Visma Solutions & Visma Consulting

Avoimet työpaikat opiskelijoille Helsingissä ja Lappeenrannassa.

Visma Solutions Summer Trainee -haku

Visma Solutions kehittää yritysten käyttöön älykkäistä pilvipalveluita, jotka poistavat liiketoiminnan monimutkaisuutta. Haku kesän 2019 trainee-paikkoihin on auki! Summer Traineena pääset haastamaan itsesi ja ottamaan harppauksen eteenpäin jo urasi alkuvaiheessa.

Markkinointi

Marketing Trainee: digital marketing (LPR)
Kokeilemme aktiivisesti uudenlaisia keinoja tavoittaa oikeat kohderyhmät ja jättää positiivinen muistijälki. Työkaluina käytämme mm. erilaisia digitaalisen markkinoinnin keinoja, growth hackingia ja ketterää työskentelyä. Oletko sinä idearikas lisä tiimiimme kesän ajalle?

Marketing Trainee: data, analytics & programming (LPR)
Teknologia sekä dataan ja analytiikkaan perustuvat oivallukset, toimenpiteet ja testaukset tukevat luovien ihmisten työskentelyä. Onko sinulla ohjelmointiosaamista tai -ymmärrystä (esim. PHP, HTML, CSS) ja sinua inspiroi ajatus kehittää taitojasi eteenpäin markkinoinnin parissa?

Tuotekehitys

R&D Trainees: software developer, quality assurance, business analyst (LPR)
Etsimme tulevalle kesälle useaa Developer Traineeta SaaS-tuotteidemme Netvisorin ja Severan tuotekehitykseen monipuolisesti eri tehtäviin. Roolisi voi olla laadunvarmistus, suunnittelu tai puhdas ohjelmistokehitys mobiilista web-käyttöliittymiin tai esimerkiksi backendiin.

Asiakaspalvelu

Customer Care: Application Specialist Trainee (LPR)
Traineejakson aikana pääset syventymään taloushallinnon ohjelmistomme Netvisorin ominaisuuksiin sekä ratkomaan haastavia asiakascaseja. Sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja syventää taitojasi taloushallinnon parissa sekä kehittää teknistä osaamistasi.

Myynti

Sales Trainee (HKI)
Myyjämme ovat avainroolissa neuvotteluissa yritysten ylimmän johdon kanssa ja vievät eteenpäin digitalisaatiota suomalaisyrityksissä. Jo trainee-roolissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi ohjelmistoista, tietojärjestelmistä ja bisneslogiikasta.

Avoin hakemus

Summer Trainee 2019
Meille on tärkeää, että saamme kaikkien energian ja osaamisen tehokäyttöön. Mikäli et siis löytänyt itsellesi sopivaa roolia avoimista kesätyöpaikoistamme, kerro meille itsestäsi sekä miten pääsisit hyödyntämään kykyjäsi juuri meillä.

Visma Consultingin kesäharjoittelu

Olemme ketterä IT-konsulttiyhtiö, joka tarjoaa markkinoiden kovimmat osaajat monimutkaisiin tietojärjestelmähankkeisiin sekä IT-konsultointitoimeksiantoihin. Nyt etsimme tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun tuotekehityksen monipuolisiin tehtäviin ja sen jälkeen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tuotekehitys

UX-suunnittelija (LPR/HKI)
Harjoittelussa pääset mukaan oikeisiin asiakashankkeisiin työskentelemään koulutusohjelmasi mukaisiin tehtäviin vastuullisessa roolissa.

Ohjelmistokehittäjä (LPR/HKI)
Työtehtävät kulkevat front-endistä full-stackiin ja mukana on web-kehityksen lisäksi mobiilikehitystä. Meillä et pölyty samalla hyllyllä harjoittelusi/urasi aikana, vaan saat monipuolista kokemusta eri tehtävissä.

Visma Solutionsin mentorointiohjelma

Visma Fellowship

Vielä ehdit hakea mukaan Visma Fellowship mentorointiohjelmaan. Mentoreina ohjelmassa toimivat ohjelmistoalan asiantuntijat markkinoinnin, HR:n, talouden, myynnin, UX:n, tuotekehityksen ja johtamisen parista. Haku päättyy 31.1. ja tapahtuu täyttämällä hakemuslomake osoitteessa: vismasolutions.com/yritys/visma-fellowship.

Kysyy lisää ohjelmasta Visma Solutionsin porukalta!

Mentorointiohjelma / Visma Fellowship