Ole mukana kehittämässä suomalaista liiketoimintaa

Meillä saat kasvaa ammattilaisena alan parhaiden seurassa.

Työpaikka, jossa potentiaalisi ei mene hukkaan

Haemme asiantuntijoita Visma Solutionsin kasvavaan työyhteisöön. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Helsingissä.

7500

eri alan osaajan laaja työyhteisö ja verkosto Pohjoismaissa.

40000

suomalaista yritystä käyttää palveluja päivittäin.

24 M€

alan markkinajohtajan liikevaihto, yksi Suomen kasvuyrityksistä.

Kehitä ja kehity

Missiomme on kehittää suomalaisista yrityksistä kilpailukykyisiä. Olemme keskittyneet yritysten toimintaa automatisoiviin ja tehostaviin taloushallinnon sekä toiminnanohjauksen ratkaisuihin. Yrityksemme kasvuvauhti on yksi Suomen nopeimmista, ja yli 20 M€ liikevaihdolla olemme alan markkinajohtaja.

Tavoitteemme seuraavalle vuosikymmenelle ovat kovat ja ne saavuttaaksemme tarvitsemme lisää proaktiivisia, itsensä kehittämiseen panostavia ja vastuullisia ihmisiä. Yhteisöllisyys ja tunne siitä, että oma työ merkitsee, on kaiken ydin. Haluamme olla paras työpaikka. Työpaikka, jossa ideointi, inspiraatio, kunnianhimo ja menestys viihtyvät.

Ari-Pekka Salovaara
Toimitusjohtaja

Monia tehtäviä, yhteinen tavoite

Visma Solutionsilla työskentelee eri alojen ammattilaisia. Tutustu tarkemmin tiimeihimme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa asiakkaita palveluidemme käyttöönotossa, ratkaisee käyttäjien kohtaamia haasteita ja tarjoaa myös apua liiketoiminnan kehittämiseen.

Hallinto

Hallinto

Hallinnon tiimi tuottaa tietoa johdon päätöksenteon tueksi, rekrytoi uusia työntekijöitä, varmistaa tietotekniikan toimivuuden ja tukee ihmisten työhyvinvointia.

Tuotekehitys

Tuotekehitys

Tuotekehityksen vastuulla on varmistaa, että palvelu toimii luvatulla tavalla ja jalostaa uusia ominaisuuksia palveluihimme, jotta ne pysyvät markkinoiden edistyksellisimpinä.

Myynti ja Markkinointi

Myynti ja markkinointi

Myynti ja markkinointi rakentavat palveluidemme tunnettuutta, viestivät niiden hyödyistä sekä pyrkivät luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Inspiroiva, viihtyisä ja avoin työympäristö

Teemme työtä rennolla otteella, tavoitteet kirkkaasti mielessä.

Suomen parhaat työpaikat 2013 - Visma SolutionsSuomen parhaat työpaikat 2014 - Visma SolutionsSuomen parhaat työpaikat 2015 - Visma SolutionsSuomen parhaat työpaikat 2016 - Visma Solutions

Tätä tarjoamme

Visma Solutions tarjoaa mielenkiintoisia haasteita vakaassa, nopeasti kasvavassa ja kannattavassa kansainvälisessä yrityksessä. Ympärilläsi ovat ammattitaitoiset ja yhteisten tavoitteiden toteuttamisesta motivoituneet työkaverit. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haastaa itsesi ja kehittyä eri projektien kautta aina johtotehtäviin asti.

Visma Solutionsilla työskentelet avoimessa ja kannustavassa ilmapiirissä, joka on tutkitusti yksi Suomen parhaimmista (Great Place to Work – tutkimus 2010-2015). Tarjoamme kilpailukykyisiä työsuhde-etuja, jotka tukevat työhyvinvointia ja työssä jaksamista.

Juha Kuokkanen
Juha Kuokkanen

Marketing Manager

Meillä on matala hierarkia ja päätöksiä rohkaistaan tekemään itse. Tämä mahdollistaa sen, että voin keskittyä täysillä markkinoinnin tekemiseen.

Virpi Laine
Virpi Laine

Team Manager

Visma Solutions Oy:ssä voit tuntea olevasi aidosti osa yhteisöä. Haluamme tehdä yhdessä jotain suurta ja ilman mahtavia työkavereita se ei onnistuisi.

Tällaista on arki Visma Solutionsilla

Voit seurata meitä Instagramissa @vismasolutions.

Oletko huippuosaaja vailla uusia haasteita?

Katso avoimet työpaikkamme!