Markkinointi

Työtä kasvun moottorina.

Olemme rento, mutta kunnianhimoinen tiimi, jossa työskentelee 25 markkinoinnin osaajaa. Monipuolinen markkinointiosaaminen ja halu kehittää itseämme ovat vahvuuksiamme. Lämminhenkisessä työyhteisössä tuemme toisiamme ja sparrailemme uusia ideoita käytäntöön. Testailu ja kokeilu ovat osa työkulttuuriamme, sillä epäonnistumisistakin opitaan.

Luo ja kasvata menestyksekkäitä kumppanuuksia verkostoomme
Etsi uusia ja luovia keinoja tavoittaa kohderyhmät heitä kiinnostavalla viestillä
Hyppää mukaan kasvuhakkeroinnin maailmaan ja opi kokeilukulttuurin salat
Työskentele parhailla markkinoinnin työkaluilla ja analysoi toimenpiteiden vaikuttavuutta

Be Our Marketing Solution

Markkinoinnin asiantuntijana sinulla on valta ja vastuu viestiä suomalaisten yritysten arkea helpottavista ratkaisuista ja tuotteista. Toimit kasvun moottorina tuottamalla kasvun eväitä erityisesti Netvisor -tuotteen kumppaniverkostoon.

Verkostoomme kuluu jo yli 600 tilitoimisto- ja ohjelmistokumppania. Olemme markkinoiden halutuin kumppani ja haluamme ansaita saman arvostuksen kumppaniemme keskuudessa myös tulevaisuudessa. Tähän tarvitsemme sinua.

6Ohjelmistotuotetta

25Markkinoinnin asiantuntijaa työkaverina

MiljooniaMarkkinoinnin asiakaskohtaamisia

Kaikkitarvittavat markkinoinnin työkalut

Maailmanluokan markkinointia

Ketterää tekemistä, kokeilukulttuuria, syvää asiakasymmärrystä ja kirkkaita tavoitteita. Toimitusjohtajamme (entinen markkinointijohtaja) Jussi Pekkala kertoo blogissaan, mihin erinomainen markkinointi meillä perustuu.

Lue Jussin blogi

“Meidän tiimi on kuin mainostoimisto, joka vie ideat käytäntöön hyvinkin ketterästi. Meillä kannustetaan testaamaan ja kokeilemaan uusia asioita, ja tämä on erinomainen ympäristö oman osaamisen kerryttämiseen.”

Anni, Product Marketing Specialist

“Meillä voit olla juuri sellainen kuin olet. Tiimiämme yhdistää rento fiilis sekä innostunut tekeminen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kokeilemme, onnistumme ja välillä myös epäonnistumme – kuitenkin aina yhdessä, tiiminä.”

Kerttu, Product Marketing Specialist

“Arki on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja, joista saa ottaa niin paljon vastuuta kuin vain kantti kestää. Matkan varrella toiveitani on kuunneltu ja kehittymisestäni ollaan aidosti kiinnostuneita.”

Tuuli, Product Marketing Specialist

“Meillä on selkeät tavoitteet ja saa päättää itsenäisesti töistään. Haasteita ja uuden oppimista tulee vastaan sopivasti joka päivä.”

Ani, Content Producer

“Meillä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää taitonsa ja kokeilla uutta, vaikka ei vielä kaikkea osaisikaan. Tekemällä oppii parhaiten, ja tässä tiimissä työkavereilta saa aina apua ja tukea matkan varrella.”

Iida, Product Marketing Specialist

“Täällä oppii enemmän kuukaudessa kuin koulun penkillä lukukaudessa. Itselle jokainen vuosi on ollut todellinen markkinoinnin korkeakoulu jo 9 vuotta putkeen.”

Juha, Growth Manager

Eveliina

Product Marketing Manager

Lue Even uratarina tästä

Käytämme monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin työkaluja.

google-marketing-platform

leadoo

Avoimet työpaikat