Palkitsimme ensimmäistä kertaa vuoden menestyneimmät tilitoimistot sekä tilitoimistovaikuttajan. Palkinnon sai myös vuoden sovellus. Palkinnot jaettiin 22.5. järjestetyssä Solutions’18-tapahtumassa.

Palkitsimme ensimmäistä kertaa vuoden menestyneimmät tilitoimistot, tilitoimistovaikuttajan sekä vuoden sovelluksen. Most Valued Professional -palkinto edustaa suomalaisen taloushallinnon kehittämistä.

– Halusimme tällä palkinnolla palkita henkilön, jonka visio on edistänyt taloushallinnon sähköistämistä, automaatiota ja siten suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantamista. Henkilö on nopeuttanut koko toimialan siirtymistä uuteen tapaan palvella asiakkaitaan, kertoo tuotejohtajamme Janne Lyytikäinen. Palkinnon sai Ossi Sopen-Luoma. Hän on omalla toiminnallaan edistänyt merkittävästi kokonaisen toimialan siirtymistä ennakkoluulottamasti uuden teknologian pariin.

Vuoden tilitoimisto -palkinto myönnettiin kumppanille, joka hyödyntää automatisoitua taloushallintoa (Netvisor) kattavasti kaikilla asiakkaillaan. Tilitoimisto tuottaa automaation ja reaaliaikaisen taloudenhoidon avulla asiakkailleen erityistä arvoa. Palkinnon sai Likvidi Oy.

– Vuoden tilitoimistossa ostolaskut käsitellään yli 90 prosentilla asiakkaista sähköisesti ja verkkolaskutus on laajasti käytössä. Kirjanpitäjällä on käytössä sähköinen tiliote yli 90 prosentilla asiakkaista. Useimpien asiakkaiden palkat lasketaan Netvisorissa ja rajapintaa hyödynnetään kattavasti, kuvaa tilitoimistojen tuotejohtajamme Jarkko Iitiä.

Muutoksentekijä 2018 -palkinnon sai kumppani, joka on voimakkaasti uudistanut omaa toimintatapaa menestyäkseen markkinoilla ja tarjotakseen asiakkailleen tämän päivän vaatimukset täyttävää palvelua. Oman liiketoiminnan uudistamisessa on otettu rohkeita askeleita automaation ja tämän päivän teknologian kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen. Voittaja on Azets Insight Oy.

– Koska palkinto jaettiin nyt ensimmäistä kertaa, tarkastelimme historiaa useamman vuoden ajalta. Azets on nykyaikaistanut palvelun tuotannon mallin keskittämällä asiakkuuksien hoidon Netvisoriin. Azetsin liiketoiminnassa korostuu monipuolinen palveluvalikoima sekä korkea teknologiaosaaminen, tiivistää Iitiä.

Lisäksi tapahtumassa palkittiin Vuoden sovellus 2018. Sovellus on edesauttanut taloushallinnon sähköistämistä ja virtaviivaistanut prosessien tehokkuutta. Palvelu perustuu moderniin teknologiaan ja siten myös mahdollistaa uudenlaisen tavan hoitaa asioita. Palkinnon sai Bezala (entiseltä nimeltään Receiptcamera).

– Sovelluksen avulla työntekijöiden matka- ja kululaskujen käsittely on nopeutunut merkittävästi, Lyytikäinen kertoo.

Palkinnot jaettiin 22.5. Messukeskuksen Siivessä järjestetyssä Solutions’18-tapahtumassa. Tapahtuma järjestettiin jo seitsemättä kertaa ja se on yksi Suomen suurimmista IT-alan tapahtumista yli 800 osallistujalla. Solutions’18-tapahtuman teemana oli tänä vuonna Älykästä kasvua. Lisätietoa tapahtumasta: vismasolutions.com/solutions18


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.