BetterTogether’23 tilitoimistotapahtuma Messukeskuksessa ke 30.8.2023

Yhdessä eteenpäin

Aloita syksy uudella innolla

Tule hakemaan inspiraatiota työpäivääsi, uusia tapoja tehdä arjestasi helpompaa ja löytämään uusia ideoita oman hyvinvointisi kasvattamiseen.

#loveyourwork

Tapahtuma tilitoimistoille

Tänä vuonna Visma Solutionsin tilitoimistotapahtuma on entistäkin suurempi ja mielenkiintoisempi. Mukana ovat parhaat ratkaisumme tilitoimistoille kuten Netvisor, Fivaldi, Clento ja Visma Sign.

Tapahtumassa pääset kuulemaan kerralla sekä Netvisorin että Fivaldin kuulumiset, tapaamaan molempien ohjelmistojen asiantuntijoita sekä kollegoita ympäri Suomea.

Kerromme tapahtumassa kiinnostavia uutisia ja tarjoamme ajatuksia oman jaksamisensa kehittämiseen. Tapahtuman teemana on työhyvinvointi. Miten pitää fokusta yllä ja omasta työkyvystä huolta pirstaloituneen ja tempoilevan arjen keskellä.

Päivitämme tapahtumasivua sitä mukaa, kun ohjelma tarkentuu.

INFO:
BetterTogether -tapahtuma on ilmainen Netvisorin ja Fivaldin tilitoimistokumppaneille ja heidän työntekijöilleen

Missä: Messukeskus Siipi, Helsinki, Pasila

Milloin: ke 30.8.2023 klo 9.00 – 16.30 afterwork 17.00-19.00

Tarjoilut: Aamukahvit, lounas ja iltapäiväkahvit

Ilmoittautuminen: Viimeistään 14.8.2023

Varaa paikkasi ajoissa! Paikkoja on rajoitettu määrä.

Päälavalta virtaa syksyyn

Päälavalla tullaan näkemään Netvisorin ja Fivaldin tuotejohtoa sekä työhyvinvoinnin asiantuntijoita. Pääset kuulemaan mielenkiintoisia uutisia ja inspiroivia puheenvuoroja.

Puhujat

Marja Hintikka

Tapahtuman juontaja

Marja on hankkinut kannuksensa YLEn asiaohjelmien toimittajana ja mm. Puoli seitsemän show’n sekä Marja Hintikka LIVE:n luotsina.

Ville Kuusela

toimitusjohtaja, Visma Solutions

Ville avaa tapahtuman katsauksella taloushallinto-ohjelmistojen nykyhetkeen ja tulevaan.

Tuomas Tahvanainen

hallituksen puheenjohtaja, Taloushallintoliitto &
toimitusjohtaja, Gallant

Tuomas avaa puheenvuorossaan näkymiä taloushallintoalan tulevaisuuteen. Millaista on tilitoimistobisnes vuonna 2030?

Janne Lyytikäinen

liiketoiminnasta vastaava, Netvisor

Janne avaa yhdessä Henrin kanssa Visman uutta tilitoimistostrategiaa.

Henri Iivonen

liiketoiminnasta vastaava, Fivaldi

Henri ja Janne kertovat Fivaldin ja Netvisorin tulevaisuuden suunnasta ja tulossa olevista uutuuksista.

Petteri Rantamäki

Accounting Office Specialist, Visma Group

Petteri on entinen netvisorilainen, joka nykyään kehittää tilitoimisto-operaatioita Visma-yhtiöissä 15 maassa. Hän on syventynyt kansainväliseen taloushallinto-markkinaan, sen piirteisiin ja muutosvoimiin. Petterin mielestä suomalainen taloushallito on suuri ylpeyden aihe, mutta maailmalla on myös oppeja ja käytänteitä, joita meidän on syytä tarkastella.

Mona Moisala

Keynote-puhuja

Mona on psykologian tohtori ja aivojen hyvinvoinnin asiantuntija, joka on erikoistunut valmentamaan ja kouluttamaan ajatustyöläisiä. Hän on perehtynyt muun muassa siihen, miten multitasking vaikuttaa aivoihin ja keskittymiskykyyn. Hän opastaa esimerkiksi, miten omaa keskittymiskykyään voi parantaa.

Jaajo Linnonmaa

Keynote-puhuja

Jaajo on kaikkien tuntema mediapersoona ja sarjayrittäjä. Päivän päätöspuheenvuorossa hän tulee kertomaan yrittäjyydestä omakohtaisten kokemustensa kautta.

Päivän aikataulu

Klo 9.00 Tervetuloa
Ilmoittautuminen tapahtumaan, energisoiva aamupala ja eri osastojen aktiviteetteja.

9.45 Ohjelmaa päälavalla

– Tapahtuman avaus
– Toimitusjohtajan tervehdys, Ville Kuusela
– Toimialan näkymät vuoteen 2030, Tuomas Tahvanainen
– Netvisorin ja Fivaldin kuulumiset, tulevaisuuden suunta, ja tulossa olevia uutuuksia, Janne Lyytikäinen ja Henri Iivonen

11.15 Koulutuspolut

– Netvisor – Tehokasta raportointia Controllerilla
– Netvisor – Palkanlaskennan uutuudet käyttöön
– Netvisor – Kasvun generaattori
– Fivaldi – Näin helpotat arkeasi Fivaldilla
– Fivaldi – Miten kasvatat liiketoimintaasi Fivaldilla

Klo 12.30 Lounastauko
Tarjolla herkullinen lounas, kumppaneiden tietoiskuja sekä osastoille aktiviteetteja

13.30 Ohjelmaa päälavalla

– Keynote, Petteri Rantamäki
– Keynote, Mona Moisala

14.30 Kahvitauko
Iltapäiväkahvit ja tapahtumakumppaneiden tietoiskuja

15.15 Ohjelmaa päälavalla

– Vuoden tilitoimistokumppaneiden palkitseminen
– Keynote, Jaajo Linnonmaa

16.30 Tapahtuma päättyy

17.00-19.00 Afterwork Ravintolatila Valossa

Koulutuspolut

Koulutuspoluilla ajankohtaisia aiheita sekä Netvisorin että Fivaldin käyttäjille.

Netvisor

  • Taloushallinto: Tehokasta raportointia Controllerilla – raportointi, budjetointi sekä ennustaminen. Opit käyttämään uutta osiota tehokkaasti!
  • Palkkahallinto: Palkanlaskennan uutuudet käyttöön – lomalaskennan toiminnot tutuksi ja uudet ominaisuudet käyttöön!
  • Päättäjät: Netvisor kasvun generaattorina. – Tule kuuntelemaan vinkit joiden avulla boostaat liiketoimintaasi Netvisorin avulla.

Fivaldi

  • Fivaldi Taloushallinto: Näin helpotat arkeasi Fivaldilla – Miten saat kaiken irti Fivaldin käytöstä? Fivaldin asiantuntijat kertovat uusimmista ja tulossa olevista ominaisuuksista sekä antavat työtäsi helpottavia käyttövinkkejä.
  • Päättäjät: Miten kasvatat liiketoimintaasi Fivaldilla – Fivaldin kuulumiset, taloushallintomarkkina nyt ja tulevaisuudessa, ajankohtaista tilitoimistojen kumppaniohjelmassa, Fivaldin tuotepaketit ja niiden hyödyt.

Tapahtuma-alue

Tapahtuma-alueelta löydät kaikki tutut Netvisorin, Fivaldin, Clenton ja Visma Signin asiantuntijat sekä muita ohjelmistojen parissa työskenteleviä.


Tapahtumassa ovat mukana kaikki tutut asiantuntijat myynnistä asiakaspalveluun ja tuotekehitykseen. Tapaat myös oman kumppanivastaavasi Netvisorin pisteellä tai kiertelemässä tapahtuma-alueella. Netvisorilaisilta kannattaa kysellä ainakin tulevan syksyn monipuolisista koulutusvaihtoehdoista.


Tule moikkaamaan Fivaldin asiakasvastaavia, myyjiä sekä tuotekehityksen ja tuen väkeä. Poimi heiltä parhaat vinkit Fivaldin käytön tehostamiseen ja testaa samalla suunnitteilla olevia uudistuksia. Voit päästä vielä vaikuttamaan ohjelmiston tulevaisuuteen antamalla palautetta.


Clento on markkinoiden luotettavin tapa täyttää lakisääteiset KYC (Know Your Customer)-velvoitteet. Clenton pisteellä pääset tutustumaan tuotteeseen ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta asiantuntijoiden kanssa.


Visma Sign on työkalusi sähköiseen allekirjoittamiseen ja sujuvaan sopimiseen. Visma Signin pisteellä tapaat ohjelmiston tutut asiantuntijat ja pääset tutustumaan myös tuoteuutuuksiin.

Demoteatteri

Netvisorin, Fivaldin ja kumppaneidemme tietoiskuja, tuote-esittelyitä ja käytännön vinkkejä lyhyinä esityksinä.

Kumppanialue

Kumppanialueella tapaat Netvisorin integraatiokumppaneita, joiden avulla tehostat palveluasi.


Intrumin Riski-indikaattorin avulla asiakkaiden ja toimittajien luottokelpoisuus on aina ajan tasalla, ja yritysten maksukyvyn valvonta on nopeaa ja vaivatonta.


Markkinoiden nopein, helpoin ja joustavin laskurahoitus. Täysin Netvisoriin integroitu. Automaattinen kirjanpito.


MyCashflow on menestyvän yrityksen verkkokauppa- ja kassaohjelmisto, joka yhdistyy helposti liiketoimintaa tukeviin järjestelmiin ja palveluihin.


Nopein ja vaivattomin tapa ottaa tuotanto, myynti ja varastot haltuun. Fikuro on helppo toiminnanohjausjärjestelmä erityisesti tuotteita valmistaville ja kokoonpaneville pk-yrityksille.


Easoft toiminnanohjaus järjestelmä – Easoftin moderni ohjelmistoalusta tehostaa rakennus- ja remonttialan yritysten toimintaa – tuottaen tulosta viivan alle sekä parantaen asiakastyytyväisyyttä.


Helpoin tapa automatisoida maksumuistutukset ja perintä.

Afterwork

Jos sinulla on mahdollisuus jäädä tapahtuman jälkeen vielä viettämään aikaa ja viihtymään kanssamme, ilmoittaudu myös Afterworkeille klo 17-19. Päivän päätteeksi Messukeskuksen Valossa on tarjolla iltapalaa, viihdeohjelmaa ja hyvää seuraa.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumaan liittyen tai joudut perumaan osallistumisesi, tavoitat tapahtuman järjestäjät parhaiten sähköpostilla.
[email protected]