutions’19 -tapahtuma pureutuu tämän hetken kuumimpiin ilmiöihin, paljastaa uusia tuoteominaisuuksia ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oman verkoston kasvattamiseen.

Keynotepuhujat

Näkökulmia, inspiraatiota sekä ripaus jotain odottamatonta. Solutions-päivien huippuesiintyjien sarja saa jatkoa tänäkin vuonna. Päivän keynotepuhujiksi saapuu sarjayrittäjä, innovaattori ja valmentaja Ilkka Lavas. Kansainvälistä näkökulmaa tuo tunnustettu digitalisaation asiantuntija Claudia Olsson. Iltapäivän kruunaa yritysvalmentaja Jari Sarasvuon räiskyvä puheenvuoro. Moderaattorina toimii Satu Heikinheimo.

Tutustu Solutions’19-puhujiin ja kouluttajiin

Viisi koulutuspolkua

Solutions’19 kokoaa yhteen laajan joukon eri alojen ammattilaisia. Haluamme tarjota vieraille oivalluksia ja mahdollisuuksia oman osaamisensa syventämiseen. Uudistetut koulutuspolkumme jakautuvat viiteen pääpolkuun, joilta löydät uusia ajatuksia mm. tilitoimiston kehittämiseen, projektityön hallintaan, palkanlasketaan, taloushallintoon ja moneen muuhun.

Tutustu koulutuspolkuihin

Monipuoliset tuotealueet

Uudistetut Netvisor, Visma Severa, ValueFrame, Visma Sign ja Maventa -tuotealueet kokoavat tapahtumavieraat ja Visma Solutionsin omat asiantuntijat yhteisen asian äärelle. Tuotealueet tarjoavat rennon ympäristön ajatusten ja ideoiden vaihtoon, tuoteuutuuksiin tutustumiselle ja uusien käyttövinkkien poimimiselle.

Kumppanipisteet

Vahvista verkostoasi tapahtuman kumppanipisteillä. Solutions’19-tapahtuman antia täydentää 10 kumppania, jotka tarjoavat integroituja lisäpalveluita ja muita liiketoimintaa tehostavia ratkaisuja. Hae mukaasi parhaat vinkit oman yrityksesi käyttöön.

16.5.2019 Messukeskus Siipi, Helsinki

Tapahtuman ohjelma

8:30Aamupala, tapahtumapisteet avautuvat
9:15Tervetuloa: Ari-Pekka Salovaara
9:30Keynote: Satu Heikinheimo
10:00Keynote: Ilkka Lavas
11:00Aamupäivän koulutuspolut
12:00Lounastauko ja tietoiskut

13:30Iltapäivän koulutuspolut
15:00Kahvitauko ja tietoiskut
15:30Keynote: Claudia Olsson
16:30Keynote: Jari Sarasvuo
18:00Iltatilaisuus alkaa

Uusia kontakteja ihan yllättäenkin.

Hienosti järjestetty tapahtuma ja inspiroivat puhujat.

Mukavan rento ja vapaa tilaisuus vaikka paljon sekä uutta että tärkeää asiaa esillä.

Ilmoittaudu mukaan!

Inspiroivat keynotepuheenvuorot, osaamista syventävät koulutuspolut, vanhoja tuttuja, uusia kontakteja ja monta muuta syytä tulla paikalle. Ilmoittaudu nyt ja varmista oma paikkasi vuoden tärkeimmässä tapahtumassa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Tapahtuma on asiakkaille ja kutsuvieraille ilmainen.
Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutamme tarjoilukustannukset (80e). Oman rekisteröitymisen voi peruuttaa 6.5.2018 mennessä Lyytin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspaivat.solutions@visma.com