Starttaa urasi Visma Solutionsilla

Traineena pääset ottamaan startin urallesi yhdessä Suomen johtavista ohjelmistotaloista, jossa työskennellään intohimoisesti asiakastyytyväisyyden ja kovien kasvutavoitteiden eteen.

Haku vuoden 2021-traineejaksoon alkaa keväällä.

Summer Trainee -ohjelma

Summer Traineena pääset haastamaan itsesi ja kasvattamaan ammatillista osaamistasi urasi alkuvaiheessa. Trainee-jakso on sinun mahdollisuutesi loistaa: Pääset vaikuttamaan jakson etenemiseen ja rakentaaman haastavat tavoitteet yhdessä esimiehesi kanssa. Jokaisella Summer Traineella on myös nimetty mentori, joka sparraa trainee-jakson mittaan mieltä askarruttavien asioiden kanssa.

Lue trainee-kokemuksia Life in Solutions -blogisarjasta

Kickstart kesään

Sinä ja muut traineet pääsette aloittamaan kesän Kickstart-päivässä. Päivän aikana tutustutte toisiinne ja verkostoidutte myös muiden uusien työkavereiden kanssa.

Vastuullinen kesäduuni

Haluamme, että jokainen Summer Trainee saa parhaan mahdollisen hyödyn irti trainee-jaksostaan. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin.

#LoveYourWork

Summer Trainee -ohjelma päättyy päivään, jossa vedetään yhteen trainee-jakson opit ja juhlistetaan kuluneen kesän menestyksekkäitä projekteja.

Työskentele joustavasti opintojen ohessa. Tutustu Visma Solutionsin Campus Officeen @LUT-yliopisto

Lue lisää

“Parasta on nähdä oman työn jälki. Olen päässyt tekemään sellaisen asian, mitä käyttäjät ovat tosi paljon toivoneet. Ihmisille on oikeasti hyötyä siitä, mitä olen saanut sinne aikaiseksi. Se tuntuu hyvältä.”

Juho Kauppala, Development Trainee 2019

Lue koko blogiteksti

“Saa tosi vapaasti itse päättää mitä ja miten tekee, kunhan tekee. Ei ole annettu mitään, että “näin pitää mennä”, vaan saa itse kehittää toimintaa.”

Santeri Korkee, Sales Trainee 2019

Lue koko blogiteksti

“Tehtävien monipuolisuus on kaikkein parasta. On hienoa, että annetaan vapaus valita. Olen voinut ehdottaa itselleni monia erilaisia, mielenkiintoisia työtehtäviä ja heti on näytetty vihreää valoa. Täällä on myös tosi paljon etuja, ja huolehditaan siitä, että työntekijöillä on oikeasti hyvä olla”

Henna Pekkala, Development Trainee 2019

Lue koko blogiteksti

“Haastattelussa jo sanottiin, että tähän tiimiin etsitään ensisijaisesti hyviä tyyppejä. Mielestäni se kuvastaa ehkä parhaiten tätä paikkaa. Kunhan on asiakaslähtöinen ja yhteistyökykyinen ihminen, siihen on helppo lähteä rakentamaan lisää osaamista.”

Olivia Rossi, Application Specialist Trainee 2019

Lue koko blogiteksti

Huipputiimit menestyksen takana.

Tutustu tiimeihin, joihin etsimme yhtä tai useampaa Summer Traineeta. Summer Traineena olet tiimin täysipainoinen jäsen ja mukana kaikessa tiimin yhteisessä toiminnassa. Kurkista myös viime kesän traineiden työpäiviin @vismasolutions Instagram-tilin highlighteissa.

Markkinointi
Myynti
Asiakaspalvelu
Tuotekehitys

Lue fiiliksiä trainee-jakson jälkeen

Lue, miten vastuut ovat kehittyneet ja ura lähtenyt etenemään trainee-jakson jälkeen.

Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2019
Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2018

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

Tutustu, millaisia IT Managerin, Product Marketing Managerin ja Customer Success Managerin urat ovat olleet Visma Solutionsilla.

Lue uratarinoita

Visma Solutions yrityksenä

Olemme yksi Suomen johtavista IT-alan toimijoista ja osa pohjoismaista Visma-konsernia. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Olemme ohjelmistotalo, jonka tavoite on helpottaa, tehostaa ja tukea asiakkaidemme arkea modernien SaaS-ratkaisujen avulla. Meidät on valittu 8 kertaa peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Lue lisää meistä

5Tuotetta

234Työkaveria

170kAsiakasta

48m€Liikevaihto (2018)

3Toimistoa

10kSyötyä hedelmää

600Kumppania

25%Kasvu 2018 >> 2019

Summer Trainee 2021 -haku alkaa taas keväällä!