Blog

blogit

Life in Solutions 2021 – Videotuotantoa markkinointitiimissä

Life in Solutionsin 2021 -videoblogisarjan viimeisessä osassa Marketing Trainee Anselmi ottaa katsojan mukaan seuraamaan mainosprojektia. Projekti alkaa kuvauspaikan rakentamisella ja kuvamateriaalin taltioimisella. Seuraavaksi on vuorossa videon leikkaus, erikoistehosteet ja ääniraidan tekeminen. Lopuksi ääni ja kuva saatetaan yhteen ja lopputuloksena on valmis mainosvideo. Videolla esiintyvä Anselmi on lisäksi vastannut koko Life in Solutions 2021 -blogisarjan toteutuksesta.

blogit

Life in Solutions 2021 – Integraatioita, alustoja ja ohjelmistorobotiikkaa

Life in Solutions -videoblogisarjan kolmannessa osassa Integration Trainee Matias kertoo monipuolisesta työnkuvastaan integraatioiden parissa. Matiaksen työnkuvaan kuuluu integraatioihin liittyvä bisnespuoli sekä integraation toteuttaminen koodissa. Tämän lisäksi hän toimii myös ohjelmistorobottien parissa, eli auttaa karsimaan rutiininomaisia ja yksinkertaisia työtehtäviä. Katso video!

blogit

Life in Solutions 2021 – Enemmän kuin perinteistä tuotekehitystä

Vuoden 2021 Life in Solutions -videoblogisarjan toisessa osassa Development Trainee Susan kertoo millaista hänen työnsä on Netvisorin laadunvarmistuksessa ja Ketterä-projektin parissa. Etenkin jälkimmäinen on melko kaukana perinteisestä tuotekehittäjän työstä. Susanin työpäivät ovat vaihtelevia ja koostuvat useista palavereista, joissa hänen tehtävänään on saattaa eri tahojen näkemyksiä yhteen. Katso video!

Sini Alamäki toimii Ninjana Visma Solutionsin tutotekehityksessä blogit

Ninjana softakehityksessä

Vismassa työskentelee kansainvälisesti kymmeniä ninjoja. Visma Solutionsilla heitä on kaksi. Mitä ninja tekee työpaikalla? Sini Alamäki kertoo vuoden ninjailun jälkeen olevansa tehtävästä erittäin innostunut.

blogit

Life in Solutions 2020 – Joustavaa työskentelyä opintojen ohella

Visma Solutions pyrkii traineerekryissään siihen, että mahdollisimman moni löydetyistä talenteista myös jäisi taloon. Moni jatkaakin kesän jälkeen työskentelyä osa-aikaisesti opintojensa ohessa. Tältä erää kesän viimeisessä Life in Solutions -blogissa kuullaan kahden Vismalla opintojensa ohessa työskennelleen traineen kokemuksista.

blogit

Pysyvä yhteys myös virtuaalisesti – Visma Fellowship- mentorointiohjelma etänä

Tänä vuonna fyysisiä tapaamisia on pyritty minimoimaan, joten myös Visma Solutionsin mentorointiohjelma, Visma Fellowship, on pyörinyt etänä. Vaikka tilanne kuulostaa haastavalta, voi etämentoroinnissa onnistuminen antaa täysin uutta inspiraatiota mentorointijaksoon. Lue Fellowshipin järjestämisessä mukana olevan HR Trainee Jutta Karjalaisen ajatukset etämentoroinnista ja siitä, miten Fellowship on tänä keväänä edennyt.

blogit

Visma Academy – Mahdollisuus löytää oma kehityspolku ohjelmoijana

Lukas Heyny ja Joni Nieminen ovat kaksi kuudesta Visma Academy -koulutusohjelmassa aloittaneesta harjoittelijasta. Kuusi kuukautta kestävän koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa uusia ohjelmistokehittäjiä Kaakkois-Suomen alueella. Lue Lukaksen ja Jonin kokemukset koulutusohjelmasta ja siihen liittyvästä harjoittelusta Visma Solutionsilla.

blogit

Life in Solutions 2020 – Traineena etänä

Kesä tuo mukanaan kaksi varmaa – kärpäset ja Visma Solutionsin traineet. Tänä vuonna pandemian aiheuttaman poikkeustilan ansiosta traineet aloittivat uudessa työpaikassaan aivan erityisissä olosuhteissa. Työskentely on tapahtunut ensimmäisiä päiviä lukuunottamatta täysin etänä ja toimistolta on käytännössä haettu vain koneet työskentelyä varten. Tämän kesän ensimmäisessä Life in Solutions -blogissa pohditaan uudessa työssä aloittamista poikkeustilan aikana.

blogit

Sarasen ohjelman kautta esimieheksi Visma Solutionsille

Pitkän uran Nokialla tehnyt Jouni aloitti työskentelyn Visma Solutionsilla syksyllä 2019 Saranen Consultingin järjestämän koulutusohjelman kautta. Sarasen ohjelmaan sisältyi luentoja alan kouluttajien johdolla sekä työskentelyä Vismalla. Opinnot oli suunniteltu laaja-alaisiksi ja opittuja tietoja pääsi heti syventämään käytännössä Visma Solutionsilla. Lue koko uratarina blogista.

Visma Solutions Summer Trainee blogit

Life in Solutions 2019 – Vastuullinen kesätyö Vismalla

Tänäkin kesänä Visma Solutionsille palkattiin useita osaavia nuoria Summer Trainee -ohjelmaan. Yhteensä harjoittelijoita on 14 neljässä eri tiimissä; markkinoinnissa, tuotekehityksessä, asiakaspalvelussa sekä myynnissä. Trainee-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden hankkia alan kokemusta, oppia uutta ja haastaa itseään.

Toni Närväinen kollegoidensa ympäröimänä. blogit

Vuoden myyjä on hyvä kuuntelija

Visma Solutionsin Netvisor-myyjä Toni Närväinen on saanut tunnustusta työstään. Hänet valittiin Myyntipeli-tapahtumassa Vuoden Myyjäksi. Blogissa Toni kertoo, mikä hänestä tekee hyvän myyjän.

traineesta vakituiseksi työntekijäksi blogit

Life in Solutions 2018 – Traineesta vakkariksi

Visma Solutionsin perusteellisen rekrytointiprosessin tavoitteena on, että jokainen traineeksi valittu täydentää tiimiä uudella osaamisella, kokemuksella tai asenteella ja sopii mukaan porukkaan myös pidemmällä aikavälillä. Lue lisää edelliskesän traineeden uratarinoista.