Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Visma Trainee -ohjelmat tulevaisuuden kyvyille

Traineeksi Visma Solutionsille

Etsimme joka vuosi tulevaisuuden kykyjä mukaan Summer Trainee -ohjelmaamme. Tämän lisäksi rekrytoimme uraansa aloittelevia talentteja muihin trainee- ja junior-positioihin ympäri vuoden. Traineena pääset haastamaan itsesi ja ottamaan harppauksen eteenpäin jo urasi alkuvaiheessa.

Lue lisää Summer Trainee -ohjelmasta

Visma Fellowship -mentorointi

Lue lisää ja hae

Vastuullinen kesäduuni

Lue lisää ja hae

Summer Trainee -kokemuksia

Lue blogistamme

Koodaa opiskeluiden ohessa

Meillä työn ja opiskelun yhdistäminen on helppoa. Tee töitä, kun sinulle parhaiten sopii, etänä tai toimistolla, työtuntien määrää joustavasti säätäen. Meillä saat monipuolisia ja haastavia tehtäviä sekä tiimin ja organisaation tuen.

Ota yhteyttä

Tule kasvamaan Sales Development -tiimiin

Myynnin koulutusohjelma, asiantuntevat kollegat sekä henkilökohtainen kehittymissuunnitelma pitävät huolen, että meillä kasvat juniorista myynnin ammattilaiseksi.

Ota yhteyttä

Visman kansainvälinen
Management Trainee -ohjelma

Johdon harjoittelijana sinua haastetaan epämukavuusalueelle ja vastuullesi annetaan erittäin haastavia projekteja. Trainee-ohjelma tarjoaa erinomaiset eväät Visma-uralle johtaviin asemiin. Ohjelma on suunnattu vastavalmistuneille tai henkilöille, joilla on maksimissaan kaksi vuotta työkokemusta. Sinulla on tutkinto IT-alalta, taloustieteestä, johtamisesta tai liiketaloudesta.

Haasta itseäsi. 12 kuukautta ja viisi erilaista strategista projektia eri maissa.

Verkostoidu laajasti Visma-konsernissa ja työskentele johtotehtävissä olevien ihmisten kanssa.

Kehity uralla. Henkilökohtainen mentori ja kansainvälisiä Trainee-kollegoja.