Visma Solutions & Visma Consulting

Visman avoimet työpaikat opiskelijoille Lappeenrannassa, Lahdessa ja Helsingissä.

Visma Solutionsin Summer Trainee 2020 -haku

Visma Solutions kehittää yritysten käyttöön älykkäistä pilvipalveluita, jotka poistavat liiketoiminnan monimutkaisuutta. Haku kesän 2020 trainee-paikkoihin on auki 16.2. saakka.

Markkinointi

Marketing Trainee: digital marketing (LPR)
Tuotemarkkinointitiimimme etsii digimarkkinoinnista innostuvaa, energistä ja idearikasta Marketing Traineeta kesän ajalle. Traineejakson aikana saat osallistua erilaisiin markkinoinnin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta alan ammattilaisten opastuksessa.

Marketing Trainee: data, analytics & programming (LPR)
Oletko analyyttinen, teknologiaorientoitunut ja datasta inspiroituva nuori osaaja? Jos sinulla esimerkiksi on ojelmointiosaamista tai ymmärrystä web-analytiikasta ja Googlen työkaluista tämä voi olla erinomainen mahdollisuus sinulle!

Tuotekehitys

Developer Trainees: software developer, quality assurer, business analyst (LPR)
Etsimme tulevalle kesälle useaa Developer Traineeta SaaS-tuotteidemme Netvisorin ja Severan tuotekehitykseen monipuolisesti eri tehtäviin. Roolisi voi olla laadunvarmistus, suunnittelu tai puhdas ohjelmistokehitys mobiilista web-käyttöliittymiin tai esimerkiksi backendiin.

Software Developer Trainee (Lahti)
Etsimme tulevia softa-ammattilaisia ohjelmistokehityksen eri osa-alueille. Roolisi voi olla laadunvarmistus, suunnittelu tai puhdas ohjelmistokehitys mobiilista web-käyttöliittymiin tai esimerkiksi backendiin. Työpite sijaitsee Lahdessa ja teet töitä osana Netvisorin tuotekehitystä.

Myynti

Sales Trainee (HKI)
Myyjämme ovat avainroolissa neuvotteluissa yritysten ylimmän johdon kanssa ja vievät eteenpäin digitalisaatiota suomalaisyrityksissä. Jo trainee-roolissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi ohjelmistoista, tietojärjestelmistä ja bisneslogiikasta.

Avoin hakemus

Summer Trainee 2020: Surprise us!
Meille on tärkeää, että saamme kaikkien energian ja osaamisen tehokäyttöön. Mikäli et siis löytänyt itsellesi sopivaa roolia avoimista kesätyöpaikoistamme, kerro meille itsestäsi sekä miten pääsisit hyödyntämään kykyjäsi juuri meillä.

Visma Consultingin kesäharjoittelu

Olemme ketterä IT-konsulttiyhtiö, joka tarjoaa markkinoiden kovimmat osaajat monimutkaisiin tietojärjestelmähankkeisiin sekä IT-konsultointitoimeksiantoihin. Nyt etsimme tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun tuotekehityksen monipuolisiin tehtäviin ja sen jälkeen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Harjoittelussa pääset mukaan oikeisiin asiakashankkeisiin työskentelemään koulutusohjelmasi mukaisiin tehtäviin vastuullisessa roolissa. Tukenasi ovat kokeneet tuote- ja palvelukehityksen ammattilaiset, joiden kanssa pääset hyvin kiinni alan parhaisiin käytäntöihin.

Tuotekehitys: kesäharjoittelu koodareille 2020

Mobile Developer (LPR/HKI)

Front-end Developer (LPR/HKI)

Full-stack Developer (LPR/HKI)

Visma Solutionsin mentorointiohjelma

Visma Fellowship

Hae mukaan Visma Fellowship mentorointiohjelmaan. Mentoreina ohjelmassa toimivat ohjelmistoalan asiantuntijat markkinoinnin, HR:n, talouden, myynnin, UX:n, tuotekehityksen ja johtamisen parista.

Haku päättyy 16.2.2020 ja tapahtuu täyttämällä hakemuslomake osoitteessa: vismasolutions.com/yritys/visma-fellowship.

Mentorointiohjelma / Visma Fellowship