Starttaa urasi
Visma Solutionsilla

Haku vuoden 2022-kesätraineejaksoon on päättynyt. Oletko valmistumassa tai etsitkö töitä esimerkiksi opintojen ohelle? Tsekkaa myös meidän muut avoimet paikat.

Summer Trainee -ohjelma

Summer Traineena pääset haastamaan itsesi ja kasvattamaan ammatillista osaamistasi urasi alkuvaiheessa. Trainee-jakso on sinun mahdollisuutesi loistaa: Pääset vaikuttamaan jakson etenemiseen ja rakentamaan haastavat tavoitteet yhdessä esihenkilösi kanssa.

Traineena pääset ottamaan startin urallesi yhdessä Suomen johtavista ohjelmistotaloista, jossa työskennellään intohimoisesti asiakastyytyväisyyden ja kovien kasvutavoitteiden eteen.

Lue trainee-kokemuksia Life in Solutions -blogisarjasta

Yhdessä myös etänä

Vaikka toivommekin pääsevämme näkemään sinut toimistolla, tilanteen vaatiessa teemme kaikki töitä etänä. Olemme saaneet kuitenkin hyvää palautetta traineeltamme töiden aloittamisesta poikkeustilanteen keskellä.

“Onneksi täällä oltiin varauduttu etätyöskentelyyn ja järjestetty hyvä perehdytys tilanteeseen nähden. Paremman olisin saanut vain toimistolla, ja tähän työnantaja ei voinut tietenkään vaikuttaa.” – Trainee, VKD-kysely

#BeOurSolution

Traineemme ovat alusta saakka vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen siinä missä kauemminkin talossa olleet. Meillä kaikkien työpanoksella on merkitystä.

Meille on tärkeää kuunnella traineeden ajatuksia siitä, mihin suuntaan he haluavat kehittyä tulevaisuudessa ja tarjota sopivia haasteita sekä tukea työsuhteen aikana. Jokaisella traineella on nimetty mentori, jonka kanssa sparrata mieltä askarruttavia asioita.

Vastuullinen kesäduuni

Haluamme, että jokainen Summer Trainee saa parhaan mahdollisen hyödyn irti trainee-jaksostaan. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin.

Kesällä 2021 sijoituimme kisassa ensimmäiseksi. Erityisenä vahvuutena nousivat arviot perehdytyksestä ja ohjaamisesta sekä oikeudenmukaisesta ja tasapuolisesta kohtelusta, jotka arvioitiin sarjan parhaiksi.

Life in Solutions 2021 -videoblogisarja

Tutustu viime kesän traineeden kokemuksiin meillä!

Löydät kaikki videot täältä

“Pääsin tekemään työtä aiheen parissa, jonka kerroin työhaastattelussa minua kiinnostavan. Tehtävässäni pääsen paneutumaan itseäni kiinnostavaan aiheeseen syvemmin ja samalla luoda firmalle jotain arvokasta.”

Ilmari Pekonen, Development Trainee 2020

Lue koko blogiteksti

“Jo työhaastatteluvaiheessa tuli selväksi, että täällä pääsisi tekemään hommia monipuolisesti ja tämä on myös toteutunut. Olen kesän aikana työskennellyt muun muassa sisällöntuotannon, konversio-optimoinnin, some- ja hakukonemarkkinoinnin sekä web-analytiikan kehittämisen parissa.”

Lassi Lääveri, Marketing Trainee 2020

Lue koko blogiteksti

“Alusta asti minut otettiin todella lämminhenkisesti vastaan ja apua oli tarjolla aina kun sitä tarvitsi. Valmiudet etätyön järjestämiseen ovat olleet erinomaiset ja kommunikaatio niin työkavereiden, kuin myös asiakkaiden suuntaan on pelannut mainiosti.”

Rikhard Perttilä, Sales Trainee 2020

Lue koko blogiteksti

“Koodaustaitoni ovat menneet aivan valtavasti eteenpäin. Kehitys on tapahtunut paitsi koodaamalla, myös lukemalla muiden aiemmin tekemää koodia. Koodia lukiessa on sitten syntynyt ahaa-elämyksiä, että ‘näinkin voi tämän asian toteuttaa. Onpa fiksua’”

Maija Heiskanen, Development Trainee 2020

Lue koko blogiteksti

Huipputiimit menestyksen takana

Tutustu tiimeihin, joihin etsimme yhtä tai useampaa Summer Traineeta. Summer Traineena olet tiimin täysipainoinen jäsen ja mukana kaikessa tiimin yhteisessä toiminnassa. Kurkista myös kesätraineeden työpäiviin @vismasolutions Instagram-tilin highlighteissa.

Markkinointi
Myynti
Asiakaspalvelu
Tuotekehitys

Fiiliksiä trainee-jakson jälkeen

Kesätrainee-jakso toimii mahtavana ponnahduslautana moniin positioihin yrityksessämme. Lue, miten vastuut ovat kehittyneet ja urat lähteneet etenemään trainee-jakson jälkeen.

Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2020
Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2019
Kokemuksia trainee-jakson jälkeen 2018

Työskentele joustavasti opintojen ohessa

Kesätraineet usein jatkavat työskentelyä meillä osa-aikaisesti opintojen ohella. Arjessa töiden ja opintojen yhdistämistä helpottaa vapaus jaksottaa itse omaa työskentelyä sekä esimerkiksi LUT-yliopiston tiloissa toimiva sivutoimisto.

Tutustu LUT Campus Officeen

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin

“Visma Solutionsilla olen pystynyt kehittymään ja löytämään polun, jota pari vuotta sitten lähdin tavoittelemaan.”

Lue uratarinoita

Visma Solutions yrityksenä

Olemme yksi Suomen johtavista IT-alan toimijoista ja osa pohjoismaista Visma-konsernia. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Olemme ohjelmistotalo, jonka tavoite on helpottaa, tehostaa ja tukea asiakkaidemme arkea modernien SaaS-ratkaisujen avulla. Meidät on valittu 10 kertaa peräkkäin yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Saat meillä käyttöösi lounasedun lisäksi sekä hierontaedun että liikunta- ja kulttuuriedun, jotka tukevat työn ja vapaa-ajan tasapainoista yhdistämistä. Lue lisää meistä

5Tuotetta

336Työkaveria

170kAsiakasta

71m€Liikevaihto (2020)

3Toimistoa

15kSyötyä hedelmää

600Kumppania

19,3%Liikevaihdon kasvu (2020)

Summer Trainee 2022 -haku on päättynyt.

Oletko valmistumassa tai etsitkö töitä esimerkiksi opintojen ohelle? Tsekkaa myös meidän muut avoimet paikat.