Tutustu työntekijöiden uratarinoihin

Meillä saat oppia uutta, kasvaa ammattilaisena ja rakentaa oman urapolkusi. Rohkaisemme työntekijöitämme kehittymiseen. Kehittymismahdollisuuksia voit löytää mm. uuden tuotteen, roolin tai tiimin parista.

#loveyourwork

Olemme kasvuyritys, joka hehkuu energiaa. Työtilat, välittömyys, matala hierarkia ja avuliaisuus sekä menestyksen nälkä tekevät meistä loistavan työpaikan.

#beoursolution

Sinulla on valta ja vastuu tehdä suomalaisten yritysten arjesta tuottavampaa. Vaikutat panoksellasi kymmenien tuhansien ihmisten arkeen työpaikoilla osana yhteisöämme.

#wearestrong

Arvostamme erilaisia vahvuuksia ja rakennamme menestystä sitkeällä ja positiivisella yhteistyöllä. Muutos on jatkuvaa ja asiat haastavia, silti kaverin tuki ja luottamus kantaa eteenpäin.

Inka Lampinen

Talent Acquisition Specialist

”Työssä saa paljon vastuuta, mutta myös vapautta. Olen aina kokenut että minuun luotetaan ja olen saanut olla oma itseni.”

Lue Inkan tarina

”Parasta on, että joka päivä on erilainen ja aina löytyy uutta opittavaa.”

Lue Rikun tarina

Riku Tarkiainen

IT Manager

Eveliina Vartiainen

Marketing Manager

“Parasta on se, että työ motivoi ja haastaa sopivasti. Mahdollisuudet kehittyä ovat loputtomat.”

Lue Eveliinan tarina

”Se fiilis mikä organisaatiosta välittyi ulospäin sai minut hakemaan tänne vuonna 2015, enkä ole katunut päätöstäni kertaakaan.”

Lue Virpin tarina

Virpi Laine

Team Manager, Customer Success

Vilppu Paananen

Junior Infrastructure Engineer

“Visma Solutionsilla olen pystynyt kehittymään ja löytämään polun, jota pari vuotta sitten lähdin tavoittelemaan.”

Lue Vilpun tarina

Henna Pekkala

Data Engineer

“Parasta on, kun ratkomme, suunnittelemme ja toteutamme arkea helpottavia toimintoja ja ratkaisuja. Se tuntuu työssäni parhaalta.”

Lue Hennan tarina

Lisää uratarinoita blogista

Sarasen ohjelman kautta esimieheksi Visma Solutionsille

Jouni Tiainen aloitti työskentelyn meillä Sarasen Ohjelmistorobotiikka K2019 -koulutusohjelman kautta. Harjoittelujakson jälkeen hän sai vakituisen työpaikan Products and Markets -tiimiin RPA/ML tuotepäällikonä. Tällä hetkellä Jouni toimii Integration Care -tiimin esimiehenä vieden eteenpäin myös robotiikkaan liittyviä tavoitteita.

Lue Jounin uratarina tästä

Visma Academy – Mahdollisuus löytää oma kehityspolku ohjelmoijana

Lukas Heyny ja Joni Nieminen ovat kaksi kuudesta Visma Academy -koulutusohjelmassa aloittaneesta harjoittelijasta. Kuusi kuukautta kestävän koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa uusia ohjelmistokehittäjiä ja tarjota heille mahdollisesti myös työpaikkaa. Lue Lukaksen ja Jonin kokemuksia harjoittelusta.

Siirry lukemaan blogi

Life in Solutions – kesätraineeden kokemuksia

Joka vuosi kesätraineemme kertovat kokemuksistaan Life in Solutions -blogisarjassa. Lukemalla tekstejä saat hyvän kuvan siitä, mitä kaikkea traineedemme arkeen kesän aikana mahtuu!

Siirry blogiin tästä

Tule meille töihin

Onko sinulla sama tavoite kuin meillä: tehdä yritysten ja työntekijöiden arjesta tuottavampaa ja siistimpää? Jos olet huippuosaaja etsimässä uusia haasteita, tartu tilaisuuteen tai jätä avoin hakemus.