Starttaa urasi Visma Solutionsilla

Traineena pääset ottamaan startin urallesi yhdessä Suomen johtavista ohjelmistotaloista, jossa työskennellään intohimoisesti asiakastyytyväisyyden ja kovien kasvutavoitteiden eteen.

Haku kesän 2020 trainee-paikkoihin on päättynyt 16.2.2020!

Summer Trainee 2020

Summer Traineena pääset haastamaan itsesi ja kasvattamaan ammatillista osaamistasi urasi alkuvaiheessa. Trainee-jakso on sinun mahdollisuutesi loistaa: Pääset vaikuttamaan jakson etenemiseen ja rakentaaman haastavat tavoitteet yhdessä esimiehesi kanssa. Jokaisella Summer Traineella on myös nimetty mentori, joka sparraa trainee-jakson mittaan mieltä askarruttavien asioiden kanssa.

Lue trainee-kokemuksia Life in Solutions -blogisarjasta

Kickstart kesään

Sinä ja muut traineet pääsette aloittamaan kesän Kickstart-päivässä. Päivän aikana tutustutte toisiinne ja verkostoidutte myös muiden uusien työkavereiden kanssa.

Vastuullinen kesäduuni

Haluamme, että jokainen Summer Trainee saa parhaan mahdollisen hyödyn irti trainee-jaksostaan. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin.

#LoveYourWork

Summer Trainee -ohjelma päättyy päivään, jossa vedetään yhteen trainee-jakson opit ja juhlistetaan kuluneen kesän menestyksekkäitä projekteja.

Huipputiimit menestyksen takana.

Tutustu tiimeihin, joihin etsimme yhtä tai useampaa Summer Traineeta. Summer Traineena olet tiimin täysipainoinen jäsen ja mukana kaikessa tiimin yhteisessä toiminnassa. Kurkista myös viime kesän traineiden työpäiviin @vismasolutions Instagram-tilin highlighteissa.

Markkinointi
Myynti
Asiakaspalvelu
Tuotekehitys

“Parasta on nähdä oman työn jälki. Olen päässyt tekemään sellaisen asian, mitä käyttäjät ovat tosi paljon toivoneet. Ihmisille on oikeasti hyötyä siitä, mitä olen saanut sinne aikaiseksi. Se tuntuu hyvältä.”

Juho Kauppala, Development Trainee 2019

Lue koko blogiteksti

“Saa tosi vapaasti itse päättää mitä ja miten tekee, kunhan tekee. Ei ole annettu mitään, että “näin pitää mennä”, vaan saa itse kehittää toimintaa.”

Santeri Korkee, Sales Trainee 2019

Lue koko blogiteksti

“Tehtävien monipuolisuus on kaikkein parasta. On hienoa, että annetaan vapaus valita. Olen voinut ehdottaa itselleni monia erilaisia, mielenkiintoisia työtehtäviä ja heti on näytetty vihreää valoa. Täällä on myös tosi paljon etuja, ja huolehditaan siitä, että työntekijöillä on oikeasti hyvä olla”

Henna Pekkala, Development Trainee 2019

Lue koko blogiteksti

“Haastattelussa jo sanottiin, että tähän tiimiin etsitään ensisijaisesti hyviä tyyppejä. Mielestäni se kuvastaa ehkä parhaiten tätä paikkaa. Kunhan on asiakaslähtöinen ja yhteistyökykyinen ihminen, siihen on helppo lähteä rakentamaan lisää osaamista.”

Olivia Rossi, Application Specialist Trainee 2019

Lue koko blogiteksti

Visma Solutions yrityksenä

Olemme yksi Suomen johtavista IT-alan toimijoista ja osa pohjoismaista Visma-konsernia. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Olemme ohjelmistotalo, jonka tavoite on helpottaa, tehostaa ja tukea asiakkaidemme arkea modernien SaaS-ratkaisujen avulla. Meidät on valittu 8 kertaa peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Lue lisää meistä

5Tuotetta

234Työkaveria

170kAsiakasta

48m€Liikevaihto (2018)

3Toimistoa

10kSyötyä hedelmää

600Kumppania

25%Kasvu 2018 >> 2019

Hakuaika 2.1. – 16.2.2020.