Starttaa urasi Visma Solutionsilla

Haku vuoden 2021-traineejaksoon on päättynyt. Meille kuitenkin rekrytoidaan uusia tulevaisuuden talentteja trainee- ja junior-positioihin ympäri vuoden, joten avoimet työpaikat -sivua kannattaa seurata!

Summer Trainee -ohjelma

Summer Traineena pääset haastamaan itsesi ja kasvattamaan ammatillista osaamistasi urasi alkuvaiheessa. Trainee-jakso on sinun mahdollisuutesi loistaa: Pääset vaikuttamaan jakson etenemiseen ja rakentamaan haastavat tavoitteet yhdessä esimiehesi kanssa.

Traineena pääset ottamaan startin urallesi yhdessä Suomen johtavista ohjelmistotaloista, jossa työskennellään intohimoisesti asiakastyytyväisyyden ja kovien kasvutavoitteiden eteen.

Lue trainee-kokemuksia Life in Solutions -blogisarjasta

Yhdessä myös etänä

Vaikka toivommekin pääsevämme näkemään sinut toimistolla, tilanteen vaatiessa teemme kaikki töitä etänä. Saimme kuitenkin hyvää palautetta tämän kesän traineelta töiden aloittamisesta poikkeustilanteen keskellä.

“Onneksi täällä oltiin varauduttu etätyöskentelyyn ja järjestetty hyvä perehdytys tilanteeseen nähden. Paremman olisin saanut vain toimistolla, ja tähän työnantaja ei voinut tietenkään vaikuttaa.” – Trainee, VKD-kysely

#BeOurSolution

Traineemme ovat alusta saakka vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen siinä missä kauemminkin talossa olleet. Meillä kaikkien työpanoksella on merkitystä.

Meille on tärkeää kuunnella traineeden ajatuksia siitä, mihin suuntaan he haluavat kehittyä tulevaisuudessa ja tarjota sopivia haasteita sekä tukea työsuhteen aikana. Jokaisella traineella on nimetty mentori, jonka kanssa sparrata mieltä askarruttavia asioita.

Vastuullinen kesäduuni

Haluamme, että jokainen Summer Trainee saa parhaan mahdollisen hyödyn irti trainee-jaksostaan. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin.

Kesällä 2020 sijoituimme kisassa viidenneksi, ja saimme erityismaininnan työn mielekkyydestä. Tämän lisäksi saimme täydet pisteet hyvästä ilmapiiristä sekä mahdollisuudesta vaikuttaa omaan työhön.

Työskentele joustavasti opintojen ohessa. Tutustu Visma Solutionsin Campus Officeen @LUT-yliopisto

Lue lisää

“Pääsin tekemään työtä aiheen parissa, jonka kerroin työhaastattelussa minua kiinnostavan. Tehtävässäni pääsen paneutumaan itseäni kiinnostavaan aiheeseen syvemmin ja samalla luoda firmalle jotain arvokasta.”

Ilmari Pekonen, Development Trainee 2020

Lue koko blogiteksti

“Jo työhaastatteluvaiheessa tuli selväksi, että täällä pääsisi tekemään hommia monipuolisesti ja tämä on myös toteutunut. Olen kesän aikana työskennellyt muun muassa sisällöntuotannon, konversio-optimoinnin, some- ja hakukonemarkkinoinnin sekä web-analytiikan kehittämisen parissa.”

Lassi Lääveri, Marketing Trainee 2020

Lue koko blogiteksti

“Alusta asti minut otettiin todella lämminhenkisesti vastaan ja apua oli tarjolla aina kun sitä tarvitsi. Valmiudet etätyön järjestämiseen ovat olleet erinomaiset ja kommunikaatio niin työkavereiden, kuin myös asiakkaiden suuntaan on pelannut mainiosti.”

Rikhard Perttilä, Sales Trainee 2020

Lue koko blogiteksti

“Koodaustaitoni ovat menneet aivan valtavasti eteenpäin. Kehitys on tapahtunut paitsi koodaamalla, myös lukemalla muiden aiemmin tekemää koodia. Koodia lukiessa on sitten syntynyt ahaa-elämyksiä, että ‘näinkin voi tämän asian toteuttaa. Onpa fiksua’”

Maija Heiskanen, Development Trainee 2020

Lue koko blogiteksti

Huipputiimit menestyksen takana

Tutustu tiimeihin, joihin etsimme yhtä tai useampaa Summer Traineeta. Summer Traineena olet tiimin täysipainoinen jäsen ja mukana kaikessa tiimin yhteisessä toiminnassa. Kurkista myös viime kesän traineiden työpäiviin @vismasolutions Instagram-tilin highlighteissa.

Markkinointi
Myynti
Asiakaspalvelu
Tuotekehitys

Fiiliksiä trainee-jakson jälkeen

Lue, miten vastuut ovat kehittyneet ja ura lähtenyt etenemään trainee-jakson jälkeen.

Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2020
Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2019
Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2018

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

Tutustu, millaisia IT Managerin, Product Marketing Managerin ja Customer Success Managerin urat ovat olleet Visma Solutionsilla.

Lue uratarinoita

Visma Solutions yrityksenä

Olemme yksi Suomen johtavista IT-alan toimijoista ja osa pohjoismaista Visma-konsernia. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Olemme ohjelmistotalo, jonka tavoite on helpottaa, tehostaa ja tukea asiakkaidemme arkea modernien SaaS-ratkaisujen avulla. Meidät on valittu 8 kertaa peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Lue lisää meistä

5Tuotetta

285Työkaveria

170kAsiakasta

71m€Liikevaihto (2020)

3Toimistoa

15kSyötyä hedelmää

600Kumppania

19,3%Liikevaihdon kasvu (2020)

Summer Trainee 2021 -haku on päättynyt. Katso muut avoimet työpaikat alta!