Accountor on lisännyt kyvykkyytään tarjota taloushallinnon palveluita Netvisorilla ja on kasvanut kuluneen vuoden aikana Netvisor Premium -partneriksi. Accountor ja Visma Solutions Oy ovat sopineet Premium-tason tilitoimistokumppanuudesta. Yhteistyön myötä Accountor Services Oy tarjoaa talouspalveluasiakkailleen myös Netvisor-ohjelmistoa. Jo yli 30 000:n yrityksen ja organisaation käytössä oleva Netvisor on näin saatavilla yhä useamman yrityksen talouden hallintaan.


Tuomas Muurikainen

”Meille on keskeistä rakentaa palvelukokonaisuus nimenomaan asiakkaiden tarpeiden pohjalta ja pystyä huomioimaan tässä myös asiakkaiden erilaiset ohjelmistotarpeet. Olemme erittäin innoissamme Netvisor-yhteistyöstä. Se avaa monipuoliset palvelumme myös niiden yritysten tarjolle, joille Netvisor on tarpeiden tai mieltymysten pohjalta toimivin ohjelmistoratkaisu. Tämä tulee entisestään lisäämään kykyämme auttaa asiakkaita eri tarpeissa ja siten parantaa myös asiakaskokemusta, joka on meille erittäin tärkeää” sanoo Tuomas Muurikainen, Accountorin myynti- ja markkinointijohtaja.

Accountor on vuoden aikana kasvanut Netvisor-osaamisellaan kohti Premium-kumppanuutta ja liittyy nyt tilitoimistokumppanuuden myötä Visma Netvisorin maan laajuiseen kumppaniverkostoon. Netvisorin edistyksellinen ohjelmistoekosysteemi ja Accountorin laaja palveluverkosto muodostavat eri kokoisten yritysten tarpeisiin mukautuvia taloushallinnon ratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa yritysten ydintoiminnalle.


Jarkko Iitiä

“Olemme erittäin iloisia yhteistyön syventämisestä Accountorin kanssa, joka on pitkäaikainen toimija alalla. Meidän missiomme Visma Solutionsilla on auttaa suomalaisia yrityksiä ottamaan kiinni hurjaa vauhtia etenevän digitalisaation mahdollisuuksista. Kumppanuutemme myötä voimme auttaa yhä useampia yrityksiä keskittymään kasvuun ja kehittymiseen ohjelmistoilla automatisoitavissa olevien prosessien lisäksi.”, sanoo Jarkko Iitiä, Visma Netvisorin tuotejohtaja.

“Asetimme riman korkealle, valmistauduimme hyvin ja olemme nyt entistä valmiimpia palvelemaan asiakkaitamme Netvisorilla. Accountor on kasvattanut Netvisor-osaamistaan erityisesti heinä- ja elokuisten yrityskauppojen myötä ja varmistanut, että edistykselliset toimintatapamme mukautuvat hyvin myös Netvisoriin. Asiakkaille on luvassa siis Accountorin laadukkaat palvelut ympäri Suomen.” sanoo Hanne Duran, Accountorin kehitysjohtaja.

Lisätietoja:
Jarkko Iitiä
Tuotejohtaja, Netvisor
Visma Solutions Oy
[email protected]
+358443570172


Visma Solutions on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää kansainvälisesti jo yli 170 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.