#HOPEHAASTE

Pieni teko yrityksellesi, suuri asia Etelä-Karjalan lapsille

Vapaaehtoistyöllä pyörivä Hope Lappeenranta auttaa Etelä-Karjalassa jo yli 200 vähävaraista perhettä. Yritysyhteistyö antaa monia mahdollisuuksia tehdä hyvää, sillä voit valita yrityksellesi sopivimman tavan auttaa. Pienetkin teot merkitsevät – Nyt on lupa hopettaa!

Markkinointiapua kampanjaan

Hopettaja: Visma Solutions

Tavaralahjoituksena lastenhoitotarvikkeita

Hopettaja: Crocoliini

Tekstiilikierrätysapua

Hopettaja: Hyötypaperi

Ravintolapäivän tuotot lasten kesätoimintaan

Hopettajat: Kehruuhuone & Puustelli Lappeenranta

Miksi liittyä mukaan?

Apua lähialueen lapsille

Toimimme koko Etelä-Karjalan alueella, jossa autamme yli 600 lasta.

Haluamme mahdollistaa yhdenvertaisen arjen jokaiselle lapselle. Järjestämme lapsille esimerkiksi harrastusvälineitä, joululahjoja, hyväkuntoisia vaatteita ja peruselintarvikkeita. Tuomme iloa lasten arkeen myös toteuttamalla heidän erityistoiveitaan.

Tuki, jota todella tarvitaan

Kaikki yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä saamamme apu menee perille lyhentämättömänä. Sillä autetaan suoraan paikallisia vähävaraisia lapsiperheitä

Toimintamme pyörii täysin lahjoitusten varassa. Teemme auttamistyötä suurella sydämellä vapaaehtoisten voimin.

Auta haluamallasi tavalla

Kaikki teot ovat tärkeitä – suuret sekä pienet. Voit auttaa monin tavoin esimerkiksi siinä, missä yrityksesi tai tiimisi on paras: lahjoittamalla osaamistanne, järjestämällä keräyksen tai tempauksen kanssamme tai auttamalla meitä arjen pyörittämisessä.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, mikä on teille sopivin tapa auttaa.

Myö yhdessä

CASE:
Visma Solutions

Olemme tehneet paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan. Viime vuonna lähdimme tukemaan myös Hope Lappeenrannan toimintaa, koska haluamme, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus leikkiä ja harrastaa sekä saavuttaa unelmiaan.

Olemme lahjoittaneet Hopelle sekä rahallista tukea että työpanostamme. Markkinointitiimimme käytti yhden työpäivän ja rakensi Hope Lappeenrannalle kampanjan, jolla innostetaan uusia yrityksiä mukaan jakamaan hyvää lapsiperheille.

Hope Lappeenranta tekee hienoa työtä hyvän asian puolesta. Uskomme, että on kaikille palkitsevaa, kun saa auttaa edes vähän ja tuoda iloa lapsille.

CASE:
K-Citymarket, Lappeenranta

Olemme koko yrittäjäuramme ajan kokeneet hyväntekeväisyyden tärkeäksi. Jo Tampereella ollessa teimme yhteistyötä Hopen kanssa, joten oli luontevaa jatkaa sitä myös täällä Lappeenrannassa.

Meidän mielestämme tämän kokoisen yrityksen täytyy antaa takaisin yhteisölle. Meille on äärettömän tärkeää, että Hopen kautta tukemme menee nimenomaan paikallisille lapsiperheille.

Hopen kautta hyvän tekeminen onnistuu vaivattomasti. Olemme lahjoittaneet ruokaa ja jouluna meillä oli Lahjapuu-keräys täällä kaupassa.

Suosittelen ehdottomasti yhteistyötä Hope Lappeenrannan kanssa. Suhteellisen pienellä vaivalla saa paljon iloa aikaiseksi.

Jokainen lahjoitus on arvokas.

Yritysten ja organisaatioiden tuen avulla voidaan helpottaa lapsiperheiden arkea koko Etelä-Karjalan maakunnassa. Yrityksesi voi tukea toimintaa teille parhaiten soveltuvin keinoin. Kaikenkokoiset ja -arvoiset lahjoitukset ovat meille merkittäviä ja ilahduttavat useita lapsiperheitä. Auttaa voit esimerkiksi:

  • Lahjoittamalla tuotteita, kuten elokuvalippuja, lahjakortteja, hygieniatarvikkeita tai koulutarvikkeita
  • Lahjoittamalla oman yrityksesi palveluita lapsiperheille, esimerkiksi kampaamokäynti tai siivousapua

  • Tekemällä rahalahjoituksen
  • Antamalla työaikaasi tai ammattitaitoasi – toimimme vapaaehtoisvoimin, joten kaikki osaaminen on arvokasta 🙂
  • Osallistumalla yrityksesi kanssa vapaaehtoistyöpäiviin – tarvitsemme aina apua esimerkiksi tavaralahjoitusten lajitteluun

Kiitos yrityshopettajille!

Ilmoittaudu hopettajaksi.

Lähde mukaan Hopen toimintaan. Valitset aina omien mahdollisuuksien mukaan tavan auttaa.