Tutustu työntekijöiden uratarinoihin

Meillä saat oppia uutta, kasvaa ammattilaisena ja rakentaa oman urapolkusi. Rohkaisemme työntekijöitämme kehittymiseen. Kehittymismahdollisuuksia voit löytää mm. uuden tuotteen, roolin tai tiimin parista.

#loveyourwork

Olemme kasvuyritys, joka hehkuu energiaa. Työtilat, välittömyys, matala hierarkia ja avuliaisuus sekä menestyksen nälkä tekevät meistä loistavan työpaikan.

#beoursolution

Sinulla on valta ja vastuu tehdä suomalaisten yritysten arjesta tuottavampaa. Vaikutat panoksellasi kymmenien tuhansien ihmisten arkeen työpaikoilla osana yhteisöämme.

#wearestrong

Arvostamme erilaisia vahvuuksia ja rakennamme menestystä sitkeällä ja positiivisella yhteistyöllä. Muutos on jatkuvaa ja asiat haastavia, silti kaverin tuki ja luottamus kantaa eteenpäin.

Inka Lampinen

Talent Acquisition Specialist

”Työssä saa paljon vastuuta, mutta myös vapautta. Olen aina kokenut että minuun luotetaan ja olen saanut olla oma itseni.”

Lue Inkan tarina

”Parasta on, että joka päivä on erilainen ja aina löytyy uutta opittavaa.”

Lue Rikun tarina

Riku Tarkiainen

IT Manager

Eveliina Vartiainen

Marketing Manager

“Parasta on se, että työ motivoi ja haastaa sopivasti. Mahdollisuudet kehittyä ovat loputtomat.”

Lue Eveliinan tarina

Tule meille töihin

Onko sinulla sama tavoite kuin meillä: tehdä yritysten ja työntekijöiden arjesta tuottavampaa ja siistimpää? Jos olet huippuosaaja etsimässä uusia haasteita, tartu tilaisuuteen tai jätä avoin hakemus.