Starttaa urasi Visma Solutionsilla

Traineena pääset ottamaan startin urallesi yhdessä Suomen johtavista ohjelmistotaloista, jossa työskennellään intohimoisesti asiakastyytyväisyyden ja kovien kasvutavoitteiden eteen.

Haku kesän 2019 trainee-paikkoihin on päättynyt. Seuraa avoimia työpaikkojamme, sillä trainee-positioita avataan myös Summer Trainee -ohjelman ulkopuolella. Voit kertoa meille osaamisestasi myös avoimella hakemuksella.

Summer Trainee -ohjelma

Summer Traineena pääset haastamaan itsesi ja ottamaan harppauksen eteenpäin jo urasi alkuvaiheessa. Saat vaikuttaa trainee-jakson etenemiseen sekä omiin vastuualueisiisi ja tavoitteisiisi. Taustalla on aina oman mentorin ja tiimin tuki. Useat edellisten vuosien Summer Traineet ovat jatkaneet kesätyöjakson jälkeen osa-aikaisissa tai vakinaisissa tehtävissä.

Lue trainee-kokemuksia blogista

Kickstart kesään

Sinä ja muut traineet pääsette aloittamaan kesän Kickstart-päivässä. Päivän aikana tutustutte toisiinne ja verkostoidutte myös muiden uusien työkavereiden kanssa.

Vastuullinen kesäduuni

Haluamme, että jokainen Summer Trainee saa parhaan mahdollisen hyödyn irti trainee-jaksostaan. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin.

#LoveYourWork

Summer Trainee -ohjelma päättyy päivään, jossa vedetään yhteen trainee-jakson opit ja juhlistetaan kuluneen kesän menestyksekkäitä projekteja.

Huipputiimit menestyksen takana.

Tutustu tiimeihin, joihin etsimme yhtä tai useampaa Summer Traineeta. Summer Traineena olet tiimin täysipainoinen jäsen ja mukana kaikessa tiimin yhteisessä toiminnassa.

Markkinointi
Myynti
Asiakaspalvelu
Tuotekehitys

Visma Solutions yrityksenä

Olemme yksi Suomen johtavista IT-alan toimijoista ja osa pohjoismaista Visma-konsernia. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lappeenrannassa. Toimintamme keskiössä ovat toisiaan tukevat tuotteet, tavoitteellinen yhteistyö, vastuullisuus ja kehittyvät osaajat. Meidät on valittu 7 kertaa peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Lue lisää meistä

5Tuotetta

205Työkaveria

170kAsiakasta

48m€Liikevaihto (2018)

2Toimistoa

10kSyötyä hedelmää

600Kumppania

37%Vuosittainen liikevaihdon
kasvu 2011-2018

Seuraa avoimia työpaikkoja ja tartu rohkeasti tilaisuuteen!