Myynti

Työtä kasvun mahdollistajana

Tule mukaan tekemään myyntityötä alan johtavien B2B-ohjelmistojen parissa. Työssä luot kilpailuetua yrityksille modernien bisneskriittisten ja liiketoimintaa tehostavien ohjelmistojen avulla. Hae mukaan huipputiimiimme.

Katso avoimet työpaikat

Auta suomalaisyrityksiä löytämään toimivimmat ohjelmistoratkaisut parempaan kilpailukykyyn.

Luo kasvua uusasiakashankinnan ja lisämyynnin kautta.

Kehitä ammatillista osaamistasi ohjelmistoista, tietojärjestelmistä ja bisneslogiikasta.

Kohtaa erilaisia asiakkaita ja johda monentyyppisiä myyntiprosesseja.

Avoimet myynnin paikat

Sales

Remote work, Helsinki, Lahti ja Lappeenranta

31.3.2023

Be Our Sales Solution

Olet avainroolissa neuvotteluissa suomalaisyritysten ylimmän johdon kanssa. Luot kasvua auttaen samalla yrityksiä eteenpäin digitalisaatiossa ja automatisaatiossa.

Liiketoimintamme on kasvanut tasaisesti jo pitkään ja olemme saavuttaneet lukuisia Great Place To Work -palkintoja vuosien varrella. Nyt voimme ylpeästi kutsua itseämme yhdeksi Suomen johtavista ohjelmistotaloista.

Tutustu koko tarinaamme 2000-luvulta tähän päivään asti

“Minulla on mahdollisuus auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan kilpailukykyään taloushallinnon kehittämisen kautta. Tekemisen meininki täällä on sellainen niinkuin pitääkin. Hommat toimii tiimien kesken ja meillä on täällä myynnin päässä sellaista hurttia huumoria, joka pitää mielen virkeänä päivästä toiseen.”

Sakari Sabell
Sales Development Manager

“Täällä luotetaan ihmisiin, annetaan vapaus johtaa omaa työtään ja tukea saa usein jopa ilman pyytämistä. Ihmisten perusasenteessa on aika syvällä halu auttaa.”

Simo Tuuva
Product Specialist