Summer Trainee 2023
– hakuaika on päättynyt.

Kiitos kaikille hakijoille!

Oletko valmistumassa tai etsitkö töitä opintojen ohelle? Katso myös muut tämän hetken avoimet työpaikat!

Katso avoimet työpaikat

Summer Trainee-ohjelma

Summer Traineena pääset haastamaan itsesi ja kasvattamaan ammatillista osaamistasi urasi alkuvaiheessa. Trainee-jakso on sinun mahdollisuutesi loistaa: Pääset vaikuttamaan jakson etenemiseen ja rakentamaan haastavat tavoitteet yhdessä esihenkilösi kanssa.

Traineena pääset ottamaan startin urallesi yhdessä Suomen johtavista ohjelmistotaloista, jossa työskennellään intohimoisesti asiakastyytyväisyyden ja kovien kasvutavoitteiden eteen.

Lue trainee-kokemuksia Summer ja Life in Solutions -blogisarjoista

Vastuuta ja vapautta

Meille on tärkeää, että traineemme pääsevät mukaan oikeisiin projekteihin ja työskentelemään kiinnostavien aiheiden parissa. Tahdomme myös, että jokainen voi työskennellä itselleen sopivalla tavalla. Traineet voivat työskennellä alun lähijakson jälkeen etänä ja joustavat työajat tuovat helpotusta työpäivien ja oman arjen yhteensovittamiseen.

#BeOurSolution

Traineemme ovat alusta saakka vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen siinä missä kauemminkin talossa olleet. Meillä kaikkien työpanoksella on merkitystä.

Meille on tärkeää kuunnella traineeden ajatuksia siitä, mihin suuntaan he haluavat kehittyä tulevaisuudessa ja tarjota sopivia haasteita sekä tukea työsuhteen aikana. Jokaisella traineella on nimetty mentori, jonka kanssa sparrata mieltä askarruttavia asioita.

Vastuullinen kesäduuni

Haluamme, että jokainen Summer Trainee saa parhaan mahdollisen hyödyn irti trainee-jaksostaan. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin.

Kesällä 2021 sijoituimme kisassa ensimmäiseksi. Erityisenä vahvuutena nousivat arviot perehdytyksestä ja ohjaamisesta sekä oikeudenmukaisesta ja tasapuolisesta kohtelusta, jotka arvioitiin sarjan parhaiksi.

Life in Solutions 2021 -videoblogisarja

Tutustu kesän 2021 traineeden kokemuksiin meillä!

Löydät kaikki videot täältä

“Tää on itselle paras työpaikka missä oon koskaan ollut ja se, että mut on alanvaihtajana otettu ensimmäiseen IT-alan työpaikkaani näin hyvin vastaan on itselle jotenkin käsittämätöntä. Kertaakaan ei oo harmittanut nousta aamulla töihin!”

Markus, Software Development Trainee 2022

Lue koko blogiteksti

“Hienoa Solutionsilla on, että jatkuvasti pääsee haastamaan itseään ja tekemään erilaisia asioita. Jokaiseen päivään liittyy omat haasteensa ja niiden kanssa toimiminen tekee työstä sekä palkitsevaa että mielenkiintoista. Ei ole ihme, että Solutionsia pidetään yhtenä Suomen parhaista työpaikoista.”

Alec, Sales Trainee 2022

Lue koko blogiteksti

“I was eager to challenge myself working in a large international company and learn more about Finnish working culture. Visma sparked my interest as a place with an active role in shaping the future of society through technology.”

UX Design Trainee 2022

Lue koko blogiteksti

“On hienoa, että vaikka meille on annettu paljon tehtävää, saa kaikkeen apua sekä vapautta edetä oman tahdin mukaan. Lisäksi meille on korostettu, kuinka meidän halutaan löytävän sellaisia työtehtäviä, joista me pidämme. Tämän myötä projektejakin voidaan muokata juuri meille sopiviksi!”

Sanni, Marketing Trainee 2022

Lue koko blogiteksti

Huipputiimit menestyksen takana

Tutustu tiimeihin, joihin etsimme yhtä tai useampaa Summer Traineeta. Summer Traineena olet tiimin täysipainoinen jäsen ja mukana kaikessa tiimin yhteisessä toiminnassa. Kurkista myös kesätraineeden työpäiviin @vismasolutions Instagram-tilin highlighteissa.

Markkinointi
Myynti
Asiakaspalvelu
Tuotekehitys

Fiiliksiä trainee-jakson jälkeen

Kesätrainee-jakso toimii mahtavana ponnahduslautana moniin positioihin yrityksessämme. Lue, miten vastuut ovat kehittyneet ja urat lähteneet etenemään trainee-jakson jälkeen.

Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2020
Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2019
Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2018

Työskentele joustavasti opintojen ohessa

Kesätraineet usein jatkavat työskentelyä meillä osa-aikaisesti opintojen ohella. Arjessa töiden ja opintojen yhdistämistä helpottaa vapaus jaksottaa itse omaa työskentelyä sekä esimerkiksi LUT-yliopiston tiloissa toimiva sivutoimisto.

Tutustu LUT Campus Officeen

Koodausta & Kisailua 2023 -devauskilpailu

Oletko tietotekniikan tai ohjelmoinnin opiskelija, jota kiinnostaisi Summer Trainee paikka tuotekehityksessämme? Haluatko näyttää meille taitosi koodauskilpailun merkeissä?

Keskiviikkona 18.1.2023 järjestetään vuotuinen Koodausta ja Kisailua -tapahtuma, jossa sinä ja joukkueesi voitte kisata parhaimpien kooditaitureiden tittelistä! Samalla pääset vakuuttamaan rekrytoivat esihenkilömme taidoistanne.

Ilmoittaudu mukaan 11.1. mennessä!

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

“Visma Solutionsilla olen pystynyt kehittymään ja löytämään polun, jota pari vuotta sitten lähdin tavoittelemaan.”

Lue uratarinoita

Visma Solutions yrityksenä

Olemme yksi Suomen johtavista IT-alan toimijoista ja osa pohjoismaista Visma-konsernia. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Olemme ohjelmistotalo, jonka tavoite on helpottaa, tehostaa ja tukea asiakkaidemme arkea modernien SaaS-ratkaisujen avulla. Meidät on valittu 10 kertaa peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Saat meillä käyttöösi lounasedun lisäksi sekä hierontaedun että liikunta- ja kulttuuriedun, jotka tukevat työn ja vapaa-ajan tasapainoista yhdistämistä. Lue lisää meistä

6Tuotetta

350Työkaveria

180kAsiakasta

85m€Liikevaihto (2021)

3+3Toimistoa

15kSyötyä hedelmää

600Kumppania

20%Liikevaihdon kasvu (2021)

Oletko valmistumassa tai etsitkö töitä esimerkiksi opintojen ohelle? Tsekkaa myös meidän muut avoimet paikat.