Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Visma Trainee -ohjelmat opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Summer trainee -haku alkaa 2.1.2019

Tulevana kesänä etsimme jälleen kymmeniä nuoria eri tiimeihimme mm. asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja tuotekehitykseen. Kesätyössä pääset tutustumaan työelämään sekä ennen kaikkea haastamaan itseäsi ja oppimaan paljon uutta!

Visma Fellowship -mentorointi

Lisätietoa ohjelmasta

Vastuullinen kesäduuni

Lue lisää

Summer Trainee -kokemuksia

Lue blogistamme

Koodaa opiskeluiden ohessa

Meillä työn ja opiskelun yhdistäminen on helppoa. Tee töitä, kun sinulle parhaiten sopii, etänä tai toimistolla, työtuntien määrää joustavasti säätäen. Meillä saat monipuolisia ja haastavia tehtäviä sekä tiimin ja organisaation tuen.

Tule kasvamaan Sales Development -tiimiin

Myynnin koulutusohjelma, asiantuntevat kollegat sekä henkilökohtainen kehittymissuunnitelma pitävät huolen, että meillä kasvat juniorista myynnin ammattilaiseksi.

Visman kansainvälinen
Management Trainee -ohjelma

Johdon harjoittelijana sinua haastetaan epämukavuusalueelle ja vastuullesi annetaan erittäin haastavia projekteja. Trainee-ohjelma tarjoaa erinomaiset eväät Visma-uralle johtaviin asemiin. Ohjelma on suunnattu vastavalmistuneille tai henkilöille, joilla on maksimissaan kaksi vuotta työkokemusta. Sinulla on tutkinto IT-alalta, taloustieteestä, johtamisesta tai liiketaloudesta.

Haasta itseäsi. 12 kuukautta ja viisi erilaista strategista projektia eri maissa.

Verkostoidu laajasti Visma-konsernissa ja työskentele johtotehtävissä olevien ihmisten kanssa.

Kehity uralla. Henkilökohtainen mentori ja kansainvälisiä Trainee-kollegoja.