Tee vaikuttavaa jälkeä osana kasvutarinaa.

Haluamme tehdä yrittämisestä ja työnteosta helppoa, tehokasta ja mielekästä. Autamme yrityksiä kasvamaan, jotta ne työllistävät ja luovat hyvinvointia.

Vapautta ja vastuuta

Asetamme kovia tavoitteita ja jaamme vastuuta ratkaisujen ja tulosten saavuttamisesta. Meille on tärkeää, että saamme kaikkien aivot ja energian tehokäyttöön. Haasta itseäsi kehittymään asiantuntijana tai esimiestehtävissä – valitse itse oma urapolkusi.

Vahvuuksien kautta

Arvostamme erilaisia vahvuuksia ja rakennamme menestystä sitkeällä ja positiivisella yhteistyöllä. Muutos on jatkuvaa ja asiat haastavia, silti kaverin tuki ja luottamus kantaa eteenpäin.

Mieletön ilmapiiri

Olemme kasvuyritys, joka hehkuu energiaa. Työtilat, välittömyys, matala hierarkia ja avuliaisuus sekä menestyksen nälkä tekevät meistä loistavan työpaikan.

Huipputiimit menestyksen takana.

Jokainen tiimimme on luomassa yrityksemme kasvua omalla panoksellaan ja työskentelee tärkeässä roolissa yhä paremman asiakastyytyväisyyden puolesta. Menestys syntyy palosta kehittyä, kehittää ja haastaa vanhat tavat. Tutustu tiimeihin klikkaamalla alla olevista laatikoista.

Be Our Solution

Sinulla on valta ja vastuu tehdä suomalaisten yritysten arjesta tuottavampaa. Vaikutat panoksellasi kymmenien tuhansien ihmisten arkeen työpaikoilla osana yhteisöämme.

Liiketoimintamme on kasvanut tasaisesti jo pitkään ja olemme saavuttaneet lukuisia Great Place To Work -palkintoja vuosien varrella. Nyt voimme ylpeästi kutsua itseämme yhdeksi Suomen johtavista ohjelmistotaloista.

Tutustu koko tarinaamme 2000-luvulta tähän päivään asti

5tuotetta

285työkaveria

170kasiakasta

71m€liikevaihto (2020)

100%pilvipalveluita

15ksyötyä hedelmää

600kumppania

19,3%(Liikevaihdon kasvu 2020)

Uratarinoita

Meillä saat oppia uutta, kasvaa ammattilaisena ja rakentaa oman urapolkusi. Arvostamme erilaisia vahvuuksia ja rakennamme menestystä sitkeällä ja positiivisella yhteistyöllä.

Tutustu työntekijöidemme kiinnostaviin uratarinoihin

Kysyimme kehittäjiltä, mikä on parasta heidän työssään. Katso videolta vastaukset.

Työntekijämme kertovat millaista Visma Solutionsilla on olla töissä. Katso video.

Nauti työstä, kasva ammattilaisena ja saavuta loistavia tuloksia osana Visma Solutionsia.

 

Työnteon edellytykset

Käytössäsi on moderni teknologia, ohjelmistot, laitteet ja järjestelmät. Työpisteelläsi on sähköpöytä, jonka lisäksi tarjoamme erilaisia välineitä työergonomian parantamiseksi.

Liikuntaetu

Sinä valitset, mitä treenaat. Me tuemme tavoitteissasi. Tarjoamme myös kehonhuoltopalveluja, kuten alennuksia hierontaan.

Lounaat ja välipalat

Edulliset lounaat ja runsas valikoima välipaloja, kuten hedelmiä, välipalajuomia ja kauden herkkuja.

Joustava työrytmi

Joustava työaika mahdollistaa työrytmin, joka sopii sinulle parhaiten. Voit halutessasi tehdä myös etätöitä.

Puhelinetu

Sponsoroimme uuden puhelimen hankintaa ja tarjoamme edullisen diilin liittymään, johon kuuluvat datapaketit Pohjoismaissa ja EU-alueella.

Loma-asunnot

Viikko etelässä tai Alpeilla? Mahdollisuus lähteä perheesi tai kavereidesi kanssa reissuun edullisesti Visma-mökille.

Laajennettu työterveys

Kattava työterveyshuolto, ilmainen digiklinikka ja tukea hammashoidon kuluihin. Pääset myös vakuutuksemme piiriin, joka kattaa erikoislääkärikäyntejä sekä vapaa-ajan tapaturmien kuluja.

Tapahtumia

Kekkereitä ja tapahtumia kaikkina vuodenaikoina. Lisäksi meillä järjestetään monenlaisia turnauksia, kerhoja ja afterworkkeja työntekijöiden toimesta.

Koulutusta ja kehittämistä

Lisää haasteita, kirjoja, mentorointia, online-koulutusta, yritysvierailuja, Visma-koulutuksia tai mitä keksitkin oman asiantuntijuuden kehittämiseksi. Olemme sitoutuneita tukemaan kasvuasi.

Summer Trainee 2023

Haku vuoden 2023-kesätraineejaksoon on nyt päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Tutustu Summer Trainee – ohjelmaan

 

Visma Fellowship

Opiskelija, löydä sparraaja mentoriohjelmamme kautta. Visma Fellowship -mentorointiohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua menestyvän IT-talon jo työuralla edenneisiin eri alojen ammattilasiin.

Lue lisää mentorointiohjelmasta

 

Paremman rekrytoinnin puolesta

Olemme mukana Paremman rekrytoinnin puolesta -hankkeessa ja sitoutuneet noudattamaan hyvän rekrytoinnin periaatteita. Rekrytoimme läpinäkyvästi, rehellisesti ja pyrimme tunnistamaan hakijan koko potentiaalin. Toimimme objektiivisesti, tuomitsemme syrjinnän ja kohtelemme kaikkia hakijoita tasavertaisesti.

Tule meille töihin

Avoimet työpaikat

Onko sinulla sama tavoite kuin meillä: tehdä yritysten ja työntekijöiden arjesta tuottavampaa ja hauskempaa? Katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin.

Oletko kiinnostunut työskentelystä tuotekehityksen parissa? Vaikka meillä ei ole avoimia paikkoja juuri nyt, etsimme aina taitavia devaajia tiimiimme. Laita meille viestiä tuotekehityksen tiimisivun kautta

Visma Solutions - avoimet työpaikat

Customer Experience

Remote work, Whole Finland, Helsinki, Lahti ja Lappeenranta

11.6.2023

Business Growth & Support

Remote work, Whole Finland, Helsinki, Lahti ja Lappeenranta

19.6.2023

Software Development

Remote work, Whole Finland, Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Tampere ja Turku

18.6.2023

Customer Experience

Remote work, Helsinki, Lahti ja Lappeenranta

21.6.2023

Blogi: Näin teet erottuvan CV:n

Tiivis, selkeä ja konkreettinen. Rekrytoijamme Ulla-Mari kertoo vinkkinsä erottuvan CV:n tekemiseen.

Lue blogiteksti

Koodausta ja kisailua

Hacking-tapahtuma opiskelijoille ja tulevaisuuden huippukoodareille. Haasta tietotekniset taitosi yksilö- tai tiimikisassa.

Lue Lisää tapahtumasta

“Feel good” -markkinointia kasvun ytimessä

Lue strategia- ja markkinointijohtajamme Jussin blogista, millaisella meiningillä Visma Solutionsilla tehdään markkinointia.

Lue blogiteksti